Εγώ φοραω 44-45 ανάλογα την φόρμα του παπουτσιού.γενικα τα προτιμώ λιγο άνετα,μιας και έχω φαρδύ πέλμα.δ δυστυχώς δεν παίζει μαγαζί για δοκιμή σρην πατρα.θα μου τις φέρει γνωστός μαγαζατορας που συνεργάζεται με το μοτο μάρκετ.Εγώ φοράω παντού 44 και σε δοκιμή πριν τις πάρω, αλλά και ο υπάλληλος στο μαγαζί μου είπε να πάρω 45. Είχε δίκιο. Ότι είπες παραπανω ισχύει 1 χρόνο μετά! Κοιτα αν σε παίρνει και τις πιο καινούργιες terra!
φορμα νερο και φορμα ποκερ...Εγώ φοραω 44-45 ανάλογα την φόρμα του παπουτσιού.γενικα τα προτιμώ λιγο άνετα,μιας και έχω φαρδύ πέλμα.δ δυστυχώς δεν παίζει μαγαζί για δοκιμή σρην πατρα.θα μου τις φέρει γνωστός μαγαζατορας που συνεργάζεται με το μοτο μάρκετ.
Οι terra όπως τις βλέπω είναι πολύ heavy duty για μένα.
Aκη συν ενα νουμερο.Μετα απο καποιες ωρες το αιμα κατεβαινει στα ποδια και φουσκωνουνε.Εγώ φοραω 44-45 ανάλογα την φόρμα του παπουτσιού.γενικα τα προτιμώ λιγο άνετα,μιας και έχω φαρδύ πέλμα.δ δυστυχώς δεν παίζει μαγαζί για δοκιμή σρην πατρα.θα μου τις φέρει γνωστός μαγαζατορας που συνεργάζεται με το μοτο μάρκετ.
Οι terra όπως τις βλέπω είναι πολύ heavy duty για μένα.
Τελικα τις έχει πάρει κανεις τις Terra?
Αν και έχει αρκετούς μήνες που εξέφρασες την απορία σου και πιθανότατα έχεις ήδη αγοράσει μπότες, τις έχω εγώ τις terra και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Στην αρχή είναι αρκετά σκληρές, αλλά με την χρήση γίνονται πιο άνετες, εννοείται. Εγώ πλέον τις φοράω σχεδόν παντού, όταν πρόκειται να κάνω χιλιόμετρα. Οι προστασίες νομίζω είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρεις στην κατηγορία της και τα λεφτά της. Από τα μεγάλα συν η εξαιρετική προστασία καλαμιού.Aπο λεφτα ειναι σχετικα ιδιες(195 η terra).
Ελεγα μηπως εχει γραψει κανεις χιλιομετρα με τις terra για να δω ποσο ανετες μπορει να γινουν
μετά απο αρκετη χρηση.
Απ οτι καταλαβαινω θα μαι ο πρωτος που θα το δοκιμασει.
Ωραιες οι Cape Horn.
Αλλα με 300 κιλα μηχανακι δεν τις εμπιστευομαι.
![]()
Υ.Γ.: Πληροφοριακά, το πόδι μου δεν κατάλαβε Χριστό.
Όχι, πες! Ποιός άλλος πλαγιάζει έτσι?? Γατάκια...
Βαλτην κορνιζα!!
Μμμμ...Όχι, πες! Ποιός άλλος πλαγιάζει έτσι?? Γατάκια...![]()
Μμμμ...
Μεχρι τελικης πτωσης;![]()
Moυ στέλνεις σε παρακαλώ σε πμ το μαγαζι μήπως τις έχει για να παραγγείλω,ευχαριστώ προκαταβολικάΕγώ τις πήρα σπό εκεί που πήρες το κιτρινόμαυρο καπέλο σου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nαα....γιατι boxer!!!Αν και έχει αρκετούς μήνες που εξέφρασες την απορία σου και πιθανότατα έχεις ήδη αγοράσει μπότες, τις έχω εγώ τις terra και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Στην αρχή είναι αρκετά σκληρές, αλλά με την χρήση γίνονται πιο άνετες, εννοείται. Εγώ πλέον τις φοράω σχεδόν παντού, όταν πρόκειται να κάνω χιλιόμετρα. Οι προστασίες νομίζω είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρεις στην κατηγορία της και τα λεφτά της. Από τα μεγάλα συν η εξαιρετική προστασία καλαμιού.
Κι επειδή κάτι είπες για προστασίες και για 300 κιλά μηχανάκι, εδώ μπορείς να δεις και ....τη σόλα τους, πολύ άνετη, αντικραδασμική, με κρατήματα και όλα τα κομφόρ
![]()
Υ.Γ.: Πληροφοριακά, το πόδι μου δεν κατάλαβε Χριστό.
Ποιες πήρες τελικά;;;Aπο λεφτα ειναι σχετικα ιδιες(195 η terra).
Ελεγα μηπως εχει γραψει κανεις χιλιομετρα με τις terra για να δω ποσο ανετες μπορει να γινουν
μετά απο αρκετη χρηση.
Απ οτι καταλαβαινω θα μαι ο πρωτος που θα το δοκιμασει.
Ωραιες οι Cape Horn.
Αλλα με 300 κιλα μηχανακι δεν τις εμπιστευομαι.
Θα μπορούσες να μας πεις δυο λόγια ακόμα για τις Terra?Αυτές που έβαλες είναι οι Adventure ,και δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα .
Oι Terra είναι αυτές (και είναι πολύ πιό ανθεκτικές και πιό προστατευτικές ,σε όλα τα επίπεδα)
![]()
Στα 200 € είναι Βest Buy (παρ'τες αβλεπεί)
ΥΓ: Υπάρχουν εδω ,στο φόρουμ ,εκτενείς αναφορές κ reviews k γνώμες κ απόψεις για τις συγκεκριμένες μπότες (και για άλλες)
Απλά είναι διάσπαρτες (δυστυχώς) γιατί συνήθως δεν προηγείται ένα search πρίν την απορία ,και ανοίγονται πολλά θέματα για το ίδιο ερώτημα ,και μετά χάνονται στον πάτο...
Εχω γράψει κι εγώ την άποψή μου σε κάποιο(α) απο αυτά.(έχω τις Forma ADVenture & τις Forma Terrain TX Enduro)
Αν έκανε τον κόπο κάποιος να τα συγχωνέυσει ,μόνο καλό θα έκανε.
Τελικά πήρα μεταχειρισμένες τις Gaerne Fastback.Ποιες πήρες τελικά;;;