amyroukai
Μέλος
Ο Σαινθ είχε ωραίο κομμάτι "κόντρας" με Αλ Ατίγια.
Άσχετο, αλλά σχετικό (τηρουμένων των αναλογιών)
Τελευταία επεξεργασία:
Πολύ ωραία τα λέει η Βανέσα. Εδώ και καιρό μου γυρνάει η ιδέα της συμμετοχής σε ένα ραλι μέσα στα επόμενα δυο χρόνια. Το οικονομικό είναι σίγουρα σοβαρό ζήτημα, αλλά αυτό που το κρατάει απλά σαν ιδέα ακόμα είναι η απόσταση από την επιθυμητή τεχνική ικανότητα και την φυσική κατάσταση.
Ο Σαινθ είχε ωραίο κομμάτι "κόντρας" με Αλ Ατίγια.
Άσχετο, αλλά σχετικό (τηρουμένων των αναλογιών)
δεν μπορεί να πας αμέσως σε κάτι πολυ απαιτητικό. Το πας σταδιακά και χτίζεις εμπειρία, ικανότητα και γνώση με το χρόνο.Πολύ ωραία τα λέει η Βανέσα. Εδώ και καιρό μου γυρνάει η ιδέα της συμμετοχής σε ένα ραλι μέσα στα επόμενα δυο χρόνια. Το οικονομικό είναι σίγουρα σοβαρό ζήτημα, αλλά αυτό που το κρατάει απλά σαν ιδέα ακόμα είναι η απόσταση από την επιθυμητή τεχνική ικανότητα και την φυσική κατάσταση.
Άσχετο σχετικό.Πολύ ωραία τα λέει η Βανέσα. Εδώ και καιρό μου γυρνάει η ιδέα της συμμετοχής σε ένα ραλι μέσα στα επόμενα δυο χρόνια. Το οικονομικό είναι σίγουρα σοβαρό ζήτημα, αλλά αυτό που το κρατάει απλά σαν ιδέα ακόμα είναι η απόσταση από την επιθυμητή τεχνική ικανότητα και την φυσική κατάσταση.
μια χαρά κοπανάς και στο εντούρο πάντωςΟδηγικές ικανότητες ναι, θέλει, αλλά επειδή δεν πας λες και σε κυνηγάει ο Άγιος Πέτρος, αν είσαι μέτριος είσαι οκ.
Αφού "βιάστηκε" φέτος. Και δεν είχε κάνει σωστές δοκιμές. Είμαι βέβαιος ότι το πήρε το μάθημα.Κοβίτες που είστε...
Μαζεύει ροδέλες ο CEO διαβάζω