Mini bio μελών (όποιος θέλει )

sugariasgeorge

οδηγος της γλυκοΓιωργαινας
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Η σύζυγος 1975 Μαΐων, από Αίγυπτο ή από Καρπάθια;

Κούγκαρ είναι μόνο οι γυναίκες, ότι ποτό και να πίνεις με τους νταλικερηδες. Είστε σίγουρα μόνο φίλοι η γυαλιζετε τα χρώμια στο Νταφ μετά από τα ουίσκι;
Γιατί να συμβαίνει τούτο..
Κάθε φορά που τρώω διαβάζω και τα πιο πετυχημένα σου...
Μου φεύγουν τα φαγητά από το στόμα και κάνω το χαλί μπουρδ@λο...
Και μετά πρέπει να αντιμετωπίσω την γκεσταπο Alexandra ...

Λέγε ρε... Θες να πάρω διαζύγιο???
Γιατί το κάνεις αυτό???
 

g1ann1s

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Kawasaki Versys 650
Πολλες ιστορίες τελικά πισω απο ένα αβαταρ και ενα nickname. Πολυ ωραια κίνηση το θεμα απο τον tc-drift ! Επίσης χαιρομαι που αισθάνομαι ξανά πιτσιρικάς απο την μια και απο την άλλη με τις ιστορίες που διαβάζω, ζηλεύω με την καλή έννοια, για ακομα μια φορά τους παλαιότερους που εχουν τοσο δυνατά background που πιθανότατα η γενιές οι δικές μας δεν θα αποκτήσουν λόγω αλλαγών της εποχής..
 

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
r 1200gs 07/suzuki dr 350s 92
Δημήτρης εδώ,ετών 44,στα πέντε πέταξα μπρατσακια και βοηθητικές και ξεκίνησα να σπάω κεφάλια γόνατα αγκώνες και ότι άλλο μπορούσα.στα 6 ξεκίνησα πιάνο που με έβαλε στο μαγικό κόσμο της μουσικής όπου το παράτησα στα 17 για μια ηλεκτρική γιαμαχα και heavy metal.
Έχοντας αποφασίσει ότι δεν θέλω να μείνω Ελλάδα για σπουδές πέρασα την τρίτη λυκείου μαθαίνοντας κιθάρα και μπιλιάρδο κ τον ίδιο Σεπτέμβρη ήμουν στο λεωφορείο για Ρουμανία να γραφτώ στη σχολή με καμία 30αρια ακόμα τυπακια με τα οποία ζήσαμε τα επόμενα 6 χρόνια ίσως τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας.
Σαν φοιτητής αγάπησα τα νοσοκομεία τα ανατομεια και τα νεκροτομεία και διασκέδασα όσο δεν πάει το χρόνο μου στη σχολή.τα βράδια διάβασμα,ποτάκια ,DJ κατά καιρούς σε ροκ βραδιές στα τοπικά μπαρ,μια εποχή ραδιοφωνική εκπομπή ροκ σ ένα από τα ραδιόφωνα της πόλης 11 με μια, αργότερα τα σκ χαμένοι στα στούντιο να τζαμαρουμε ροκιες κ ενίοτε να παίζουμε και κάνα live Σάββατο βράδυ σε γνωστό μαγαζί της πόλης
Η αποχώρηση από τις βασικές σπουδές ήταν μια ατέλειωτη θλίψη.θυμαμαι έφευγα κ ένιωθα σαν σε κηδεία και έκανα εβδομάδες να βρω τα πατήματα μου.μετα έφαγα ένα χρόνο να διαβάζω για το δικατσα και ταυτόχρονα να δουλεύω τηλεφωνικές πωλήσεις στην τότε Τελας,ώσπου έφυγα για μεταπτυχιακά.μετα από λίγο Αγγλία λίγο Σουηδία γύρισα πίσω στην αγαπημένη μου Ρουμανία να πάρω το τελευταίο μου μεταπτυχιακό
Μηχανη πρωτοκαβαλησα σαν οδηγός στα 13 μου σε κατασκήνωση στη Γαλλία όπου είχε σαν δραστηριότητα το μοτοκρός και στα 14 ο πατέρας μου ,μου είχε νοικιάσει ένα klx250 στο χωριό στη Κρήτη για να εξασκουμαι.παρολα αυτά η Ρουμανία δεν επέτρεπε μηχανή το μακρινό 97 οπότε σαν φοιτητής είχα την τύχη να έχω αυτοκίνητα που εκείνη την εποχή εδώ δεν θα μπορούσα να έχω ποτέ.εφοσον δεν έγινα ποτέ ένα με καμία μπαριερα με τα τετράτροχα το 2012 πήγα και πήρα την πρώτη μου μηχανή ένα ζζρ1200 καθότι είπα να κάνω ανάποδη καριέρα και να ξεκινήσω από τα 1200 τετρακυλινδρα κυβικά για να βρεθώ σήμερα με 660 δικυλινδρα.αν κ πρωτοοδηγησα χώμα τα βιώματα λόγω του πατέρα μου ήταν ασφαλτινα στις μηχανές και το χώμα το ανακάλυψα τυχαία το 2018 Μ ένα δανεικό μηχανάκι στα βασιλικά.σε δύο εβδομάδες είχα αγοράσει το dr και κάθε εβδομάδα χανομουν στη Βαρυμπόμπη
Από πιτσιρικάς σιχαίνομαι το γυμναστήριο,το τρέξιμο,αλλά αγαπάω όλες τις πολεμικές τέχνες και κατά καιρούς έχω περάσει από κινεζικές ιαπωνικές κορεάτικες μέχρι πέρσι που έκανα MMA προσπαθώντας να διατηρήσω το σώμα μου σε μια νορμάλ κατάσταση και να βγαζω εντάσεις και νεύρα στο ρινγκ.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες αλλά 44 χρόνια δεν χωράνε σε μερικές γραμμές.ειμαι τυχερός που έχω βρει μια γυναίκα που με καταλαβαίνει και με ανέχεται και έχω μια κόρη ετών 8 που είναι ο έρωτας μου
Παρεμπιπτόντως είμαι οδοντίατρος με μετεκπαίδευση στην οδοντοφατνιακη χειρουργική και αισθητική.
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max
 

