Τιτιβίσματα Ελλάδος. Γυρνώντας την Ελλάδα με μοτοσυκλέτα.7800 ορεινά χιλιόμετρα σε 29 ημέρες.

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Η ιδρυτική ομάδα των 11, είναι ίσως από τις πιο πικραμένες, πάνω σε αυτό το θεμα.
Για αυτό και διασφαλισε με ολους τους δυνατούς τρόπους, να μην χαθεί τίποτα. ;)
Ήταν από τους αρχικούς στόχους της ίδρυσης αυτού του χώρου.



Σταλθηκε απο advφον!!!
θα ηθελα να αναφερω δε οτι οι στοχοι που εχουμε βαλει ξεπερνανε και εμας σαν αρχικους συντελεστες!! και πανε πολυ περα στο μελλον!!!
καθως πιστευουμε ολοι ακραδαντα στο νεο!!στο φρεσκο!!στο καινοτομο!!και σε ολους τους ανθρωπους που προτασουν το εμεις!! πρωτα και μετα το εγω!!!
ετσι ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξουν και αλλοι που καποια στιγμη θα αναλαβουν το ταξιδι στο διηνεκες!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ
 

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Πολύ όμορφη "βόλτα" εντός Ελλάδος.
Φαίνεται καθαρά πως και τα εντός προσφέρουν απολαύσεις!
Λογο του επαγγελματος μου, και των συνεχομενων ταξιδιων μου στο εξωτερικο, επετρεψε μου να κανω μια μικρη διορθωση στο κειμενο σου:
"Φαίνεται καθαρά πως και τα ΕΚΤΟΣ προσφέρουν απολαύσεις"!!!

Το ταξιδιωτικο του Νικολα βεβαιως, αφορα ενα εντος της Ελλαδας ταξιδι, και δεν ταιριαζει αυτη η "προσωπικη" διορθωση, αλλα.... Ειμαι ΛΑΤΡΗΣ της Ελλαδας!!! (πραγμα που το "αποκτουν" σε μεγιστο βαθμο, οσοι ταξιδευουν πολυ συχνα στο εξωτερικο).
Αυτα ;):)!
 

ΗΛΙΑΣ

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
XLV 1000, XRV 650, HUSKY WR 250
Σημαντικοτατον αυτο!!!

Ε, παρε ενα like ;)!

Ειναι και το πρωτο μου τυχερε:p!
Το........έργο και οι "εντεκα" ήταν υπέροχοι το ξέρεις ????
 

nikanthi

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νικος
Μοτό
fzs1000
Εχθές το βράδυ που ο Πασχάλης ( Και χίλια ευχαριστώ να σου πω πάλι, λίγα θα είναι) μου πρότεινε να μου δώσει τις βαλίτσες του για το επικείμενο μου ταξίδι, μου άναψε το ταξιδιωτικό μου πνεύμα. Κάτσε λέω να πάω να αγοράσω ένα χάρτη, σιγά-σιγά να υλοποιώ το όνειρο μου. Να μην είναι πλέον μόνο σε ονειρική διάσταση αλλά να αποκτά σιγά σιγά και πραγματική υπόσταση.

Τώρα θα μου πείτε εσείς... Καλά ρε Νίκο πάλι ξεκίνησες στα ίδια... Τι σχέση έχει το ταξίδι του χρόνου με το φετινό... Πάλι όταν θυμάσαι χαίρεσαι και μας ζαλίζεις τα δικά μας τα... Ξέρεις.

Θα δείτε, ξέρετε ότι είμαι λίγο πρήχτης... Οπότε θα δείτε.

