al800
Μέλος
Ας επαιρνε τότε η KTM Quintanilla...Και χιουμοριστικα θα πω γι αυτους που εχουν καημο να σπασουν ολα τα ΚΤΜ στην ερημο εφετο, το 1¨32¨53 το κανει ο Quintanilla οχι το Hondα. Ισως να το κανε ακομα και με στρογγυλοφαναρο αμα μπορουσε.
Ας επαιρνε τότε η KTM Quintanilla...Και χιουμοριστικα θα πω γι αυτους που εχουν καημο να σπασουν ολα τα ΚΤΜ στην ερημο εφετο, το 1¨32¨53 το κανει ο Quintanilla οχι το Hondα. Ισως να το κανε ακομα και με στρογγυλοφαναρο αμα μπορουσε.
Μάλλον τα βλέπεις αναποδα τα πράγματα , αν μου επιτρεπεις . Κάποιοι έχετε πάθει εμμονή με τα κινεζικά να αποδειχτεί ότι γ@μανε και ότι είναι καλά και γιατί να μην επιλέξω το κινεζικό Εναντυ κάποιου επωνύμου και όλα χαλάνε κτλ , λες και θέλετε να μας τα πουλήσετε . Τι έχετε πάθει ρε σι ;; Τι μάστιγα είναι αυτή ;Πάντως ότι γυαλιά και να φορέσουν κάποιοι δεν φιλτράρουν το κόμπλεξ τους κατά των κινεζικών μοτό και της έντιμης προσπάθειας τους στον χώρο σαν νεοφερμένοι.
Εγώ τουλάχιστον,δεν είπα ποτέ ότι τα κινέζικα"γαμανε", απλώς και σαν χρήστης κινεζικού,έχω κάνει πλήρη ανάλυση της εμπειρίας μου,(αν την έχεις διαβάσει αφορά το voge ds500 που κατέχω) και ήμουν είμαι και θα είμαι θιασώτης ,του να δίνει κανείς την ευκαιρία σε όσους προσπαθούν να κάνουν μια αρχή,οποία κι αν είναι.Χωρις παρωπιδες και χωρίς αναστολές.Ο κόσμος αλλάζει και δεν χωρούν προκαταλήψεις.Μάλλον τα βλέπεις αναποδα τα πράγματα , αν μου επιτρεπεις . Κάποιοι έχετε πάθει εμμονή με τα κινεζικά να αποδειχτεί ότι γ@μανε και ότι είναι καλά και γιατί να μην επιλέξω το κινεζικό Εναντυ κάποιου επωνύμου και όλα χαλάνε κτλ , λες και θέλετε να μας τα πουλήσετε . Τι έχετε πάθει ρε σι ;; Τι μάστιγα είναι αυτή ;
Έχουμε πάθει κάτι πολύ φυσιολογικό που λέγεται "rooting for the underdog" στα χωριά. Μου αρέσει πολύ ότι ο CEO μιας εταιρείας είναι εκεί, ζεσταίνεται κρυώνει λερώνεται μαστορευει εξελίσσει ζωντανά το μηχανάκι του που θα το πάρουμε όλοι, όπως το περσινό που τρέχει και φέτος. Αν αυτό δεν είναι αξιοθαύμαστο, δεν ξέρω τι είναι.Μάλλον τα βλέπεις αναποδα τα πράγματα , αν μου επιτρεπεις . Κάποιοι έχετε πάθει εμμονή με τα κινεζικά να αποδειχτεί ότι γ@μανε και ότι είναι καλά και γιατί να μην επιλέξω το κινεζικό Εναντυ κάποιου επωνύμου και όλα χαλάνε κτλ , λες και θέλετε να μας τα πουλήσετε . Τι έχετε πάθει ρε σι ;; Τι μάστιγα είναι αυτή ;
Αυτό είναι αξιοθαύμαστο και συμφωνώ μαζί σου , μου αρέσει και εμένα να βλέπεις τον επικεφαλή μπροστά ,Έχουμε πάθει κάτι πολύ φυσιολογικό που λέγεται "rooting for the underdog" στα χωριά. Μου αρέσει πολύ ότι ο CEO μιας εταιρείας είναι εκεί, ζεσταίνεται κρυώνει λερώνεται μαστορευει εξελίσσει ζωντανά το μηχανάκι του που θα το πάρουμε όλοι, όπως το περσινό που τρέχει και φέτος. Αν αυτό δεν είναι αξιοθαύμαστο, δεν ξέρω τι είναι.
