lospsi
Μέλος
- Όνομα
- Γιώργος
- Μοτό
- KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
Ξέρω, θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια αλλά εγώ την αγγελία την βάζω να υπάρχει, αν κάποιος ψάχνει για 1090 ώστε όταν με το καλό φύγει, να πάω για Big Adventure
Λοιπόν, η μοτοσυκλέτα είναι εισαγωγή από Αγγλία και είναι σε άριστη κατάσταση με περίπου 36000χλμ. Πλήρες ιστορικό σέρβις και τελευταίο στα 32000χλμ Ελλάδα όπου και έγινε και σέρβις στα μπροστινά (δάκρυζε η μια τσιμούχα από ότι μου είπε ο πρώην ιδιοκτήτης) ενώ έβαλε και νέα μπαταρία. Λάστιχα Michelin Road 6 σε πολύ καλή κατάσταση, τακάκια εμπρος-πίσω περίπου στο 50-60%, αλυσιδογράναζα φαίνονται άριστα (δεν χτυπάει/κοπανάει η αλυσίδα, δεν έχει φθορά από την γλύστρα).
Η μοτοσυκλέτα διαθέτει:
Σέλες powerparts (όχι θερμαινόμενες)
θερμαινόμενα γκριπ
Πλαϊνες βαλίτσες ΚΤΜ
Βάση για πίσω βαλίτσα Givi
Κάγκελα SW Motech
Εξάτμιση Scorpion (υπάρχει και η μαμίσια)
Κεντρικό σταντ (δεν είναι στάνταρ στα 1090!!)
Φλασάκια led από 1290 (είναι απλά στο 1090)
Εννοείται, κάθε έλεγχος δεκτός καθώς κι εγώ τώρα το βλέπω και το κυκλοφορώ.
Τιμή 11000 ευρώ και το συζητάμε αν κάποιος δεν θέλει τις πλαϊνές βαλίτσες (αν και είναι κρίμα μιας και είναι με το ίδιο κλειδί).
Περισσότερες φωτογραφίες προσεχώς ή αν κάποιο παιδί ενδιαφερθεί μέσω Viber.
Ευχαριστώ!
Λοιπόν, η μοτοσυκλέτα είναι εισαγωγή από Αγγλία και είναι σε άριστη κατάσταση με περίπου 36000χλμ. Πλήρες ιστορικό σέρβις και τελευταίο στα 32000χλμ Ελλάδα όπου και έγινε και σέρβις στα μπροστινά (δάκρυζε η μια τσιμούχα από ότι μου είπε ο πρώην ιδιοκτήτης) ενώ έβαλε και νέα μπαταρία. Λάστιχα Michelin Road 6 σε πολύ καλή κατάσταση, τακάκια εμπρος-πίσω περίπου στο 50-60%, αλυσιδογράναζα φαίνονται άριστα (δεν χτυπάει/κοπανάει η αλυσίδα, δεν έχει φθορά από την γλύστρα).
Η μοτοσυκλέτα διαθέτει:
Σέλες powerparts (όχι θερμαινόμενες)
θερμαινόμενα γκριπ
Πλαϊνες βαλίτσες ΚΤΜ
Βάση για πίσω βαλίτσα Givi
Κάγκελα SW Motech
Εξάτμιση Scorpion (υπάρχει και η μαμίσια)
Κεντρικό σταντ (δεν είναι στάνταρ στα 1090!!)
Φλασάκια led από 1290 (είναι απλά στο 1090)
Εννοείται, κάθε έλεγχος δεκτός καθώς κι εγώ τώρα το βλέπω και το κυκλοφορώ.
Τιμή 11000 ευρώ και το συζητάμε αν κάποιος δεν θέλει τις πλαϊνές βαλίτσες (αν και είναι κρίμα μιας και είναι με το ίδιο κλειδί).
Περισσότερες φωτογραφίες προσεχώς ή αν κάποιο παιδί ενδιαφερθεί μέσω Viber.
Ευχαριστώ!