Πριν από 10 μέρες περίπου παρέλαβα το προβολάκι Vision-X Duralux Mini Combo, με 4 λάμπες led συνολικής ισχύος 20W αλλά με την ιδιαιτερότητα ότι παράγουν συνδυαστική δέσμη με 10° και 25° (εξού και το "Combo" στη περιγραφή του τίτλου τους).
Στο παρελθόν είχα βάλει διπλό led λαμπτήρα στο φανάρι της μοτοσυκλέτας αλλά δυστυχώς ο καθρέπτης της δεν μπορούσε να ανταποκριθεί τα αναμενόμενα αν και πορεύτηκα με αυτήν για περίπου 5 χρόνια. Πριν από 6 μήνες περίπου την αφαίρεσα και αν και είχα λιγότερο φως είχα πιο συγκεντρωμένη δέσμη χωρίς φαινόμενα τρυπών (σκιές) στο δρόμο.
Έτσι ήρθε η απόφαση να βάλλω στη μηχανή ένα προσθαφαιρούμενο προβολάκι αλλά ήθελα κάτι ποιοτικό και κάτι που να καλύπτει τα θέλω μου πρακτικά.
Με πολύ έρευνα κατέληξα σε τρεις επιλογές:
- στην Denali S4 (4 x 7W = 28W), με δέσμη 90° και 3000 lumens
- στην Vision-X Duralux Mini Compact (4 x 3W = 12W), με δέσμη 60° και 2000 lumens
- στην Vision-X Duralux Mini Combo (4 x 5W = 20W), με δέσμη 10°/25° και 2115 lumens
Η τελική επιλογή μου ήταν η τελευταία γιατί με εξιτάριζε η ιδέα της διπλής δέσμης και γιατί άφησα τον ρόλο της φαρδιάς δέσμης να τον πάρει το υπάρχον φανάρι της μοτοσυκλέτας το οποίο σε συνδυασμό με την Vision-X μου έδωσε και στη πράξη αυτό που χρειαζόμουν εξοικονομώντας παράλληλα κάποια Watt χρήσης συγκρινόμενο με το Denali, ενώ τα 2115 συγκεντρωτικής δέσμης δίνουν ένα πανίσχυρο φως που βοηθάει πολύ στην αναγνώριση των ανωμαλιών στο χωμάτινο έδαφος ενώ και στην άσφαλτο έχουν άριστη απόδοση χωρίς να τυφλώνουν τους απέναντι ή τους καθρέπτες των προπορευόμενων οχημάτων.
30 Οκτωβρίου 2023
Τη περασμένη Δευτέρα λοιπόν στο υπαίθριο συνεργείο του
konkost έγινε η εγκατάσταση.
Λύσαμε το σύστημα της μάσκας με το φανάρι για να δουλέψουμε εύκολα και να έχουμε πρόσβαση . Αποφασίσαμε να "κλέψουμε" το ρεύμα από την υπάρχουσα εγκατάσταση του αναπτήρα για να αποφύγουμε την τοποθέτηση επιπλέον ασφαλειοθήκης. Τέλος οι βάσεις της Ram Mounts μου έδωσαν την δυνατότητα της κατ' επιλογήν τοποθέτησης του προβολέα αλλά και την εύκολη ρύθμιση της στόχευσης της δέσμης. Τέλος τοποθετήθηκε και ένας διακόπτης στον πίνακα/φαίρινγκ της Adventure Spec.
Είναι δύσκολο από φωτογραφίες να καταλάβει κάποιος το πραγματικό αποτέλεσμα και αυτό γιατί οι συγκρίσεις με τον προ-υπάρχοντα φωτισμό πρέπει να γίνουν με ίδια διαφράγματα χωρίς να επιτρέπεις στο φωτογραφικό μέσο να κάνει αυτόματες ρυθμίσεις. Με μια περιγραφή όμως μπορώ να πω, πως όταν προσαρμόστηκε το μάτι μου στο φως του νέου προβολέα της Vision-X και κάποια στιγμή τον έσβησα στο βουνό, νόμιζα πως είχε καεί η λάμπα της μηχανής.
Ίσως η παρακάτω φωτό είναι κάπως ενδεικτική αν λάβει κανείς υπόψη ότι τραβήχτηκε καθώς σουρούπωνε και όχι σε πλήρη συσκότιση. Περίπου αυτό είναι το πραγματικό αποτέλεσμα και με γυμνό μάτι.