Πιπερι σε μπαμιες ή σε στροφιλικι ?Θα γίνει καθημερινή γιατί το ΣΚ δεν μας βγάζει από χρόνο, με λίγο πιπέρι ακόμα.
Πιπερι σε μπαμιες ή σε στροφιλικι ?Θα γίνει καθημερινή γιατί το ΣΚ δεν μας βγάζει από χρόνο, με λίγο πιπέρι ακόμα.
Με τι να στρίψει...?Πιπερι σε μπαμιες ή σε στροφιλικι ?
Μπάμιες.......Πιπερι σε μπαμιες ή σε στροφιλικι ?
Ας ετρωγες καθε μερα (για οικονομια λογω χασαπη) φιλετο μοσχαρι οπως εγω και θα τις ζηταγες σαν τρελος με κοτοπουλακιΜπάμιες.......
Οτι εχει κανεις, καλο ειναι, εκτος απο λογαριασμους.Με τι να στρίψει...?
Δεν είχα δει ακριβώς τον χάρτη του ψηλού. Ήθελα να πάω από την άλλη μεριά της λίμνης και να καταλήξω περίπου στο ίδιο κατέβασμα μέσω παράκαμψης/εκκρεμότητας σε φαγητό, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι θυμάμαι το χωριό σωστά, επίσης δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλεύει καθημερινή και είχαμε κάνει και χωματόδρομο εκείνη την ημέρα που νομίζω δεν χρειάζεται να ξαναπεράσωΠιπερι σε μπαμιες ή σε στροφιλικι ?
Mε την καμμία σου λέω!!!!!!Ας ετρωγες καθε μερα (για οικονομια λογω χασαπη) φιλετο μοσχαρι οπως εγω και θα τις ζηταγες σαν τρελος με κοτοπουλακι
Να πω εδώ (για πρώτη φορά), ότι δεν βρίσκω καν, λόγο ύπαρξης τους σε αυτόν τον πλανήτη!!!!!Να πούμε μιά φορά ακόμα ότι δεν φταίνε οι μπάμιες, φταίνε αυτοί που τις μαγειρεύουν λάθος. Από τα σωστά τα χέρια είναι λουκουμάκια, δεν ξέρετε από μηχανάκια, μάθετε από φαγητό τουλάχιστον
ΥΓ. Ο χάρτης εδώ το δείχνει όλο μέσω Λαμίας για Καρπενήσι...υποθέτω είναι λάθος ε;Λοιπόν παιδιά,
μια μικρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα.
Λέω για αναχώρηση από Αφίδνες 8πμ (νέα ώρα), ΕΟ μέχρι Θήβα και μετά από μέσα για Καρπενήσι (Αλίαρτος-Μπράλλος κτλ) όπου πίνουμε καφέ.
McDonald's προς Καρπενήσι
www.google.gr
ΥΓ. Ο χάρτης εδώ το δείχνει όλο μέσω Λαμίας για Καρπενήσι...υποθέτω είναι λάθος ε;
Χμ, ναι όντως.ΥΓ. Ο χάρτης εδώ το δείχνει όλο μέσω Λαμίας για Καρπενήσι...υποθέτω είναι λάθος ε;
Έλα, δεν σε φοβάμαι, εδώ ανεβοκατέβηκες με το Τουόνο σε εκείνη την μόνη στο 9ο οδοιπορικό.Ρωτάω γιατί το Tuono δεν είναι τόσο κλαιν
Όπως και να έχει το βλέπουμε σκέφτομαι σοβαρά να σας κάνω παρέα αν θέλετε.