Turtle

Μέλος
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Transalp 650 05
Κώστας 39 χρόνων. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα δύο πράγματα. Να αποκτήσω μια μηχανή και να μάθω να παίζω κιθάρα. Οι μόνες αθλητικές δραστηριότητες που έκανα ήταν λιγα χρόνια μπάσκετ που δεν κατάφερα να βάλω ούτε ένα καλάθι, και αργότερα μπιλιάρδο αμερικανικό και Πινκ πονκ(που παίζω ακόμα χωρίς ωστόσο να έχω πάει να μάθω κάπου). Από τα 10 μου πήρα δώρο ένα γουοκμαν άκουγα τα πάντα. Από Μπετόβεν και Ντεμπυσσύ, μέχρι Βαμβακάρη και Μπέλου. Txc μέχρι μικρές περιπλανήσεις και από Immortal και Slayer μέχρι John lee hooker. Από Doors και Jethro tull έως John Coltrane και Wes Montgomery. Τα άκουγα όλα με το ίδιο πάθος. Κιθάρα ξεκίνησα να μαθαίνω στα 12. Οι κυριότερες δουλειές που έχω κάνει είναι ηλεκτρολόγος - φωτιστής σε θέατρα(που το παράτησα για να ασχοληθώ με την μουσική) και καθηγητής ηλεκτρικής κιθάρας - μοντέρνων θεωρητικών με εξειδίκευση στην τζάζ, μουσικός κιθαρίστας σε έντεχνα και ροκ σχήματα, ακόμα και ρεμπέτικα παλαιότερα, πλέον ψιλοβαρεθηκα και τα τελευταία 15 περίπου χρόνια ασχολούμαι κυρίως με την τζαζ, έχοντας τον τελευταίο χρόνο ένα σχήμα που παίζουμε μόνο δικιά μας μουσική. Τα τελευταία 7 περίπου χρόνια, δουλεύω καθηγητής μουσικής στην ειδική αγωγή (πέρασα και από την γενική παιδεία περίπου 1 χρόνο). Έχω τελειώσει μουσικολόγος στο ΕΚΠΑ και έχω και διάφορα χαρτιά - πτυχία από ωδεία. Η αλήθεια είναι πως από μαθητής στο νηπιαγωγείο απεχθανόμουν το σχολείο και την εκπαίδευση σε κάθε βαθμίδα και κατέληξα μέσα σε αυτό. Μηχανή απέκτησα στα 18. Ένα xr125 που πούλησα μετά από 1 με 2 χρόνια για να πάρω ένα BMW r51 το οποίο κράτησα περίπου 9 χρόνια. Πουλήθηκε λόγω καταστάσεων και κατέληξα με ένα σκούτερ για δύο περίπου χρόνια. Μετά ήρθε στην κατοχή μου ένα ΤΑ 650 που καταστράφηκε από τροχαίο ένα μήνα αφού το είχα πάρει. Μια εβδομάδα μετά καταστράφηκε και το σκούτερ σε άλλο τροχαίο. Αφού έμεινα 7 - 8 μήνες χωρίς μηχανάκι πήρα το ΤΑ που έχω τώρα. Με το χώμα ασχολήθηκα λίγο πριν ξεκινήσει η ιστορία με τον κοβιντ, γι'αυτό και το turtle γιατί ακόμα πάω αργά. Χόμπι έχω την κατασκευή και επισκευή σε οτιδήποτε. Από ηλεκτρολογικά - υδραυλικά έως δομικά - ξυλουργικά. Τα τελευταία χρόνια μαζεύω το μηχανάκι σε ότι χρειάζεται μόνος. Αν και μηχανάκι απέκτησα, κιθάρα προσπαθώ να μάθω ακόμα. Αυτά πάνω κάτω.
 

