Μίλησε με το μαγαζί Τογελος.....έχουν στοκ ανταλλακτικών από domie.Χαιρετώ σας μετά από καιρό.
Η Dominic μπήκε τελικά για ανακατασκευή μοτέρ,μιας και η κατανάλωση λαδιού και το τσικι-τσικι όταν ζεσταίνονταν έκανε αγχωτική και την πιο μικρή βόλτα -κινηση της μοτό.
Με την ευκαιρία έβγαλα το ψαλίδι για βάψιμο και ανακαλύψαμε ότι ο πυρός μέσα στο στο ψαλίδι εχει κάνει σημάδια από τα ρουλεμάν και καλό θα ήταν να αλλαχθεί.
Καινούργιο δεν υπάρχει πουθενά σε αυτό τον πλανήτη αλλά υπάρχει καινούργιο με προηγούμενο κωδικό,που σε ένα σάιτ λέει ότι κάνει για όλα τα μοντέλα αλλά δεν το έχει διαθέσιμο και σε σάιτ που το βρήκα διαθέσιμο το δίνει κατάλληλο μέχρι τα μοντέλα το '89.
Και το ερώτημα μου είναι:
Γνωρίζει κάποιος αν τα ψαλίδια των μοντέλων τέλος δεκαετίας 80 είναι ίδια με τα μοντέλα τέλους δεκαετίας 90?
Ή ακόμα καλύτερα έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και πως το έλυσε??
Κοκοράκια βάλε καινούργια από Σαρακάκη, δεν κοστίζουν ακριβάΚαλημέρα
Τελικά υπάρχει θέμα και με τον εκκεντροφόρο και τα κοκοράκια εξαγωγής,τα οποία χρήζουν αντικατάστασης.
Έχετε να προτείνετε κάποιον/κάπου που να διαθέτει τα ανωτέρω ανταλλακτικά?
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι ολόιδια.Ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση
Την λύση Σαρακάκη την έχω εξαντλήσει.
Αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική ρωτάω και με την ευκαιρία να ρωτήσω,ο εκκεντροφόρος XR- FMX -NX ταιριαζουν μεταξύ τους?
120 για τα τέσσερα?Κοκκορακια τελικά βρεθηκαν από Σαρακάκη στα 120 ευρώ.Εκεντροφορο περιμένω απάντηση από μάστορα αν μπορεί να τον επισκευάσει (δεν θυμάμαι τώρα το όνομα του) ,μετά αγορά συμβατού με ΝΧ (αν υπάρχει) γιατί από ΝΧ έχει μόνο ο Σαρακάκης στα 550 ευρώ
Ανάλογα την ζημιά ο Μπούμπης στους Αγίους Αναργύρους ίσως μπορέσει να σώσει τον εκκεντροφόρο.Έχει φτιάξει στο XR μου με πολύ καλό αποτέλεσμα.Κοκκορακια τελικά βρεθηκαν από Σαρακάκη στα 120 ευρώ.Εκεντροφορο περιμένω απάντηση από μάστορα αν μπορεί να τον επισκευάσει (δεν θυμάμαι τώρα το όνομα του) ,μετά αγορά συμβατού με ΝΧ (αν υπάρχει) γιατί από ΝΧ έχει μόνο ο Σαρακάκης στα 550 ευρώ
O procycle.us εχει εναν και στο site δίνει και τις διαστάσεις για τους λοβούς του εκκεντροφόρου ωστε να κανεις σύγκριση.Τέλος και οι aftermarket εκκεντροφόροι για FMX,NX,XR650L είναι κοινοί για τα τρία μοντέλα (χωρίς όμως να έχουν αυτόματο αποσυμπιεστή)
Αν χρειαστείς καρμπυρατέρ σβέλτο έχω ένα μικουνι νομιζωΟ Άγγελος είπε ότι μπορεί να φτιαχτεί αλλά θα γίνει στάδιο 1,όχι μαμά.
Θα δουλέψει ρε παίδες με μαμά καρμπ και εξατμίσεις ? Ο μηχανικός μου λεει ότι χαμηλά και ρελαντί θα έχω θεματακια,όχι ότι δεν θα οδηγείται αλλά .......
Αν χρειαστείς καρμπυρατέρ σβέλτο έχω ένα μικουνι νομιζω
Κλασική περίπτωση....... που προέκυψε άρχισε να ξεφεύγει ο προϋπολογισμός της ανακατασκευής.......