Και πανω που έλεγα ότι θα ξεμπερδεψω γρήγορα με την επαναφορά της Dominiq και χωρίς πολυημερη αναμονή στο συνεργειο, έσκασε και η αναποδια- εφορια έκπληξη.
Τηλ στην εφορία για να κανονισω ραντεβου από βδομάδα να παρω την πινακιδα. Εννοείται ότι δεν απαντουσε κανεις στο τμήμα αυτοκινήτων και περνοντας αλλά νουμερα της εφορίας, μου λέει ένας υπάλληλος που απάντησε και θέλησε να με εξυπηρετησει(με επιφυλαξη από μέρους του αλλά κατά 99% ισχυει) ότι "πινακιδες που είχαν κατατεθεί μέχρι το 2019 έχουν καταστραφεί"

Άρα λοιπόν πρεπει από Τετάρτη να κλείσω ραντεβου και με εφορία(αν απαντησει ο υπαλληλος)για να παρω βεβαίωση καταστροφής πινακιδων, και με Υπουργείο Μεταφορών (αν απαντησει καποιος και εκεί) για να καταθεσω χαρτιά για έκδοση καινουργιου αριθμου-πινακιδας. Και εδώ έρχεται η έκπληξη, από το site του υπουργείου.
"Η διαδικασία έκδοσης καινουργιων πινακιδων ολοκληρώνεται εντός 50 ημερων(από την ημέρα κατάθεσης της αιτησης").
Έστειλα και mail στην εφορία με το αίτημα μου αλλά ουτως ή άλλως από Τετάρτη θα το δουν......
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk