Πινδος 1. Ιουλιος 2016

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Με αφορμή την άσχημη παρένθεση στο Advride που εξελίσσεται ακόμα και τώρα, είπα να ξεκινησω να γράφω το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ της solo αντβεντσουραδας που πραγματοποιησα τον Ιουλιο που μας πέρασε.Και αποτέλεσε αφορμή γιατί θελω να προσθέσω ένα λιθαράκι στα θεμέλια της καλύτερης με διάφορα μοτοσυκλετιστικης κοινοτητας στην Ελλαδα.Δεν είναι αλλο ένα φόρουμ που πρωτίστως ασχολείται με ταβερνοσυναξεις ή που απαρτίζονται κυρίως απο μέλη που κύριο ενδιαφέρον έχουν την Αγγελίες.
Είναι ένα φόρουμ στο οποίο τα μέλη της μοιράζονται ταξιδιωτικές εμπειρίες ,είτε αναπνεοντας μαζί τις καυτές αναθυμιάσεις της ασφάλτου είτε εισπνέοντας παρέα τα ωφέλιμα μυκοβακτηριδια του χώματος στα 1000+ υψόμετρο,ειτε μέσα από τις οθόνες υπολογιστών , είτε σχεδιάζοντας ή περιμένοντας τον επόμενο που θα ρίξει σύρμα και θα βγει βόλτα ακόμα και με έναν άγνωστο μέχρι τη στιγμή της συνάντησης για την εκκίνηση.Δε θα σχολιασω παραπάνω την "παρένθεση" αυτή εδώ...ξεκινάει η εξιστόρηση ...
 

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Έχω λίγο άκυρη δουλιτσα...υπομονή γιατί έχω και 1000+ φωτο και πρεπει να ξεδιαλεξω και να ποσταρω κανονικά αυτές και όχι μσω tapatalk για να είναι σε καλή αναλυση

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Vrasidas

Μέλος
Όνομα
Βρασίδας
Μοτό
CBR 1000RR
Ξεκινα να γραφεις αυθορμητα ... ο,τι και οπως τα αισθανεσαι ...

Υ.Γ. ....ισως και με λιγη πικαντικη σαλτσα με καποια "Σουμελα" ... :inlove:
 

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Μα καλα που θα πας μονος σου? τρελος εισαι?....(λεγανε φιλοι γνωστοι και συζυγος)..."Ηρεμηστε, πιο πολυ κινδυνευω απ το σπιτι στη δουλεια με τη μηχανη..οι πετρες και τα δεντρα δεν αλλαζουν λωριδα χωρις να τσεκαρουν και δε παραβιαζουν στοπ"...
Σιγουρα υπαρχουν πολλα θετικα στο να μη βγεις βουνο μονος σου....οσοι ομως το εχουν κανει και μαλιστα για πολλες μερες σιγουρα με καταλαβαινουν και ξερουν τα θετικα. Το αισθημα επιβιωσης ενεργοποιειται ,γιαυτο ολες οι αισθησεις λειτουργουν στο 100% και βιωνεις την περιπετεια σου με ολο σου το ειναι.
Απο κει και περα πρεπει να εισαι συνειδητοποιημενος και να εχεις υπερασφαλεια σε οτι κανεις για να μην διακινδυνεψεις ουτε στραμπουληγμα..
 

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Η προετοιμασια ξεκινησε απο το Δεκεμβρη με χαλαρο ρυθμο,αφορουσε την ευρεση διαδρομης σε συνδυασμο με τα αξιοθεατα που ηθελα να δω,συγκεντρωση υλικων σιγα σιγα και προσπαθεια ευρεσης ημερομηνιας για αναχωρηση. Το πλανο ηταν αρχικα 8-10 μερες το πολυ και ηξερα οτι θα ηταν πολυ δυσκολη η ολοκληρωση της ολης διαδρομης λογω των πολλων στασεων και ηξερα οτι ολο και καποιο απροοπτο θα ειχα που θα με καθυστερουσε.Το αποτελεσμα ηταν 8 μερες στο βουνο και χρωστουμενο εμεινε τα ζαγοροχωρια και ο Γραμμος που υπολογιζα να παω τωρα το Σεπτεμβρη αλλα δεν εκατσε. Τι αποκομισα σχετικα με την προετοιμασια για αναχωρηση μετα απο το ταξιδι? ......ΣΚΕΨΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ - ΚΟΥΒΑΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ !!!
 

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Απαιτητικο ταξιδι μιας και η δραστηριοτητα ηταν ασταματητη απο το πρωι μεχρι το σουρουπο.Οδηγηση,σταματημα-ξεαρματωμα,πεζοπορια,αρματωμα-οδηγηση-σταση αξιοθεατο,αρματωμα-οδηγηση...ασταματητα μεχρι σουρουπο που επρεπε να βρω σημειο να στησω σκηνη και επιτελους να φαω και υπνο.
Η εκκινηση τελικα εγινε ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Ιουλιου το πρωι απο Αθηνα και η αρχη της διαδρομης ηταν το Καρπενησι και το ορος Βελουχι.
 

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally


Στη πλατεια Καρπενησιου οπου τρωω γαλατοπιτα ,κοιταω το Βελουχι και σκεφτομαι "Ερχομαι...ξεκιναει.."
 
Τελευταία επεξεργασία:

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Το ανεβασμα χαλαρο ,οι αισθησεις ξυπνανε γιατι αρχιζεις και συνηδητοποιεις τι πας να κανεις γιατι ηδη το κανεις, στροφες ,υψομετρο, αλπικη ζωνη πλεον και ορος Βελουχι!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Απο Αγια τριαδα κινηθηκα προς Αγιο Χαραλαμπο, Φουρνα και σταση στη Ρεντινα Αγραφων
Ρεντινα Αγραφων.μνημειο αεροποριας, δυο αδερφια απο το ιδιο χωριο(Ρεντινα Αγραφων),και οι δυο πιλοτοι, και οι δυο σκοτωθηκαν με τον ιδιο τυπο αεροπλανου μεσα σε δυο χρονια σε διαφορετικο σημειο.Κων/νος Παρουσης και Νικολαος Παρουσης


 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom