Φάτε λάδι και ελάτε βράδυ .......... θα καταντήσει το νήμα !
Τι βραδυ ομως;;;
Με συννεφιά;;; Με ξαστεριά;;; Με πανσεληνο;;; Μισο φεγγαρι;;; Ορθιο ή ξαπλωτο φεγγαρι;;;
Τι τα θες και τα γυρευεις;;;
Φάτε λάδι και ελάτε βράδυ .......... θα καταντήσει το νήμα !
Βάλτα στο κασκαιΤελικά τι να τα κάνω τα μπουκάλια ρε παιδιά?
Με έχετε μπερδέψει, μια απλή ερώτηση έκανα ο καψερός και κοντεύω να πάρω διδακτορικό...
Για ποια λάδια μιλάς ;;;Τελικά τι να τα κάνω τα μπουκάλια ρε παιδιά?
Με έχετε μπερδέψει, μια απλή ερώτηση έκανα ο καψερός και κοντεύω να πάρω διδακτορικό...
Κράτα τα,δεν παθαίνουν τίποτε.Οπου μπορείς καντα mix με άλλα ίδια και χρησιμοποίησε τα κανονικά.Τελικά τι να τα κάνω τα μπουκάλια ρε παιδιά?
Να σκύψεις και να τα βάλεις στο....Τελικά τι να τα κάνω τα μπουκάλια ρε παιδιά?
Τελικά τι να τα κάνω τα μπουκάλια ρε παιδιά?
λενε οτι τα καλυτερα ερχονται εκει που δεν το περιμενεις....Φιρί φιρί το πάτε, να κάνει θεαματική είσοδο ο "γλυκός" της παρέας
εχει ακριβυνει το λαδι Θανασσσσηηηηηη....Φάτε λάδι και ελάτε βράδυ .......... θα καταντήσει το νήμα !
Βγάζω 2 πιθανά ζευγάρια..Τελικά τι να τα κάνω τα μπουκάλια ρε παιδιά?
Νομίζω το είχα πάρει από ένα βενζιναδικο για να το βάλω στο 640 γιατί ήθελε συμπλήρωμα και ήμουν σε χωριό. Μόνο αυτό είχε.Βγάζω 2 πιθανά ζευγάρια..
Motul 7100 10-50 μαζί με το Denicol.
Και AMSOIL μαζί με το Motorex.
Θα ήθελα να μου πεις και πως βρέθηκε το Shell 15-50 στο ράφι..