Royal Enfield Himalayan

Στα 40,000 χλμ χρειάστηκε ένα φρεσκάρισμα κεφαλής ….

bcf43961823953bc51ef20bbcd4fe2b7.jpg

575fcd625276d323bde96931a189dff9.jpg

Πάμε για βαλβίδες , κοκοράκια κτλ …

Για βάλε μια φωτό κόκκορα

δεν μας τα πε καλά ο Ινδός απο ποιοτητα στα μέταλλα στο μοτέρ νομίζω.

δεν μας τα πε καλά ο Ινδός απο ποιοτητα στα μέταλλα στο μοτέρ νομίζω.
Ναι.....ενώ ο Ιάπωνας σκιζει

Δεν τα έβγαλα γιατί οπτικά δεν φαίνονταν κάτι, αλά το "ρουλεμανάκι" που πατάει πάνω στην βαλβίδα είχε λίγο τζόγο (είναι ενα βελονοειδές ρουλεμάν, τη είχε ακούσει λίγο το αξονάκι ).

Είμαι σίγουρος πως το κόστος θα είναι πολύ χαμηλό. Τα καλά ενός απλού αερόψυκτου κινητήρα.

το πρόβλημα υπήρχε και όταν το γύρισα σε μαμά κυλινδρισμό το προηγούμενο καλοκαίρι,
Τότε για λόγο που δεν ξέρω δεν αλλάξαμε τις βαλβίδες, δεν αναφέρθηκε κάν απο τον μάστορα και εγώ δεν το πρόσεξα, γνώριζα ...
κοιτάζοντας τις φωτογραφίες πρίν λίγο καιρό το είδα επειδή αυτήν την φορά ήξερα τι να κοιτάω

Οπότε λόγω ότι θα το βάλω σύντομα για πούλημα ήθελα να το φτιάξω για να το πάρει ο επόμενος (αν πουληθεί) όπως πρέπει ....
να μπορώ να πώ στην αγγελία, ασκόνιστο, αχάλαστο δεν το έχει δει το φώς του ήλιου και η αντανάκλαση του φεγγαριού, δεν έχει πατήσει ούτε χώμα ούτε άσφαλτο, δεν το έχει ακουμπίσει χέρι μαστορα κτλ ....
:D:D:D:D

Τελευταία επεξεργασία:
Είμαι σίγουρος πως το κόστος θα είναι πολύ χαμηλό. Τα καλά ενός απλού αερόψυκτου κινητήρα.

αυριο η μεθάυριο που θα το πάρω και θα το μάθω θα το αναφέρω ...

"δεν το έχει ακουμπίσει χέρι μαστορα" Αυτό καλύτερα να μην το πεις!!

Έβαλες παραγγελία το νέο 452?

το πρόβλημα υπήρχε και όταν το γύρισα σε μαμά κυλινδρισμό το προηγούμενο καλοκαίρι,
Τότε για λόγο που δεν ξέρω δεν αλλάξαμε τις βαλβίδες, δεν αναφέρθηκε κάν απο τον μάστορα και εγώ δεν το πρόσεξα, γνώριζα ...
κοιτάζοντας τις φωτογραφίες πρίν λίγο καιρό το είδα επειδή αυτήν την φορά ήξερα τι να κοιτάω

Οπότε λόγω ότι θα το βάλω σύντομα για πούλημα ήθελα να το φτιάξω για να το πάρει ο επόμενος (αν πουληθεί) όπως πρέπει ....
να μπορώ να πώ στην αγγελία, ασκόνιστο, αχάλαστο δεν το έχει δει το φώς του ήλιου και η αντανάκλαση του φεγγαριού, δεν έχει πατήσει ούτε χώμα ούτε άσφαλτο, δεν το έχει ακουμπίσει χέρι μαστορα κτλ ....
Γιατρέ μου!!! Λελουδι το μοτοσακο!

Πάντως μήπως ένα μέρος του θέματος έπαιξε μπαλιτσα ο υπερκυβισμος? Δεν θυμάμαι αν το είχες ανοίξει με την ευκαιρία που κάτι είχε βγάλει η το άνοιξες επ αυτου

Δεν μου άρεσε ποτέ πως δούλεψε με το κιτ, μετά τον άγραφο εγκέφαλο του Αποστολη δούλευε καλά αλλά έκαιγε αρκετά για τον κυβισμό του είχε μειωθεί η αυτονομία, όποτε αποφάσισα μιας και θα το καβάλαγε ο μικρός να το γυρίσουμε Μαμα.
Δεν είχαμε διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα ….

Εχθές έστειλα ένα DT200R σε φίλο μου στο Διδυμότειχο μέσω μεταφορικής. Εκεί στον προαύλιο χώρο της μεταφορικές ήταν σκεπασμένο ένα ολοκαίνουριο Himalayan 411 έτοιμο να φορτωθεί και να πάει κάπου στη βόρεια Ελλάδα.

Ήταν κάπως αστείο γιατί στο δρόμο παγαίνοντας να ξεφορτώσουμε το DT με τον Δημήτρη συζητάγαμε για το νέο Himalayan 450 το οποίο μας αρέσει πολύ και φαίνεται να πληροί κάποια επιθυμητά στάνταρ για μελλοντική χρήση. Ανυπομονώ να το δω από κοντά στην έκθεση.

Cookies in real life.

• Like
Reactions: STF

815127d6f4782ee7e01b1157736591ec.jpg

96b2be0abc8f59260b422ca27ab8ae21.jpg

a3d4e4f965adfce48bff7e8d2e973f4a.jpg

Αυτός ο πιρος την είχε ακούσει στο ένα κοκοράκι

Αλλαχτήκαν και τα δυο με την ευκαιρία.

Οπότε είτε Ινδικο μηχανάκι είτε Ινδικο όνομα (Γκαντυ) έχουμε θέμα με τα κοκκορακια. Οκ..

Οπότε είτε Ινδικο μηχανάκι είτε Ινδικο όνομα (Γκαντυ) έχουμε θέμα με τα κοκκορακια. Οκ..

Λογικό αφού ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού λόγω θρησκειών δεν τρώει βοδινό και χοιρινό τι μας έμεινε, τα κοκόρια ....

Υπάρχει το confirmation bias έντονα στο ποστ, αλλά χαίρομαι όταν βλέπω βίντεο που... Ξεφεύγουν από το φυλλάδιο του μάρκετινγκ.

Υπάρχει το confirmation bias έντονα στο ποστ

Νομίζω o τίτλος θα έπρεπε να είναι: I am broke so I sold everything I had and decided to make a video for it.

Back
Top Bottom