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα δύο πράγματα. Να αποκτήσω μια μηχανή και να μάθω να παίζω κιθάρα.
ρε κατι συμπτωσεις .... Και εγω 2 πραγματα ηθελα στην ζωη μου, λεφτα + sex. Εχω μονο το ενα απο τα 2 !!!!!!
 

Gus

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
Sutzouki
ρε κατι συμπτωσεις .... Και εγω 2 πραγματα ηθελα στην ζωη μου, λεφτα + sex. Εχω μονο το ενα απο τα 2 !!!!!!
Παρακαλώ διευκρινίστε επιλέγοντας μία μόνο απάντηση:

  1. SEX
  2. Money
Στην περίπτωση 1 του SEX επίλέξτε μία ή περισσότερες απαντήσεις :

  1. Πολύ SEX
  2. SEX μετά μαστιγίου
  3. SEX Όπου λάχει με ότι λάχει
Στην περίπτωση 2 του Money επίλέξτε μία ή περισσότερες απαντήσεις :

  1. Πολλά λεφτααά....
  2. Δεν θυμάμαι πόσα έχω
  3. Έχω κότερα , οικόπεδα, ελικόφτερα....
Ειδικότερα στην περίπτωση επιλογής της περίπτωσης 2 δέχομαι να με υιοθετήσεις.

:happy:
 

Airhead

Μέλος
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Daytona Maveric 500 2021
Γεννήθηκα στο Γουδί πριν από μισό αιώνα και κάτι ψιλά και τώρα που το γράφω πολύ μου φαίνεται. Γονείς επτανήσιοι που είδαν τον κόσμο να γκρεμίζεται από τους σεισμούς και έφυγαν για να ζήσουν, αυτός μπάρκαρε, αυτή μετανάστευσε και έκαναν τα πάντα, πριν συναντηθούν πίσω στην Αθήνα.

Μεγάλωσα κάνοντας ξέγνοιαστα πετάλι ανάμεσα απο εκεί που γύρναγαν τις άθλιες ελληνικές ταινίες με τους "μηχανόβιους", την Κατεχάκη που άκουγες τα μοτέρ να σκίζονται μέσα στη μαύρη νύχτα και τη Μιχαλακοπούλου που τα έφτιαχναν, πούλαγαν, πείραζαν.

'Ενας από τους παιδικούς φίλους εκεί κατά τα 18 μάζεψε τα λεφτά από τα πρώτα μεροκάματα και τον τρώγανε στην τσέπη.
Ένα μυαλό και οι τρείς της παρέας δεν συμπληρώναμε, οπότε όταν έθεσε το μεγάλο υπαρξιακό ερώτημα κάθε φρικιού που σεβόταν την αφέλεια του "έχω βρει στα ίδια λεφτά μια μετεχείρω ηλεκτρική κιθάρα και ένα XL 185s..." μαντέψτε τι διάλεξε... Μοιραία μάθαμε όλοι να καβαλάμε, να κατσαβιδιάζουμε χρέπια στο πεζοδρόμιο και απο τότε να πληρώνουμε μηχανές. Είμαι στην πέμπτη...

