Ενόραση και Φιλοσοφικές κουβέντες βάθους (αμέτρητου) για την μοτοσυκλέτα!

ChristosGR

Σκουριασμένο Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Χρηστος
Μοτό
V-Strom 800 DE - Husaberg FE-390
Πάντα τους προφήτες τους λοιδορούσαν και τους χλευαζαν...! Είμαι εδώ να συνεχίσω και να διανθίσω το έργο του πουλιού ίσως(?) , αν είναι και αυτός ο ρόλος μου τον ασπάζομαι!

Εκείνο το βάζο με την ρίγανη που σου έδωσε ο ξάδερφος το καλοκαίρι στην Κρήτη, και ρίχνεις με την χούφτα σε κρέατα και χωριάτικες, για τσεκάρισε το.

Μάλλον δεν είναι ρίγανη.
:yew:
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max
Μίλησε και ο παστουρμάς.
 

notakos600

Μέλος
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Κάπου μακριά από τα μάτια του κόσμου έκλεισα σε ένα συρτάρι ένα vintage μηχανάκι που πάντα έψαχνα, για να το ανοίγω κάθε άνοιξη.
Όταν γίνουν vintage οι κινέζοι θα έχω γίνει αστρόσκονη και στα @@ μου κιόλας. :ha
 

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Κάπου μακριά από τα μάτια του κόσμου έκλεισα σε ένα συρτάρι ένα vintage μηχανάκι που πάντα έψαχνα, για να το ανοίγω κάθε άνοιξη.
Όταν γίνουν vintage οι κινέζοι θα έχω γίνει αστρόσκονη και στα @@ μου κιόλας. :ha
Πόσο Ελληνικός καφές σε παλιό καφενέ σε στενάκι είσαι??!

Δεν σε αφορά το θέμα boomer! Εδώ είναι για τους μαχητές της καφετέριας! :roflmao:
 

Karellen

Μέλος
Όνομα
Νίκος
Μοτό
Honda Dax 72
Βάγγο για να 'χουν καλύτερη απήχηση οι απόψεις σου επιβάλλεται να γίνεις βλόγκερ.
Καβάλα το μοτόρι σου,κότσαρε μια γκοπρο, πάρε κι ένα μικρόφωνο της πλάκας και αρχίνα να λες ό,τι θέλεις αλλά με μεγάλες παύσεις "εεε... το Ζόντες το χίλιαδιακόσα... χμμμμ... είναι τούμπανο...εγώ φερ'ειπείν...εεεε"
Ώστε να γεμίσεις ένα 45λεπτο με 3 αράδες λόγια.:laugh::laugh:
 

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Πόνημα: Η καφετέρια και το μέλλον που μας φέρνει η Κίνα...

Ακούστε τώρα και διαβάστε προσεκτικά πώς πάει το πράγμα και πώς χτίζεται κλίμα στη καφετέρια...

Οι ντίβες μοτοσυκλέτες της καφετέριας καθορίζονται απο τον κόσμο στη βάση του και αλλάζουν όπως οι μόδες και οι ανάγκες! Ξεκινήσαμε δειλά την χιλιετία με TDM 850-900 kai Vstrom Varadero και σταδιακά με Πασοκ και πακέτα πήγαμε στα GS. Ο local hero της καφετέριας πρέπει όμως να κουβαλάει και την κοινή αποδοχη! ΝΑ είναι ένας λαικός ήρωας, ένα μοντέλο επιτυχίας! Να μυρίζει αυτοδημιουργητος!

Πράγματι οι βασιλιάδες της καφετέριας αυτή τη στιγμή έιναι κάτι tracer 900GT, TENERE 700 full xtra, κάτι1000XR και 1250GS και θα παραμείνουν στη κορυφή της λίστας αλλά σύντομα όχι με αυτή τη μορφή! Σημειώστε το! Πολύς κόσμος για να προστατέψει τα δικαιώματα του στη καφετέρια αλλά με εισόδημα ανατολικής E.E. θα μιλάει πισώπλατα για ιδιοκτήτες τέτοιων πιο premium Brand. Και καλά που βρήκε τα λεφτά, θα κάνει βρωμοδουλειές, θα έχει βάλει 1000 δοσεις κλπ. Υποχθόνια στρατηγική υποτίμησης του αντιπάλου!! Δημιουργία κλίματος! θα γίνει ο ιδιοκτήτης 1000XR αντιήρωας! Αυτός που έχει το καλύτερο αλλά δεν το απέκτησε με θεμιτά μέσα!

