είναι φιλου ,Γιάννης Μπούρος πολύ καλό παιδί και φοβερά γρήγορος οδηγός μιας και τρέχει και πανελλήνιο ταχύτητας ,κάποτε πηγαίνανε άγιο ροσσι με δερματινα και μετά στο γύρνα χανι για φαγητό και ότι αγώνα είχε sbk ή gp τον βλέπαμε εκεί!Εγώ είδα και το Subaru, είδα και το μηχανάκι μέσα στην αυλή, πρέπει να είναι "σωστά" παλικάρια στην ταβέρνα.
Αφού είναι φίλος δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω αλλά το φαγητό... Αξίζει τον "κόπο";είναι φιλου ,Γιάννης Μπούρος πολύ καλό παιδί και φοβερά γρήγορος οδηγός μιας και τρέχει και πανελλήνιο ταχύτητας ,κάποτε πηγαίνανε άγιο ροσσι με δερματινα και μετά στο γύρνα χανι για φαγητό και ότι αγώνα είχε sbk ή gp τον βλέπαμε εκεί!
Εννοείται δεν μας τρομάζει τίποτα μπροστά σε νέες γαστριμαργικές εμπειρίες. Απλά η λύση "σουβλάκι στην Χαλκίδα" έδινε νωρίτερα επιστροφή λόγω της ημέρας.Εγώ είδα και το Subaru, είδα και το μηχανάκι μέσα στην αυλή, πρέπει να είναι "σωστά" παλικάρια στην ταβέρνα.
Σωστός!είναι φιλου ,Γιάννης Μπούρος πολύ καλό παιδί και φοβερά γρήγορος οδηγός μιας και τρέχει και πανελλήνιο ταχύτητας ,κάποτε πηγαίνανε άγιο ροσσι με δερματινα και μετά στο γύρνα χανι για φαγητό και ότι αγώνα είχε sbk ή gp τον βλέπαμε εκεί!
Από χθες είμαι με κοβιτ γμτ.
οτι εχω φαει ηταν μια χαρα αλλα εμεις τοτε περναμε μια μακαροναδα με τυρια και λαδι για υδατανθρακες , χωριατικη βλεπαμε αγωνα και μετα φευγαμε τερμα για αθηνα ! χαχα δερματινα και supersport δεν πανε με πολυ φαγητο!Αφού είναι φίλος δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω αλλά το φαγητό... Αξίζει τον "κόπο";
Ακόμα έχω την μυρωδιά από το μακαρόνι που στα φρένα ανέβαινε στην μύτηοτι εχω φαει ηταν μια χαρα αλλα εμεις τοτε περναμε μια μακαροναδα με τυρια και λαδι για υδατανθρακες , χωριατικη βλεπαμε αγωνα και μετα φευγαμε τερμα για αθηνα ! χαχα δερματινα και supersport δεν πανε με πολυ φαγητο!
ΑαααχχχΜοναχική στον Αλεξίου σήμερα, να φορτίσει λίγο και η μπαταρία του SAS
![]()
[/QUOTE]Ααααχχχ
Μπήκα σε κάτι φόρουμ του εξωτερικού και είδα κάτι μόντες που με αναστατώσανε Γιώργη!Αυτη η ακραπα του Duke στο S και ζάντα μπροστά από το Duke 17” Ονείρωξη για την συγκεκριμένη διαδρομή!
Sent from my iPhone using Tapatalk[/IMG]
Μου θυμησες μια Επιδαυρο με gixxer. Στο stork επεσε η ιδεα για Μπατζαβαλη. Δεν ειχα παει ποτε εγω. Παμε, τρωμε που να κλεισουν τα δερματα μετά. Ειπα θα το στειλω μεταφορικη και εγω κτελ.οτι εχω φαει ηταν μια χαρα αλλα εμεις τοτε περναμε μια μακαροναδα με τυρια και λαδι για υδατανθρακες , χωριατικη βλεπαμε αγωνα και μετα φευγαμε τερμα για αθηνα ! χαχα δερματινα και supersport δεν πανε με πολυ φαγητο!
Ασκησουλες για δέκα λεπτά, και θα είσαι έτοιμος την άλλη φορά!!!!.Παμε, τρωμε που να κλεισουν τα δερματα μετά. Ειπα θα το στειλω μεταφορικη και εγω κτελ.
Έχει γίνει και στο χάνι αυτό.Μου θυμησες μια Επιδαυρο με gixxer. Στο stork επεσε η ιδεα για Μπατζαβαλη. Δεν ειχα παει ποτε εγω. Παμε, τρωμε που να κλεισουν τα δερματα μετά. Ειπα θα το στειλω μεταφορικη και εγω κτελ.
Κωστή να είσαι καλά ,ήταν πολύ ωραία η βόλτα, τα μέρη και οι διαδρομές εκεί κάτω είναι απίθανα !! να είμαστε καλά να βολταρουμε τα ον/οφ ακια μας
Εσυ εισαι αυτος που εχει καιρο να οδηγησει?Κωστή να είσαι καλά ,ήταν πολύ ωραία η βόλτα, τα μέρη και οι διαδρομές εκεί κάτω είναι απίθανα !! να είμαστε καλά να βολταρουμε τα ον/οφ ακια μας![]()
Άντε να προσπαθήσεις να "κλείσεις" τον Αποστόλη, στις γειτονιές των.... δεκαπέντε λεπτώνΕσυ εισαι αυτος που εχει καιρο να οδηγησει?
![]()