Τελοσπάντων χάρτη βρήκα αλλά δεν τον αγόρασα γιατί ήταν χάρτινος.( Μήπως τελικά γι' αυτό λέγονται οι χάρτες... Χάρτες...Επειδή αποτελούνται από χαρτί...Ίσως...) Μετά όμως, από το πως κατάντησαν φέτος οι χάρτινοι μου χάρτες σε μια χώρα που το καλοκαίρι δεν βρέχει ποτέ και σκεφτόμενος, ότι εκεί βρέχει συνέχεια, είπα αστό...Γιατί δεν βλέπω να μένει τίποτα από δαύτον στο τέλος.Θα ψάξω να βρω πλαστικοποιημένο


Ε δεν έβγαλα άκρη αλλά δε πτοήθηκα. Σκέφτηκα και λέω, δε ρωτάω τι και πως για να εκτυπώσω το ταξιδιωτικό μου. ( Είδατε δεν άργησα Ε...) Ε ρώτησα από εδώ... Ρώτησα από κει.... Κλασικά δεν έβγαλα άκρη. ( Ό,τι αφορά αυτό το ταξίδι, τελικά έμελλε από την αρχή ως το τέλος του... Να μη βγάζω γενικώς άκρη)

Πήγαινα σε φωτοτυπείο, ρωτώντας για έγχρωμη εκτύπωση...Μου λέγαν δεν θα βγει καλό πάνε σε φωτογραφείο...

Πήγαινα στο φωτογραφείο, μου λέγαν εφόσον θα έχει κείμενο και όχι μόνο φωτογραφίες, πάμε σε φωτοτυπείο...Τους έλεγα ότι πήγα και με έστειλαν εδώ...Μου λέγαν πάνε σε τυπογραφείο...

Πάω σε τυπογραφείο, μου λένε ναι το κάνουμε, αλλά μόνο μαζική παραγωγή...Πάνε σε φωτοτυπείο...

Πάω σε βιβλιοδετείο, μου λένε ναι να στο κάνουμε βιβλίο αλλά Φέρτο μας σε στικάκι και για έγχρωμο, το συζητάμε...


Βασικά ολοι μου λέγαν να τους το πάω σε στικάκι, σε word μορφή γιατί αλλιώς δεν θα έβγαινε ωραίο. Εγώ από την άλλη δεν ήθελα γιατί και θα έπρεπε να το ξανακάνω από την αρχή και φυσικά, θα έχανε κατά πολύ από τη μορφή που είναι τώρα.

Τελοσπάντων, απογοητεύτηκα και φρίκαρα σκεφτόμενος το τι μπορώ να κάνω.

Ε απέναντι από το βιβλιοδετείο ήταν ένα τυπογραφείο, κοντοστέκομαι κανένα πεντάλεπτο απέξω, να μπω να μην μπω. Ε λέω θα μπω, δε βαριέσαι. Μπαίνω μέσα και προτού να του πω οτιδήποτε, του λέω ότι μάλλον δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει.( Αυτό θα πει σπαστικός πελάτης!!)

- Φίλε έχω γράψει ένα ταξιδιωτικό σε ένα φόρουμ στο διαδίκτυο και θέλω, να το κάνω έγχρωμη εκτύπωση για να έχω να το θυμάμαι. Δηλαδή θέλω να το κάνω βιβλίο, Αλλά θέλω το χαρτί που θα εκτυπωθεί να είναι κάπως καλής ποιότητας για να βγουν ωραίες οι φωτογραφίες...Γίνεται;

- Γίνεται.

- Πρέπει να στο φέρω σε στικάκι; Ή γίνεται κατευθείαν από το ίντερνετ;

- Έλα πάμε μέσα στον υπολογιστή να μου το δείξεις.

Το δείχνω, το βλέπει...Γίνεται μου λέει, κατευθείαν απ' το ίντερνετ. Μου κάνει εντύπωση δύο φωτογραφίες, δύο διαφορετικά δείγματα από απόψεις ποιότητας χαρτιού για να δω, τι μου αρέσει. Διαλέγω την καλή ποιότητα χαρτιού, μου λέει τιμή και το έκλεισα!

Το παλικάρι ήταν και μηχανόβιος, φέτος είχε πάει στη Ρουμανία. Είναι γραμμένος σε ένα ανάλογο με το δικό μας ταξιδιωτικό Φόρουμ και με κατάλαβε με τη μία, το τι ήθελα και το τη ζητούσα από αυτόν και όχι μόνο, αλλά κατά τη γνώμη μου, μου έκανε και σούπερ κοστολόγηση. Αυτό είναι που λέμε μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη!