Από εκεί και πέρα η νίκη αξίζει σε όλους τους οδηγούς και το δείχνουν κάθε μέρα με την συμπεριφορά τους.
Τα αστεία "η τάδε σας κλείνει το σπίτι" κλπ, αυτός που τα εννοεί είναι μόνο για γήπεδο, με την ελληνική έννοια του οπαδικου όρου που όλοι ξέρουμε ότι πιο πάτο δεν έχει.
Τα εχω διαβάσειΕγώ τουλάχιστον,δεν είπα ποτέ ότι τα κινέζικα"γαμανε", απλώς και σαν χρήστης κινεζικού,έχω κάνει πλήρη ανάλυση της εμπειρίας μου,(αν την έχεις διαβάσει αφορά το voge ds500 που κατέχω) και ήμουν είμαι και θα είμαι θιασώτης ,του να δίνει κανείς την ευκαιρία σε όσους προσπαθούν να κάνουν μια αρχή,οποία κι αν είναι.Χωρις παρωπιδες και χωρίς αναστολές.Ο κόσμος αλλάζει και δεν χωρούν προκαταλήψεις.
Ελα τωρα πες την αληθεια ,την πορτα την βαρας αφοβα επειδη δεν ειναι κατασκευης KTM,ετσι δεν ειναι?Ο αγώνας αυτός γι αυτούς που έχουν την τύχη και την φυσική κατάσταση να είναι εκει είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια νίκη. Είναι ένα τεστ με τον εαυτό τους όπως είναι και το Isle of Man. Φυσικά και υπάρχουν συμφέροντα και απαιτήσεις από τις μεγάλες ομάδες γιατί είναι και θέμα γοήτρου και θέμα εξέλιξης. Επομενως να και αν έκανε Τσαφ το husqvarna να και αν η Honda είναι μπροστά να και αν ακόμα οι κινεζοι πανε να ξεφτιλίσουν όλη την αγορά. Αυτό που έχει σημασία είναι καθαρά προσωπικό των αναβατών που είναι εκει. Είπα και έκλεισα πισω μου την πόρτα δυνατα!
Το διάβασες το βιβλίο του Toby Price τελικά; Όλοι αυτοί στην κορυφή της κατηγορίας έχουν μια τρελή ιστορία πίσω τους μέχρι να φτάσουν εκεί.Ίδια ιστορία με πόσους ακόμα... "Τρελούς".
Μην μιλας εσυ ρε,τι ανακατευεσαι?Παίδες....είμαστε στο νήμα με τον αγώνα του dakar
Αναρωτιόμουν γιατί τρέχει ακόμα ο Σαινθ και ο Πετερανσέλ... Και σε κάποια 80ς λίστα έπαιξε το Stay hungry. Θυμήθηκα γιατί.Το διάβασες το βιβλίο του Toby Price τελικά; Όλοι αυτοί στην κορυφή της κατηγορίας έχουν μια τρελή ιστορία πίσω τους μέχρι να φτάσουν εκεί.
Τις γουρούνες τις θαυμάζω στα ράλι, ΤΑΠΑ.Μην μιλας εσυ ρε,τι ανακατευεσαι?
Κατσε να δεις ,σε λιγο θαρθει κ ο αλλος με τις γουρουνες.
Έσκαψαν την έρημο !!!