Ψιλοφλού και χωρίς μεγάλες φιλοδοξίες έψαχνα να βρω τι θα κάνω για να γυρνάω γενικώς και να μην "τακτοποιηθώ" για όσο περισσότερο μπορέσω.
Μου λέει η φιλόλογος -γαμώ τα άτομα- στο Λύκειο, "μικρέ το 'χεις με το γράψιμο και μόλις ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξει σχολή δημοσιογραφίας στην Πάντειο".
Έτσι βρέθηκα με τα πολλά να αποφασίζω -εν αγνοία μου- ότι θα ζω γράφοντας σε αυτή τη χώρα και χωρίς φραγκάτο background... Τηλεόραση, περιοδικά, εφημερίδα, διαφημιστικές, ανεργία, B2B content...

Είχε και την πλάκα του, είχε και ζόρια κάμποσα με χειρότερα τις βαριές αρρώστιες στην οικογένεια. Overall πλούσιος -από λεφτά- δεν έγινα, αλλά δεν το 'χα κάνει και mental note πουθενά σε καμιά λίστα μεταξύ μας. Ταξίδεψα σε μερικές χώρες που γιός ναυτικού/ λιμενεργάτη δεν ήταν να πάει, γνώρισα και ωραίους ανθρώπους, άκουσα καλές ιστορίες, έκανα και δουλειές που φχαριστιόμουνα όπου και ανακάλυψα πως προκύπτει το μεράκι. Βρήκα γυναίκα να με έχει βίτσιο, έκανα και δύο παιδιά, βγήκαν ωραίοι τύποι. Στην βαθια κρίση που δουλειές δεν έπαιζαν έκατσα για δέκα χρόνια σπίτι και τα μεγάλωσα.

Βιογραφικό δεν νομίζω ότι θα έχω ποτέ πέρα από επαγγελματικό. Και αυτό συνοπτικό και όποτε το κοιτάω βλέπω ότι δε λέει κάτι, τα γεγονότα χάνονται κάπου ανάμεσα στις γραμμές. Αντ' αυτού έχω κάτι αλμπουμ και κουτιά φωτογραφίες -χάρτινες για να καταλαβαίνουν οι νεότεροι- που τα βλέπω μια φορά στο τόσο και απορώ για τις φάτσες και τις φάσεις. Κυρίως για το τι απέγινε ο τύπος που μου μοιάζει.

Έχω προβληματική αντίληψη της ηλικίας μου: δεν νιώθω ποτέ όσο είμαι. Άλλοτε πολύ λιγότερο, άλλοτε πολύ περισσότερο. Ανάλογα τη διάθεση, την παρέα και το ...διάλυμα αλκοόλης. Το σώζω μόνο γιατί διατηρώ αμείωτη την περιέργεια να δώ τι θα γίνει παρακάτω.

So far πάντως θα μπορούσε να 'χει πάει και χειρότερα.

Αυτά πάνω κάτω.
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max
Γεννήθηκα στο Γουδί πριν από μισό αιώνα και κάτι ψιλά και τώρα που το γράφω πολύ μου φαίνεται. Γονείς επτανήσιοι που είδαν τον κόσμο να γκρεμίζεται από τους σεισμούς και έφυγαν για να ζήσουν, αυτός μπάρκαρε, αυτή μετανάστευσε και έκαναν τα πάντα, πριν συναντηθούν πίσω στην Αθήνα.

Μεγάλωσα κάνοντας ξέγνοιαστα πετάλι ανάμεσα απο εκεί που γύρναγαν τις άθλιες ελληνικές ταινίες με τους "μηχανόβιους", την Κατεχάκη που άκουγες τα μοτέρ να σκίζονται μέσα στη μαύρη νύχτα και τη Μιχαλακοπούλου που τα έφτιαχναν, πούλαγαν, πείραζαν.

'Ενας από τους παιδικούς φίλους εκεί κατά τα 18 μάζεψε τα λεφτά από τα πρώτα μεροκάματα και τον τρώγανε στην τσέπη.
Ένα μυαλό και οι τρείς της παρέας δεν συμπληρώναμε, οπότε όταν έθεσε το μεγάλο υπαρξιακό ερώτημα κάθε φρικιού που σεβόταν την αφέλεια του "έχω βρει στα ίδια λεφτά μια μετεχείρω ηλεκτρική κιθάρα και ένα XL 185s..." μαντέψτε τι διάλεξε... Μοιραία μάθαμε όλοι να καβαλάμε, να κατσαβιδιάζουμε χρέπια στο πεζοδρόμιο και απο τότε να πληρώνουμε μηχανές. Είμαι στην πέμπτη...