Ταυτόχρονα έπεσαν στην αγορά τα Κινέζικα, τα 500DS, 650MT, TRK 502 και παρόμοια και άνοιξαν τον δρόμο για το μέλλον! Ήδη σε περιφερειακές καφετέριες ένα TRK 502 εξω είναι ένας Local hero! Ήδη χτίστηκε η βάση ορκισμένων ιδιοκτητών μελών group σε FB Που με αίμα θα υπερασπίσουν την τιμή τους και την αξία του Κινέζου! Ενώ ταυτόχρονα μπουκώνουν το κομμάτι απο τη βασιλόπιτα στη λέσχη και ελέγχουν τον λαχνό αν έπιασαν το σπρέυ για την αλυσίδα!

Και αφού έχει γίνει αυτό το βήμα με τα μεσαία κυβικά μηχανακια έσκασε πριν λίγο το 800ΜΤ, ερχεται τώρα το 900DS!! Αυτά τα 2 μηχανάκια δεν είναι τυχαία μηχανακια. Είναι το δυνατό χτύπημα του Κινέζικου καρτέλ στο κατεστημένο της καφετέριας. Μοτοσυκλέτες ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ και ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ πάνω σε μοτέρ μεγάλων Brand που τελικά το παίζουν μάγκες με τα εργοστάσια του Κινέζου? Θα αφήσουν να πλανάται οι καφετεριομάχοι αυτό το ερώτημα. (Καφετεριομάχοι, Ιδιοκτήτες Κινέζικων). Τελικά τα μεγαλα Brands ψαχνουν για ΄΄χαζούς΄΄(?!)

Ο ιδιοκτήτης 800MT και 900DS πλέον θα είναι ο πολιορκητικός κριός των καφετεριομάχων της Κίνας απέναντι στο κατεστημένο των καφετεριολάτρων (ιδιοκτήτες Premium) των Premium Brand!

Γιατί θα πλασσάρεται ως ΓΝΩΣΤΗΣ που δεν καταδέχτηκε να πληρώσει κερατιάτικα λεφτά σε Brands για να πάρει το μηχανάκι που φτιάχνει ο Κινέζος με Premium Αυτοκόλλητα! Θα πλασσάρεται ως ο εχθρός του κατεστημένου, ως ο ψαγμένος, ο ΄΄την αγόρασα απο επιλογή ενώ μπορούσα να πάρω οτι ήθελα΄΄.Αγόρασα ότι ήθελα απο τα τίμια βγαλμένα λεφτά μου (ενάντια στο λεφτά που ποιος ξέρει που τα βρήκε ο άλλος βρήκε να αγοράσει Premium Brand ο άλλος...

Οι ιδιοκτήτες 800MT και 900DS είναι γραφτό να γίνουν οι βασιλιαδες της καφετέριας σύντομα και βάσει οργανωμένου σχέδιου.. Τα πεσμένα εισοδήματα φέρνουν και τακτικές ψυχρού πολέμου... Μην κοιμάστε.. δείτε την αλήθεια μπροστά σας!!!
Σε πονάει η ενόραση χτινος?!! Πάρε Κινεζο να προλάβεις! Προτού γίνουν απλησίαστα! Χαχαχα
Λοιπόν κατ αρχήν επειδή μου την είπες αλλά και για την αποκατάσταση της ιστορικής και κοινωνικής αλήθειας σου απαντώ
:ll:
Τα TDM 900 όπως και τα V strom βγήκαν επί Κ Καραμανλή του 2ου και ήταν Βασιλιάδες της καφετέριας
στη γειτονιά της φτωχολογιάς
Varadero και GS ήταν από τότε άλλη τάξη και άλλη γειτονιά
Κανένα ΠΑΣΟΚ δεν έδωσε πακέτα μετά τον ΚΚ τον 2ο (αφού ήρθε ο Γιωργάκης και μας γ...σε μπιγκ τάιμ)
:yew:
Τώρα σου έχω νέα
Παρ όλες τις απόψεις που έχει εκφράσει και ο Καναβούρ
οι γκόμενες κοράκια σε περνάν ακτινογραφία
Βλέπουν παπούτσια ρολόγια ζώνες και αξεσουάρ που μαρτυρούν... χρήμα....
και όπως λένε και οι ίδιες

-Δεν με πειράζει το αγόρι μου να έχει και μια χάρλεϊ στο γκαράζ
:friend:
Με λίγα λόγια φίλε μου tc-drift για να παίξεις τέτοια μπάλα με μπενέλι δεν μπορείς!
Θα φας ανάποδο ψαλίδι και τη μπάλα στο γάμα που θα χάσεις το φως σου
:hh:
Στη μπου....να, που...νιές δεν έκανε κανείς
:oh:

Όλα τα παραπάνω αποτελούν καλαμπούρι
allegro ma non troppo
 

amyroukai

Κουλάδι Σωληνάκιας
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ενόραση και φιλοσοφία...(Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα αλλά το ποστ έχει σκοπό να γελάσουμε)


Αποσκευές!