Εντάξει μιλάμε απο θέμα όγκου, θα είναι παραπάνω από 400 σελίδες τυπωμένες και από τις δύο πλευρές, σε Α4 διάσταση και σε γυαλιστερό χαρτί.

Φυσικά και τον έκανα πρόταση να έρθει στην μάζωξη μας που θα έχουμε το επόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, μακάρι να παραβρεθεί.

Βέβαια υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα σε όλο το εγχείρημα μου, αλλά ευτυχώς προνόησα και για αυτό. Επειδή εμείς σαν φόρουμ είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός, που αναπνέει και εξελίσσεται κάθε μέρα και ένα βιβλίο, με το που τυπωθεί, ψοφαει κατά κάποιο τρόπο η περαιτέρω μορφοποίηση του...Έκανα το άλλο. Του είπα στο τέλος του βιβλίου να μου τυπώσει κάμποσες σελίδες κενές, έτσι ώστε στο μέλλον αν τυχόν υπάρχουν κάποια σχόλια, χειρόγραφα ποια να τα προσθέσω στα ήδη υπάρχοντα που θα είναι τυπωμένα. Αλλιώς δεν γινότανε... Βασικά θα μπορούσα να το κάνω σε μορφή σπιράλ και να προσθέτω φύλλα, αλλά δεν ήθελα γιατί ως σπιράλ, με το καιρό θα ήταν πιο ευάλωτο στο να φθαρθεί.

Επίσης δεν ήθελα να το αλλάξω, παρά τα χίλια μύρια λάθη μου στις ονομασίες και στις τοπωνυμίες. Εντάξει θα ήταν τουλάχιστον χαζό, εφόσον έτσι σας το παρουσίασα να το άλλαζα για να το εκτυπώσω. Για αυτό και δεν άλλαξα ούτε τόνο από τη στιγμή που το ολοκλήρωσα.

Αυτά, καλά μιλάμε η χαρά μου είναι ανείπωτη. Λογικά. στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα είναι έτοιμο.

Κλείνοντας θα ήθελα για άλλη μία φορά να σας ευχαριστήσω! Γιατί εντάξει εγώ απλώς το έγραψα, εσείς ήσασταν όμως όλοι αυτοί... Που του δώσατε ζωή...
 

socrates

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Σωκράτης
Μοτό
dl650
Νίκο αναφέρθηκες κάποια στιγμή για τον στόχο του ταξιδιού. Μπορεί να μην είχες κάτι συγκεκριμένο κατά νου αλλά πίστεψε με στόχος υπήρχε και δεν ήταν άλλος παρά να αποκτήσεις αυτή την εμπειρία, να δοκιμάσεις κάποια όρια σου, να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο σου.

Το επόμενο ταξίδι ξεκινάει εκεί που τελειώνει το προηγούμενο (για κάποιους μπορεί ακόμα πιο πριν). Το σίγουρο είναι ότι απόκτησες το μικρόβιο του ταξιδευτή... καλά ξεμπερδέματα... μιας και αυτήν την συναισθηματική πείνα δεν την ικανοποιείς ποτέ απλά την κατευνάζεις. Ο πήχης άλλωστε τοποθετήθηκε ψηλά επομένως σε έχουμε ικανό για ένα ακόμα ταξιδιωτικό άλμα.
 

nikanthi

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νικος
Μοτό
fzs1000
Μετα απο ουτε ενα μηνα εντστικης ανασχολεισης ξαναανεβασα ολες της φωτογραφίες απο το ταξιδιωτικό. ..μιλάμε τρελό κανάλι... αμα ξαναπεσουν βλέπωνα αλλάζω χόμπι... αυτο ηταν δυσκολότερο απο το που εκανα 8000 ορεινά χιλιόμετρα δίχως ρουλεμάν τιμονιού:biker:
 

nikanthi

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νικος
Μοτό
fzs1000
Σε ευχαριστώ.και καλως ορισες στο φορουμ

Εντάξει.οτι εχεις απο εξοπλισμο ειναι καλο....οτι δεν εχεις παλι καλο ειναι
οποτε δεν υπάρχει μπραβο η μη μπραβο το κατα ποσο θες να οργανώσεις το ταξίδι σου... ειναι καθαρα θεμα προσωπικα τα θελω του καθενος...

