Χωματινο μαθημα level 1 Δεκεμβριου

Εν τω μεταξύ εγώ ψηλός ακριβώς δεν είμαι, αλλά βλέπεις την δύναμη των φέικ νιουζ, μιλάμε με λοσπσι για το Λεωνίδιο και μου λέει "έλα ρε νόμιζα ότι είσαι σαν εμένα" που είναι δύο μέτρα αγόρι κυριολεκτικά.

Χτες λοιπόν βλέποντας ακόμα ένα βίντεο με ασκήσεις ισορροπίας, είδα και το πώς βγαίνει αληθινός ο φόβος μου για καπάκι σε κατηφόρα. Η άσκηση ισορροπίας στα όρια του endo είχε ενδιαφέρον.

!!!

Ταυτίστηκα με την αρχή του βίντεο..

Το παλικάρι στο βίντεο γιατί πέφτει? Ο μπροστά πέρασε αέρα από τις λάσπες αυτός έπεσε... Τι έπρεπε να κάνει για να περάσει χωρίς να πέσει?

Γιατί έπρεπε να αποφορτίσει λίγο το μπροστνό ή και να το σηκώσει. Με την ταχύτητα που ερχόταν και με το βύθισμα στην λακκούβα σε συνδυασμό με την γλίτσα της λάσπης δίπλωσε το τιμόνι και επήλθε η τούμπα... (νομίζω... :wacky:)

Νομιζω οτι περιμενε μικροτερη αναπηδηση και οπως ηταν ορθιος, του εφυγε το αριστερο ποδι απ το πατακι.

Η ίδια λακκούβα εμφανίζεται και σε άλλο βίντεο, μάλλον 800gs και στο παρά λίγο γλιτώνει, είχε βάθος που ο 19" και τα 15εκ διαδρομής δεν διαχειρίστηκαν.

Ο αναβάτης δεν διαχειρίστηκε τίποτα.

Η ίδια λακκούβα εμφανίζεται και σε άλλο βίντεο, μάλλον 800gs και στο παρά λίγο γλιτώνει, είχε βάθος που ο 19" και τα 15εκ διαδρομής δεν διαχειρίστηκαν.
Αφου τα ξερεις γιατι δεν τα λες ?

Το παλικάρι στο βίντεο γιατί πέφτει? Ο μπροστά πέρασε ΑΕΡΑ από τις λάσπες αυτός έπεσε... Τι έπρεπε να κάνει για να περάσει χωρίς να πέσει?
Αυτο

Καλα , σε εκεινο το βιντεο παραλιγο να του κοψει τον λαιμο η ζελατινα. Δεν φαινόταν πάντως τόσο βαθιά η νερολακούβα.

Να παει με αυτοκινητο εννοεις?
:thinking:
επρεπε να περασει οπως ο αλλος,Αερα.Περνας απο πανω δεν πεφτεις μεσα.Φυσικα πρεπει νασαι και χαλαρος,αν απο φοβο γινεις σκουποξυλο επεσες.

Back
Top Bottom