Tcx blend δες επίσης, τα έχω 4 χρόνια και είναι πολύ καλά.Εγώ θέλω αυτά κάποια στιγμή..
Gaerne | Mobile
www.gaerne.com
Καλύτερο είναι το ξύλινο τσόκαρο που φοριόταν το 80.
τα εχω εγω , ειναι πολυ ανετα και εχουν και καποια προστασια ,πολυ καλαΤα τσιμπάμε αυτά? Οριακά είναι τα μόνα που μου αρέσουν από όσα έχω δει σε μαγαζιά και internet.
--> ALPINESTARS AGELESS RIDING
Έχω και Vans ίδιο μποτάκι σε όλα τα χρώματα![]()
Έχω μια προηγούμενη έκδοση τους. Μάλλον μόνο τα χρώματα αλλάζουν.. έχουν αποδειχτεί σκυλιά και τα έχω λιώσει στην κυριολεξία. Πρέπει να τα αλλάξω.. Αρκετά έως πολύ καλή και η αδιαβροχοποίηση τους και κράτησε πολύ!Τα τσιμπάμε αυτά? Οριακά είναι τα μόνα που μου αρέσουν από όσα έχω δει σε μαγαζιά και internet.
--> ALPINESTARS AGELESS RIDING
Έχω και Vans ίδιο μποτάκι σε όλα τα χρώματα![]()
Συνέβη εχθές κάπου στην Θηβών
Είχε πολύ κίνηση και ήμουν ανάμεσα σε κουτιά για πολύ ώρα.
Δεν κατάλαβα ποτέ που βρήκα και πως έγινε αυτό, αν δεν φορούσα το μποτάκι σήμερα θα είχα σίγουρα ράμματα στο ποδάρι γιατί το σκισιμο έφτασε μέσα.
Φοράμε μποτάκια στην πόλη λοιπόν
![]()
Εδώ και 4 χρόνια αυτά...Συνέβη εχθές κάπου στην Θηβών
Είχε πολύ κίνηση και ήμουν ανάμεσα σε κουτιά για πολύ ώρα.
Δεν κατάλαβα ποτέ που βρήκα και πως έγινε αυτό, αν δεν φορούσα το μποτάκι σήμερα θα είχα σίγουρα ράμματα στο ποδάρι γιατί το σκισιμο έφτασε μέσα.
Φοράμε μποτάκια στην πόλη λοιπόν
![]()
Advphone
Το κάτω είναι σαν το δικό μου σε άλλο χρωμαΕδώ και 4 χρόνια αυτά...
Σχεδόν καθημερινά..
Πολυυυυυυυ τίμιο παπούτσι...
![]()
Μποτάκι Forma Viper
Μποτάκι Forma Viper, TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΕξωτερικά- Microfiber, ύφασμα υψηλής αντοχής και δέρμα στο πάνω μέρος-www.tripper.gr
Και πριν λίγους μήνες αυτά...
![]()
DAINESE METRACTIVE D-WP SHOES BLACK/WHITE αδιάβροχα μποτάκια - Tripper.gr | Εξοπλισμός Μοτοσυκλετας | Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός
DAINESE METRACTIVE D-WP SHOES BLACK/WHITE αδιάβροχα μποτάκιαwww.tripper.gr
Το πάνω είναι σκληρό...Το κάτω είναι σαν το δικό μου σε άλλο χρωμα
ε ναι τώρα γέρασες... θέλεις τις ανέσεις σου...Το πάνω είναι σκληρό...
Το κάτω δέκα σκαλοπάτια πάνω σε άνεση...