Δυλαδη ο εξοπλισμος δεν θεωρο οτι προσθετει η αφαιρει ποντους σε ενα ταξιδι... το ταξιδι μετραει ολα τα αλλα ειναι λεπτομερεις

Εγω ας πουμε προτιμησα απο το να δωσω λεφτα για εξοπλισμο να τα φαω στης μακαροναδες :)
 

nikanthi

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νικος
Μοτό
fzs1000
Απο το Ελληνικό.νοερα γύρισα κατα τον δεκεμβριο...απο του εξωτερικου δεν ξερω ποτε θα καταφερω να γυρισω πίσω.. .
 

intruder

Μέλος
Περιοχή
Καζανη
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟς
Μοτό
SUZUKI GSX1250FA ''ADVENTURE''
θεε του μακαρονιου κ του καφε εισαι ''τρελος''.....κ η τρελα δε παει μονο στα βουνα αλλα κ στις θαλασσες απο οτι ειδαμε εδω μεσα....το ταξιδιωτικο σου να το παρουν επ'ωμου- οι ''θελω να γνωρισω την Ελλαδα'' -οι ''δεν μπορω να ταξιδευω μονος μου'' (απο τους πρωτους εγω,που δεν το χω κανει πανω απο μια ολοκληρη μερα )-οι ''δεν κοιμαμαι στα παγκακια'' -οι'' δεν παω πουθενα χωρις εξοπλισμο πολεμικηςεκστρατειας'' κ ολοι οι ''βλεπω το δεντρο κ αφηνω το δασος''
παραδιδεις μαθηματα δικης σου σχολης, τροπου περιπλανησης,ταξιδιου χωρις προγραμματα κ στρατιωτικης ακριβιας στα ωραρια κ τα ''πρεπει'' κ βεβαια πιωματος ποσοτητας καφε....Χωρια το γελιο απο το χιουμορ κ την περιγραφη σου
κ μονο που παρατησες την ''δουλεια'' σου για να ανοιξεις τα φτερα σου καβαλα σε μια μηχανη λεει πολλα,για τον τροπο που αντιλαμβανεσαι τα θελω της ζωης σου...χιλια μπραβο, για μενα απο τις πιο αλητικες περιπλανησεις .....
 

christof40

Μέλος
Όνομα
χριστοφορος
Μοτό
cbr r1 gsxr το γνωστο ninja
μια παλια ρηση λεει...
ο καλος ταξιδευτης δεν γνωριζει που παει,ο καλυτερος δεν γνωριζει απο που ηρθε.
σκοπος του ταξιδιου ειναι να ξεκινησεις με το σακουλι της τυχης γεματο και το σακουλι της εμπειριας αδειο.
θα πρεπει να ολοκληρωσεις το ταξιδι εχοντας γεμισει το σακουλι της εμπειριας αλλα πριν σου αδειασει το σακουλι της τυχης.
νικο της ανθης το παραπανω οταν το εγραφε ο συγραφεας του,μαλλον εσενα ειχε στο μυαλο του.
αν σου αρεσε το ταξιδι που εκανες και θελεις να κανεις και αλλα,τοτε....
εισαι μια αυθεντικη ταξιδιαρα ψυχη και οι δρομοι ολου του κοσμου ειναι διαπλατα ανοιχτοι για σενα και σε περιμενουν με ανοιχτες τις αγκαλες τους.
συνεχισε ετσι και γραψε την δικια σου ιστορια,στον ταξιδιωτικο μοτοσυκλετιστικο κοσμο.
μην αλλαξεις ομως την συνταγη που ειχες σε αυτο το ταξιδι σου,ισως να ελλατωσεις τους καφεδες,να γλυτωσεις και κανα νεφρο η στομαχι.