Πες κάτι Άνταμ για τα μεταλλικά κουτιά. Πες.


 

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Ενόραση και φιλοσοφία για... Τα μεγάλα ονοφ.

Πες λλελ.


Πολύ ωραίο βίντεο και spot on. Άψογα τα είπε.

Όποιος λέει πως τα μεγάλα on off δεν κάνουν adventure/offroad riding απλά δε ξέρει τι λέει η προβάλει τις δικές του ανεπάρκειες η αδυναμίες στις επιλογές και τις ικανοτητες άλλων.
 

Airhead

Μέλος
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Daytona Maveric 500 2021
Τα μηχανάκια είναι σαν τις ωραίες γυναίκες στα μπαρ. Από μόνα τους δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Κάθονται ακουμπώντας βαριστημένα στο stand και γυαλίζουν. Άντε να νομίσεις ότι σε κοιτάνε αν είσαι στη σωστή γωνία με το μπροστά τους. Εσύ τι θα κάνεις είναι η υπόθεση με αυτά. Κατ επέκταση το ζήτημα είναι πόση απόσταση υπάρχει ανάμεσα στο τι θέλεις και τι μπορείς εσύ -εγώ κλπ- να κάνεις με αυτά. Η πιο διαδεδομένη πλάνη είναι ότι αν το αγοράσεις θα κάνεις ότι και ο Κρις Μπίρτσς -έχει πλάκα στα ελληνικά αυτό- ή ο Λίντον Πόσκιτ.

Αν βάζανε ένα αυτοκολλητάκι με προειδοποίηση ασφαλείας -όπως το always wear a helmet- πάνω στα adv ή οποιοδήποτε άλλο είδος (street πχ) που να έγραφε "το συγκεκριμένο μηχάνημα απαιτεί Χ ώρες εξάσκησης και εκπαίδευσης για να οδηγηθεί στο χώμα" θα το παίρναν οι μισοί. Οπότε θα ήταν πανάκριβο λόγω οικονομία κλίμακας ακόμα και γιαυτούς που έχουν βάλει τις ώρες για να μάθουν τι κάνει. Για τους Έλληνες οδηγούς που στην πλειοψηφία τους πέσανε θύματα συμφερόντων και κυκλωμάτων και δεν είναι στο Dakar και την F1 τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Τις προάλλες τσακωνότανε εδώ κοντά σε ένα παρακμιακό ψιλικατζίδικο δύο αλκοολικοί μεσημεριάτικο με τις μπύρες στα χέρια για το ποδόσφαιρο. Και λέει ο ένας στο άλλον "τι λε ρε; ξέρεις πόση μπάλα έχω δει εγώ στη ζωή μου που θα μου πεις δεν έχω ιδέα; έχω φάει τα παντελόνια μου στα τσιμέντα". Και του απαντάει ο άλλος κλασμένος "αδερφέ και εγώ έχω φάει μια περιουσία στα μπουζούκια, αλλά μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω".
 

amyroukai

Κουλάδι Σωληνάκιας
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Χτες μου έλεγε ένας φίλος στον καφέ, με αφορμή το ατύχημα με ακριβό αυτοκίνητο "χωρίς οδηγό" σύμφωνα με τα νέα, ότι θα έπρεπε να βγαίνει ειδικό δίπλωμα για το κάθε όχημα. Γιατί αγοράζουν 500 άλογα και τρακαρουν σε εθνική οδό, να περάσουν σχολείο και αν αποφοιτήσουν...

Του λέω μόλις σκότωσες την αγορά μοτοσικλέτας, ειδικά αν βάλεις μέσα και το "αν δεν μπορείς να το σηκώσεις μόνος σου".

Δεν είναι σωστό; με ρωτάει

Είναι. Δεν ξέρω αν έχει εφαρμοστεί κάπου.

Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος Birch για να πάρει ένα 1290R και να κάνει τουρισμό. Ναι μπορεί να κάνει το ίδιο (με όρια Ευρώπης) με το οποιοδήποτε 250αρι και πάνω. Και ..;
 

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Ήηηηηηηηηπειρος
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
"Μήτσο τώρα που αγόρασες μηχανή,έχεις ρεζερβέ ένα δωματιάκι στο Κ.Α.Τ.
Μπορεί να μην πας ποτέ,στο εύχομαι, ή απλά να περάσεις απ'έξω.Αυτο θα θπάρχει."


Λόγια φίλου το 94'-95'


Απ'έξω πέρασα κάμποσες φορές.Δόξα να έχει Ο Θεός είμαι όρθιος..
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max
Αστυνόμευση είναι η λύση (δυστηχως).
 
Top Bottom