Ψιλοφλού και χωρίς μεγάλες φιλοδοξίες έψαχνα να βρω τι θα κάνω για να γυρνάω γενικώς και να μην "τακτοποιηθώ" για όσο περισσότερο μπορέσω.
Μου λέει η φιλόλογος -γαμώ τα άτομα- στο Λύκειο, "μικρέ το 'χεις με το γράψιμο και μόλις ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξει σχολή δημοσιογραφίας στην Πάντειο".
Έτσι βρέθηκα με τα πολλά να αποφασίζω -εν αγνοία μου- ότι θα ζω γράφοντας σε αυτή τη χώρα και χωρίς φραγκάτο background... Τηλεόραση, περιοδικά, εφημερίδα, διαφημιστικές, ανεργία, B2B content...

Είχε και την πλάκα του, είχε και ζόρια κάμποσα με χειρότερα τις βαριές αρρώστιες στην οικογένεια. Overall πλούσιος -από λεφτά- δεν έγινα, αλλά δεν το 'χα κάνει και mental note πουθενά σε καμιά λίστα μεταξύ μας. Ταξίδεψα σε μερικές χώρες που γιός ναυτικού/ λιμενεργάτη δεν ήταν να πάει, γνώρισα και ωραίους ανθρώπους, άκουσα καλές ιστορίες, έκανα και δουλειές που φχαριστιόμουνα όπου και ανακάλυψα πως προκύπτει το μεράκι. Βρήκα γυναίκα να με έχει βίτσιο, έκανα και δύο παιδιά, βγήκαν ωραίοι τύποι. Στην βαθια κρίση που δουλειές δεν έπαιζαν έκατσα για δέκα χρόνια σπίτι και τα μεγάλωσα.

Βιογραφικό δεν νομίζω ότι θα έχω ποτέ πέρα από επαγγελματικό. Και αυτό συνοπτικό και όποτε το κοιτάω βλέπω ότι δε λέει κάτι, τα γεγονότα χάνονται κάπου ανάμεσα στις γραμμές. Αντ' αυτού έχω κάτι αλμπουμ και κουτιά φωτογραφίες -χάρτινες για να καταλαβαίνουν οι νεότεροι- που τα βλέπω μια φορά στο τόσο και απορώ για τις φάτσες και τις φάσεις. Κυρίως για το τι απέγινε ο τύπος που μου μοιάζει.

Έχω προβληματική αντίληψη της ηλικίας μου: δεν νιώθω ποτέ όσο είμαι. Άλλοτε πολύ λιγότερο, άλλοτε πολύ περισσότερο. Ανάλογα τη διάθεση, την παρέα και το ...διάλυμα αλκοόλης. Το σώζω μόνο γιατί διατηρώ αμείωτη την περιέργεια να δώ τι θα γίνει παρακάτω.

So far πάντως θα μπορούσε να 'χει πάει και χειρότερα.

Αυτά πάνω κάτω.
Πολύχρονος :friendship:
 

Sevax

Πλανόδιος
Περιοχή
Νεα Σμυρνη
Όνομα
Γιωργος
Μοτό
F800 Κορωνέικο
Γιωργος

Έγινα γεγονός πριν από 44 χρόνια.
Μεγαλωμένος στο Π. Φαληρο, Ν.Ζμυρνη και τα καλοκαίρια Ραφηνα .
Καταγωγή νησιωτική ,από Σαντορίνη και Ρόδο-Συμη οι παππούδες .

Τελείωσα τεχνικό σχολείο στην Εστεια Ν. Σμύρνης ,Ηλεκτρονικός Αυτοματισμών και έπειτα στο ΤΕΙ Πειραιά,
Ηλεκτρολογος μηχανικός .

Ασχολήθηκα από μικρός με τεχνικές εργασίες καθώς ο πατερας ήταν μηχανολόγος μηχανικός και με τραβολόγαγε στη εταιρία του .

Ασχολούμαι τα τελευταία 18 χρόνια με το Θεατρο ως Ηλεκτρολογος και σχεδιαστής φωτισμών και γενικά οτιδήποτε σε κατασκευές για θεατρικές παραστάσεις .

