Να πω και εδώ πως το μηχανακι είναι φοβερό Cruiser..
Νομίζω πως θα το απολαυσεις πάρα πολύ... Και σου ταιριάζει επίσης νομίζω άψογα..
Νομίζω πως θα το απολαυσεις πάρα πολύ... Και σου ταιριάζει επίσης νομίζω άψογα..
Βαγγέλη δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ ...Να πω και εδώ πως το μηχανακι είναι φοβερό Cruiser..
Εδώ άρεσε σε μένα που η κατηγορία δεν με ελκύει. Αλλά το μοτέρ το σασμάν που έχει φτιάξει η RE, το πλαίσιο ολόσωστο, ποιότητα υψηλή, αρχοντική θέση οδήγησης, αναρτήσεις σωστές, φρένα σωστά,ψεκασμός σωστός, σέλα θρόνος. Τί να μην σου αρέσει?! Η μόνη περίπτωση είναι να έχεις βρασίματα στο αίμα σου και να σου λέιψει η επίθεση και το νεύρο. Αλλά αναβάτες σαν εσένα ήρεμοι και βολταδόροι σε αυτό το μηχανακι κουμπωνουν τέλεια. Δεν ξέρω τι θα πάρεις άλλο στο μέλλον αλλά με αυτό σε βλέπω να γερνάς!Βαγγέλη δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ ...
Καλά μην παίρνεις και όρκοΔεν ξέρω τι θα πάρεις άλλο στο μέλλον αλλά με αυτό σε βλέπω να γερνάς!
Εδώ άρεσε σε μένα που η κατηγορία δεν με ελκύει. Αλλά το μοτέρ το σασμάν που έχει φτιάξει η RE, το πλαίσιο ολόσωστο, ποιότητα υψηλή, αρχοντική θέση οδήγησης, αναρτήσεις σωστές, φρένα σωστά,ψεκασμός σωστός, σέλα θρόνος. Τί να μην σου αρέσει?! Η μόνη περίπτωση είναι να έχεις βρασίματα στο αίμα σου και να σου λέιψει η επίθεση και το νεύρο. Αλλά αναβάτες σαν εσένα ήρεμοι και βολταδόροι σε αυτό το μηχανακι κουμπωνουν τέλεια. Δεν ξέρω τι θα πάρεις άλλο στο μέλλον αλλά με αυτό σε βλέπω να γερνάς!
Τι γνώστες και μλκιες ρε φίλε?Καλοτάξιδο, να το λιώσεις στο δρόμο και να πάρεις κι άλλα και να τα λιώσεις κι αυτά
υγ
Περίεργο μηχανάκι πάντως -έξω από τα συνηθισμένα-
με ατυπικές φόρμες που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί
Δεν είναι μια κατηγορία μοτοσυκλέτα που κοιτάω αλλά αν μη τι λέω τη βλέπω ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη
Δεν έχω ιδέα πως είναι να την οδηγάς και μάλλον δε θα μάθω και ποτέ αλλά το βασικό είναι ν αρέσει σ εσένα
Τώρα για γνώστες κλπ θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι πρόκειται για πραγματικά ηλίθιους που κάνουν τους έξυπνους και δεν υπάρχει κανένας λόγος ν ασχολείσαι μαζί τους, ούτε να χαλιέσαι
Το βασικά είναι να είσαι ευτυχής εσύ. Από μιζέρια και κακοήθεια έχουμε χορτάσει
Καλά χλμ
επειδη θα τον ματιασουμε στο τελος , τον βλεπω να ΄ρχεται για να παρει ντεπον στο φαρμακειο...Δεν έχω ιδέα πως είναι να την οδηγάς και μάλλον δε θα μάθω και ποτέ
Για το μηχανάκι που αντικατέστησε το Moto Guzzi μου λένε ...Παναγιώτη ,τι φόρεσες και σου λένε όλοι σου πάει πολύ;εεεεεε;;;;;
Αφήστε ρε τον άνθρωπο ήσυχο,σιγά τι πήρε;
Ένα μηχανάκι πήρε.
Κι ο άλλος με τα ντεπόν από πάνω...
Εμείς κύριος να μην έχουμε δουλίτσα τώρα που ακρίβυνε και το λαδάκι;
Φτου φτουφτού το παλικάρι!
Χιούμορ κάνω Παναγιώτη,αλλά ότι έδωσες τη Βέρα...Για το μηχανάκι που αντικατέστησε το Moto Guzzi μου λένε ...
Θα τα πούμε από κοντά ΜήτσοΧιούμορ κάνω Παναγιώτη,αλλά ότι έδωσες τη Βέρα...