Να ρωτήσω, όταν λες ότι στήνεται και με βροχή τι εννοείς;Σκηνή αυτή πού σου πρότεινα ή ferrino light tent 2 πού έχει το πλεονέκτημα ότι στήνεται και με βροχή ή κάποια 2 ατόμων της salewa . Προσέχεις το βάρος και αποφεύγεις προσφορές τύπου 50% από μεγάλα μαγαζιά γιατί συνήθως αφορά παλιά κομμάτια με λίγη ζωή υλικών ακόμα. Την έπαθα και έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ( στο οροπέδιο των μουσών μου διαλύθηκε το έξω κάλυμμα). Υπνοσακος πουπουλενιος με comfort θερμοκρασία +1 -+5 .Εγώ έχω αυτόν https://www.tradeinn.com/f/13870/138703627/marmot-never-winter-Υπνόσακος.jpgΤο πούπουλο έχει το μισό όγκο και βάρος για την ίδια θερμοκρασία συγκριτικά με ένα συνθετικό . Εγώ την καλύτερη τιμή για αυτό που έχω την βρήκα Ελλάδα (250 €) . Υπόστρωμα έχω φουσκωτό thermarest πάχους 3.8 εκ αλλά αρκετά βαρύ (790γρ) με τιμή αγοράς 90 ευρώ. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η πιο παλιά στα υποστρώματα και δεν την αλλάζω.
Εννοώ ότι δεν χρειάζεται να στήσεις πρώτα το εσωτερικό, που συνήθως είναι και τρυπητο, και μετά να ρίξεις το πανί αποπανω. Είναι ενωμένα με κάποιο τρόπο αλλά χωρίς τα μείον που έχει μια σκηνή μονού τοιχώματος. Αν μπεις στο site της εταιρείας θα το δεις στο βίντεο της.Να ρωτήσω, όταν λες ότι στήνεται και με βροχή τι εννοείς;
Ευχαριστώ, πραγματικά πολύ χρήσιμο αυτόΕννοώ ότι δεν χρειάζεται να στήσεις πρώτα το εσωτερικό, που συνήθως είναι και τρυπητο, και μετά να ρίξεις το πανί αποπανω. Είναι ενωμένα με κάποιο τρόπο αλλά χωρίς τα μείον που έχει μια σκηνή μονού τοιχώματος. Αν μπεις στο site της εταιρείας θα το δεις στο βίντεο της.
Και γω σε διάφορα μέρη.Και στην λίμνη Μουτσάλια (Αρένες) έχω πετύχει αντίστοιχο σκηνικό.Αγροτικά με τέρμα τα ηχεία ,σκουπίδια κλπ.
Εντάξει και εμάς μας κυνήγησε ο καταφυγιάρχης στο καταφύγιο Αγράφων (Καραμανώλη) αργάμιση το ξημέρωμα λόγω αρκετής βαβούρας αλλά μην το κάνουμε και θέμα...Και γω σε διάφορα μέρη.
Έχω πετύχει γλέντι ορειβατικού συλλόγου στο καταφύγιο Αετομηλίτσας μιας και ανέφερες τον Γράμμο. Μιλάμε τσιφτετέλια πάνω σε τραπέζια, χαρτοπετσέτες, ντύσιμο πίστας και μουσική Blackman.![]()
+1, η minima sl δεν είναι free standing, δλδ δεν μπορεί να σταθει απο μόνη της χωρίς υποστήριξη απο τα πασαλάκια το οποίο κάνει δυσκολη τη χρήση της σε βραχώδη μέρη. Η salewa ειναι πολύ καλή επιλογή. Εγώ έχω επίσης πολύ καλή εμπειρία απο την MSR και απο το support της. Σε πρόβλημα που είχα με το εξωτερικό πανί σε μια hubba hubba που έχω, μου το αλλάξανε με την μία απλά με ενα email.Νατασσα εγώ θα σου κάνω μια άλλη πρόταση , πριν πάρεις την minima sl , επειδή είναι περίεργη στο στήσιμο , θα σου πρότεινα να περάσεις μια μέρα από το γραφείο στο κέντρο ή να στείλεις κάποιον , να σου δώσω την παλιά μου να παίξεις και να δεις να σε βολεύει στο στήσιμο (να πας σε ενα κηπο και να κανεις δοκιμες) , πριν σπρώξεις το χρήμα σου .
Η δίκη μου επιλογή για σκηνή είναι αυτή Η Πρόταση μου είναι καλύτερη από την δίκη σου , ψάξε λίγο την τιμή και θα βρεις καλύτερη προσφορά , εγώ έβαλα την πρώτη αναζήτησή .
Για υπνόσακο θα σου πω άλλη μέρα
Εφόσον θα ανέβουν και μοτοσυκλέτες πάνω (λογικά) μπορείς να φορτώσεις εκεί τον εξοπλισμό σου.Προσπαθώ να καταλάβω και να υπολογίσω, πέρα από το οικονομικό, το βάρος και τον όγκο - γιατί αν πχ είτε με αγορασμένα, είτε με δανεικά whatever πράγματα πρέπει να κουβαλήσω 10-15 κιλά θεωρώ πως είναι ανέφικτο για μένα φέτος να ονειρεύομαι βουνά. Δόξα το Θεό, υπάρχουν και φαράγγια![]()
Καλησπέρα Γιώργο , διαφωνώ με την άποψη σου και θα σου πω γιατί και αυτό δεν αφορά μόνο την Νατασσα , αλλά όλους που θέλουν να μπουν σε αυτή την φάση .μηπως να δοκιμασεις λιγο την φαση με δανεικο η φτηνο εξοπλισμο και μετα βλεπεις?