Παράλληλα ασχολούμαι με ηλεκτροτεχνικές εργασίες και επισκευές ηλεκτρικώνε συσκευώνε.
Λατρεύω την φύση και την κατασκήνωση και ό,τι έχει να κάνει με αυτή …
βουνό ,θάλασσα ,πεδιάδα …
χειμώνα καλοκαίρι .
Το ψαροντούφεκο και ο «διαλογισμός» που το συνοδεύει κάνοντας ελεύθερη Καταδυση, με βοηθάει να ηρεμώ όποτε βρίσκω τον χρόνο .

Από τα 5 σε μπασκετικες ακαδημίες και έπειτα σε τοπικές ομάδες , παράλληλα με μπολιάσματα από διαφορά αλλά αθλήματα …
Κωπηλασία , πολεμικέ τέχνε ,στίβο.
Στα 18 ασχολήθηκα με αναρρίχηση και ράφτινγκ αποκτώντας και δίπλωμα Οδηγού …τράτας .

Τα τελευταία χρόνια ξεμπούκωνα με CrossFit αλλά τοτοτο …σύστημα άρχισε να ρετατατάρει και ήδη έχω προγραμματίσει μαθήματα για κέντημα κουρτινών και εσωρούχων , όπου βλέπω το μέλλον μου .

Το μηχανάκι ήταν στο υποσυνείδητο μου από μικρο παιδί , αλλά έπαιζε απαγόρευση κυκλοφορίας και μόνο της λέξης μέσα στο σπιτι.
Λάτρευα τον ήχο από τα XR600 και πετιόμουν στο μπαλκόνι όποτε άκουγα να πλησιάζει ένα …
Στον χώρο του μοτοσικλετισμού μπήκα αρκετά αργά , σχεδόν στα 30 ,έχοντας αποφύγει ,ίσως ,αρκετά την επιπολαιότητα της εφηβείας και ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει .
Πρώτο «μηχανάκι» ήταν μια Vespa gts , την οποία δεν άργησα να την δοκιμασω στο χώμα … και δεν αργήσε να αντικατασταθεί από ένα XT660z το οποίο αγάπησα αρκετά και με έβαλε στον χώρο-χορό .
Τα τελευταία 5 χρόνια έχω ένα f800gs που με πάει όπου μπορώ και μαρέζει …

Ελπίζω σε καποια φάση να πάρω ένα ανάλαφρο εντουρακι γιατί θα μαρέζει και αυτό ….
 

kostas_366

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
Πόρκα κρίση :)
Γιωργος
Ασχολούμαι τα τελευταία 18 χρόνια με το Θεατρο ως Ηλεκτρολογος και σχεδιαστής φωτισμών και γενικά οτιδήποτε σε κατασκευές για θεατρικές παραστάσεις .
Για πες, θέατρα, θιάσους, κάποιο φεστιβάλ
 

sugariasgeorge

οδηγος της γλυκοΓιωργαινας
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Για πες, θέατρα, θιάσους, κάποιο φεστιβάλ
Έχει δουλειά ...
Γιατί να σου στείλει βιογραφικό???




Εκτός εάν έχεις εστιάσει στο ότι είναι κούκλος...
Και θες να σου "αλλάξει" τα φώτα...

:mooning::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max
Παρεπιπτόντως ο Γιώργος Sevax, ο Κώστας kordix και ο Θανάσης ο Κατέμης thenos είναι από τα πιο καλά παιδιά που παίζουν μπάλα εδώ μέσα, τουλάχιστον από αυτούς που έχω γνωρίσει εγώ.
 

sothrhs

Ο demek
Περιοχή
Λάρισα
Όνομα
Σωτήρης
Μοτό
ΤΡΑΚΤΕΡ 06
Παρεπιπτόντως ο Γιώργος Sevax, ο Κώστας kordix και ο Θανάσης ο Κατέμης thenos είναι από τα πιο καλά παιδιά που παίζουν μπάλα εδώ μέσα, τουλάχιστον από αυτούς που έχω γνωρίσει εγώ.
Ψιλοπεσιμο η φάση......τεσπα το παραβλέπω...
:p:p:p
 

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
Παρεπιπτόντως ο Γιώργος Sevax, ο Κώστας kordix και ο Θανάσης ο Κατέμης thenos είναι από τα πιο καλά παιδιά που παίζουν μπάλα εδώ μέσα, τουλάχιστον από αυτούς που έχω γνωρίσει εγώ.
 

mitsosdom

GOA
Περιοχή
Patras
Όνομα
Dimitris
Μοτό
KLE 500
Top Bottom