Για να μην ανοίγω θέμα για τετοια λεπτομέρεια να ρωτήσω εδώ: Παράβολο μεταβίβασης μόνο σε τράπεζα πληρώνουμε ακόμα όπως πάντα;Ηλπιζα οτι θα είχαν βάλει στα eparavola αλλά δεν...
Στα e paravola δεν υπαρχει...αλλα συνηθως τα περισσοτερα γραφεια συγκοινωνιων σου δινουν πλεον τη δυνατοτητα να πληρωσεις με καρτα μεσω pos.
Αλλιως τραπεζα.
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά τα δύο παραπάνω.Εχουν (τουλαχιστον στο Περιστερι) ενα ΑΤΜ μεσα στην αιθουσα , κανεις καταθεση μετρητα και με την αποδειξη προχωρας.
Πολύ έντονα κοιτάει αυτό το ψάρι, ούτε να το πλησιάσω δεν θα ήθελα. Καλή χώνεψη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και να φανταστείς υπάρχουν άνθρωποι που τα κάνουν σούπα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ειμαι αυτος που το φαγα σουπα σημερα...Και να φανταστείς υπάρχουν άνθρωποι που τα κάνουν σούπα.
Κρίμα και αδικο
να ανοίξουμε νέο θέμα!!!Και να φανταστείς υπάρχουν άνθρωποι που τα κάνουν σούπα.
Κρίμα και αδικο
Και επειδη το ψαρι ποτέ δεν μας χορταινει , να ανοιξουμε και ενα θεμα :να ανοίξουμε νέο θέμα!!!
είδη ψαριών και πως τα τρώμε....
φρέσκα, κατεψυγμένα και κόστος,
τοπική/παραδοσιακή/γκουρμέ κουζίνα και υλικά
συνοδευτικά πιώματα και οξύτητες
γιατί ο άντρας από 2 πράγματα χαρακτηρίζεται... το ένα είναι ότι ξέρει και από ψάρια
το μόνο ψάρι που μου αρέσει είναι το ψαρονέφριΚαι επειδη το ψαρι ποτέ δεν μας χορταινει , να ανοιξουμε και ενα θεμα :
΄΄Μετα το Ψαρι ,τι?΄΄
Μιά που είναι pride month, να ξέρει να τα ψήνει και από τις δύο πλευρές που λέει και ο γνωστός Δήμαρχος;γιατί ο άντρας από 2 πράγματα χαρακτηρίζεται... το ένα είναι ότι ξέρει και από ψάρια
ok ,τωρα ξερω και το αγαπημενο σου νησιτο μόνο ψάρι που μου αρέσει είναι το ψαρονέφρι
Δε μας λες και το 2ο;;να ανοίξουμε νέο θέμα!!!
είδη ψαριών και πως τα τρώμε....
φρέσκα, κατεψυγμένα και κόστος,
τοπική/παραδοσιακή/γκουρμέ κουζίνα και υλικά
συνοδευτικά πιώματα και οξύτητες
γιατί ο άντρας από 2 πράγματα χαρακτηρίζεται... το ένα είναι ότι ξέρει και από ψάρια
εσένα θα στο πω από κοντά..... όταν το αποφασίσω... :fun:fun:fun:fun:funΔε μας λες και το 2ο;;
Μικρός είσαι ακόμα....θα μάθεις τα μυστικά και συ...εσένα θα στο πω από κοντά..... όταν το αποφασίσω... :fun:fun:fun:fun:fun
Καλό λαδολέμονο και βούτα, φυσικά καλό ψήσιμο.Και να φανταστείς υπάρχουν άνθρωποι που τα κάνουν σούπα.
Κρίμα και αδικο
Τόσο να'ταν....Τοσο ολισθηρο οδοστρωμα στα τοσα χρονια που οδηγαω μηχανη δεν εχω ξαναδει... Γλυστουσαν μεχρι και τα αντιολισθητικα μποτακια...
Με καμια 50αρια πηγαινα, πατησα ελαφρα μπροστινο και κλειδωσε... Ποιο τωρα, το μπροστινο του Σουπερτενεκε που δεν εχει δει μπλοκαρισμα στη ζωη του ουτε με τον τροχο ορθιο. Κι αν μου εχουν μπλοκαρει μπροστινα κατα καιρους σε μηχανακια, παντα αφηνα φρενο και το προλαβαινα. Τωρα ουτε "γαμωτ" δεν προλαβα να πω.
Παρ'τον δικο σου φαρδυ πλατυ στην ασφαλτο. Γδαραμε καγκελο, γδαραμε καλυμμα χουφτας, γδαραμε πισω καπακι σελας, στραβωσαμε λεβιε ταχυτητων, στραβωσαμε καλαμια/τιμονι, σπασαμε εταιρικο κινητο στην τσεπη, σπασαμε προστατευτικο οθονης του οικιακου κινητου... Δε γαμις... Αφου δεν ερχοταν κανεις απο πισω να με παρει αμπαριζα, παλι καλα. Εκαμα ενα τσιγαρο, ισιωσα τιμονι, ισιωσα λεβιε, και συνεχισα το δρομο μου, με μια μελανια στον αριστερο γοφο και ενα πρηξιμο στον δεξι αντιχειρα να μου θυμιζει την μαλακια που εκανα σαν αρχαριος...
Τεσπα, πολλη γλιτσα παιδες. Ξεγελαστηκα γιατι ενω στην Πατησιων γλυστρουσε πλευρικα το μπροστινο TKC ακομη και στην ευθεια, παρακατω ειχε βρεξει καλα και φαινοταν ξεπλυμενος ο δρομος. @@ρια μεντολες, παντου χαλια ειναι.