Για βάλε μια φωτό κόκκοραΣτα 40,000 χλμ χρειάστηκε ένα φρεσκάρισμα κεφαλής ….
Πάμε για βαλβίδες , κοκοράκια κτλ …
δεν μας τα πε καλά ο Ινδός απο ποιοτητα στα μέταλλα στο μοτέρ νομίζω.Στα 40,000 χλμ χρειάστηκε ένα φρεσκάρισμα κεφαλής ….
Πάμε για βαλβίδες , κοκοράκια κτλ …
δεν έβγαλα, όταν το πάρω θα βγάλω ....Για βάλε μια φωτό κόκκορα
Ναι.....ενώ ο Ιάπωνας σκιζειδεν μας τα πε καλά ο Ινδός απο ποιοτητα στα μέταλλα στο μοτέρ νομίζω.
Δεν τα έβγαλα γιατί οπτικά δεν φαίνονταν κάτι, αλά το "ρουλεμανάκι" που πατάει πάνω στην βαλβίδα είχε λίγο τζόγο (είναι ενα βελονοειδές ρουλεμάν, τη είχε ακούσει λίγο το αξονάκι ).Για βάλε μια φωτό κόκκορα
αυριο η μεθάυριο που θα το πάρω και θα το μάθω θα το αναφέρω ...Είμαι σίγουρος πως το κόστος θα είναι πολύ χαμηλό. Τα καλά ενός απλού αερόψυκτου κινητήρα.
Γιατρέ μου!!! Λελουδι το μοτοσακο!το πρόβλημα υπήρχε και όταν το γύρισα σε μαμά κυλινδρισμό το προηγούμενο καλοκαίρι,
Τότε για λόγο που δεν ξέρω δεν αλλάξαμε τις βαλβίδες, δεν αναφέρθηκε κάν απο τον μάστορα και εγώ δεν το πρόσεξα, γνώριζα ...
κοιτάζοντας τις φωτογραφίες πρίν λίγο καιρό το είδα επειδή αυτήν την φορά ήξερα τι να κοιτάω
Royal Enfield Himalayan
Εχθές το έπλυνα για να φύγει και μετά ενώ έπαιρνε μπροστά δεν κράταγε ρελαντί και έσβηνε ... Τελικά ήταν υγρασία (νερά) στην μπουζόπιπα ... Αυτή είναι καινούρια της NGK, δεν μου το έχει ξανακάνει και με προβλημάτισε γιατί μπορεί να συμβεί και μια βροχερή μέρα. Αλλάζω μπουζόπιπα ; κάτι άλλο ...advride.gr
Οπότε λόγω ότι θα το βάλω σύντομα για πούλημα ήθελα να το φτιάξω για να το πάρει ο επόμενος (αν πουληθεί) όπως πρέπει ....
να μπορώ να πώ στην αγγελία, ασκόνιστο, αχάλαστο δεν το έχει δει το φώς του ήλιου και η αντανάκλαση του φεγγαριού, δεν έχει πατήσει ούτε χώμα ούτε άσφαλτο, δεν το έχει ακουμπίσει χέρι μαστορα κτλ ....
Για βάλε μια φωτό κόκκορα
Λογικό αφού ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού λόγω θρησκειών δεν τρώει βοδινό και χοιρινό τι μας έμεινε, τα κοκόρια ....Οπότε είτε Ινδικο μηχανάκι είτε Ινδικο όνομα (Γκαντυ) έχουμε θέμα με τα κοκκορακια. Οκ..
Νομίζω o τίτλος θα έπρεπε να είναι: I am broke so I sold everything I had and decided to make a video for it.Υπάρχει το confirmation bias έντονα στο ποστ