αφιερωμενο ειδικα σε σενα:friendship::friendship:
 

nikanthi

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νικος
Μοτό
fzs1000
Ευχαριστώ για τα καλα σας λογια... ναι χριστοφορε εκανα τελικα και επομενο ταξιδι. Γαματα ειναι να ταξιδευεις με μηχανή. Πολυ πιο ωραια απο αυτοκινητο γιατι τα στοιχια της φυσης επηρεαζουν το ταξιδι σου...ο αερας η βροχη το κριο η ζεστη γίνονται ενα με εσενα και πρέπει να τα σεβαστεις για να επιβιωσεις... αυριο λογικα θα αναρτιθει και το επομενο ταξιδι...εξισου ομορφο με το περσινο εχοντας ομως ενα τελιως διαφορετικο προορισμο
 

paschalis

gone4riding
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
Πασχάλης
Μοτό
R 1200 GS 'O4
Ευχαριστώ για τα καλα σας λογια... ναι χριστοφορε εκανα τελικα και επομενο ταξιδι. Γαματα ειναι να ταξιδευεις με μηχανή. Πολυ πιο ωραια απο αυτοκινητο γιατι τα στοιχια της φυσης επηρεαζουν το ταξιδι σου...ο αερας η βροχη το κριο η ζεστη γίνονται ενα με εσενα και πρέπει να τα σεβαστεις για να επιβιωσεις... αυριο λογικα θα αναρτιθει και το επομενο ταξιδι...εξισου ομορφο με το περσινο εχοντας ομως ενα τελιως διαφορετικο προορισμο
Μας κρατησες ωραιο δωρο για τη γιορτη σου ατιμε ψηλε!!
 

ckalfas

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Χρήστος
Μοτό
BMW R 1200 GSA
KTM 640 ADV
Yamaha Virago 250
Ευχαριστώ για τα καλα σας λογια... ναι χριστοφορε εκανα τελικα και επομενο ταξιδι. Γαματα ειναι να ταξιδευεις με μηχανή. Πολυ πιο ωραια απο αυτοκινητο γιατι τα στοιχια της φυσης επηρεαζουν το ταξιδι σου...ο αερας η βροχη το κριο η ζεστη γίνονται ενα με εσενα και πρέπει να τα σεβαστεις για να επιβιωσεις... αυριο λογικα θα αναρτιθει και το επομενο ταξιδι...εξισου ομορφο με το περσινο εχοντας ομως ενα τελιως διαφορετικο προορισμο
Άντε μπράβο ρε ψηλέεε...
 

christof40

Μέλος
Όνομα
χριστοφορος
Μοτό
cbr r1 gsxr το γνωστο ninja
Ευχαριστώ για τα καλα σας λογια... ναι χριστοφορε εκανα τελικα και επομενο ταξιδι. Γαματα ειναι να ταξιδευεις με μηχανή. Πολυ πιο ωραια απο αυτοκινητο γιατι τα στοιχια της φυσης επηρεαζουν το ταξιδι σου...ο αερας η βροχη το κριο η ζεστη γίνονται ενα με εσενα και πρέπει να τα σεβαστεις για να επιβιωσεις... αυριο λογικα θα αναρτιθει και το επομενο ταξιδι...εξισου ομορφο με το περσινο εχοντας ομως ενα τελιως διαφορετικο προορισμο
περιμενουμε με ανυπομωνησια να διαβασουμε το ταξιδιωτικο σου
 

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
εχω κοψει τον φραπε χρονια καθε φορα που επινες ενα με εσφιγγε το στομαχι...κοντευω να παθω ελκος...
το διαβασα μονοκοπανια,εχω αποπροσανατολιστει...

νασε καλα αδερφε!
 

Tsili

Μέλος
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
Kωστας
Μοτό
Honda CBF 600
Φιλε Νικο διαφημισες την Ελλαδα με τον καλυτερο τροπο. Αν θελεις και μια συμβουλη με ολο το θαρρος βεβαια, γραψτο ξανα στα Αγγλικα και βαλτο και σε ξενο φορουμ π.χ. http://advrider.com/index.php, για να διαβασουν και οι ξενοι την ταξιδαρα σου στην πατριδα μας! ;)
 
Top Bottom