CFMOTO 800MT 2021

skritikos

Μέλος
Περιοχή
Dark side of the Moon
Όνομα
Stam
Μοτό
Honda CB500X '17
Το 300αρι σου είναι το ίδιο με το Kawa.

Ένα μικρό παράδειγμα του πόσο μπλεγμένη θα είναι η κατάσταση από εδώ και πέρα, σκέψου πως οι φωνές (σοβαρές) από κίνα λένε πως όλα τα μοτέρ 650cc της Kawa παράγονται από την CF-Moto. Η πιο κρυφή με αυτά είναι η Honda, που όμοιες φωνές λένε πως τα 500αρια μοτέρ της Ταυλάνδης παράγονται καιρό τώρα από την Loncin. Αλλά τέτοια συμβόλαια έχουν μεγάλες ρήτρες και κανείς δεν μιλάει, και ούτε πρόκειται. Η επόμενη γενιά του 500cc σίγουρα δεν θα είναι από Ταυλάνδη. Δεν βγαίνουν τα κουκιά πια και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει γρήγορα.

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Το 300αρι σου είναι το ίδιο με το Kawa.

Ένα μικρό παράδειγμα του πόσο μπλεγμένη θα είναι η κατάσταση από εδώ και πέρα, σκέψου πως οι φωνές (σοβαρές) από κίνα λένε πως όλα τα μοτέρ 650cc της Kawa παράγονται από την CF-Moto. Η πιο κρυφή με αυτά είναι η Honda, που όμοιες φωνές λένε πως τα 500αρια μοτέρ της Ταυλάνδης παράγονται καιρό τώρα από την Loncin. Αλλά τέτοια συμβόλαια έχουν μεγάλες ρήτρες και κανείς δεν μιλάει, και ούτε πρόκειται. Η επόμενη γενιά του 500cc σίγουρα δεν θα είναι από Ταυλάνδη. Δεν βγαίνουν τα κουκιά πια και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει γρήγορα.
Ίδιο σαν κατασκευή σχέδιο ξέρω πως είναι . Σαν μέταλλα και ποιοτικό έλεγχο παραγωγής είναι ίδιο με το KLX 250S ταιλάνδης που είχα πάρει το 2009? Η Loncin το φτιάχνει φρονώ.

Πάντως μας λέιπει λίγο βιομηχανική κατασκοπεία σε αυτό τον τομέα!

skritikos

Μέλος
Περιοχή
Dark side of the Moon
Όνομα
Stam
Μοτό
Honda CB500X '17
* όταν πουλάνε κάτι σε άλλον που πλέον δεν θα έχει δικαίωμα να έχει τo brand του προηγούμενου πάνω (πχ Kawasaki-Loncin) τότε ο δεύτερος μπορεί να κάνει ότι θέλει σε μέταλλα κτλ αλλά πρακτικά δεν αλλάζει τίποτα. Για αυτό πληρώνουν άλλωστε για έτοιμα μοτέρ. Η ανάπτυξη κοστίζει, πολύ.

skritikos

Μέλος
Περιοχή
Dark side of the Moon
Όνομα
Stam
Μοτό
Honda CB500X '17
Ίδιο σαν κατασκευή σχέδιο ξέρω πως είναι . Σαν μέταλλα και ποιοτικό έλεγχο παραγωγής είναι ίδιο με το KLX 250S ταιλάνδης που είχα πάρει το 2009? Η Loncin το φτιάχνει φρονώ.

Πάντως μας λέιπει λίγο βιομηχανική κατασκοπεία σε αυτό τον τομέα!
KLX 300cc έχει τα ίδια parts με το Voge. H λογική λέει πως και τα δυο συναρμολογούνται από την ίδια γραμμή.

Japanofilos

Μέλος
Περιοχή
Ιωάννινα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Kawasaki klx 250s 2010
Kawasaki ninja 650 2019
KLX 300cc έχει τα ίδια parts με το Voge. H λογική λέει πως και τα δυο συναρμολογούνται από την ίδια γραμμή.
Θα ήταν ενδιαφέρον αν ξέραμε κάποιες κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες και για το voge-loncin. Πχ το klx φοράει πιστόνι art και έχει επίστρωση nikasil στον κύλινδρο..το voge?

nick_89

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Νίκος
Μοτό
Honda XL650V Transalp
Όποιος με δει, μην μου πει για κόντρες κτλ, γιατί ακόμα στρώνω :friendship:
Άιντε καλές βόλτες!!

Η μέρα με την νύχτα με το transalp ρε. Βασικά δεν έχει τίποτα για να συγκρίνω. :p

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Άιντε καλές βόλτες!!

Η μέρα με την νύχτα με το transalp ρε. Βασικά δεν έχει τίποτα για να συγκρίνω. :p
Καλοβολτοι και καλοταξιδοι ..

:friendship::friendship::friendship:

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Άιντε καλές βόλτες!!

Φυσικά και είναι έτσι, σιγά τώρα που συγκρίνεται το βάθος της Κίνας με το ανόθευτο ιαπωνικό ατσάλι.

Καλοτάξιδο!

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Άιντε καλές βόλτες!!

Καλοτάξιδο το εργαλείο!! Πολύ όμορφο!!

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
nick_89

Καλοτάξιδοι και γιατί όχι καλολάσπωτοι!

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Άιντε καλές βόλτες!!

Καλοτάξιδοι Νικόλα...!!! :friendship:

(Ραντεβού στην Αύρα...) :roflmao::p

theo_ts

Advexperience.gr
Περιοχή
Στη Γενέτειρα του Ευριπίδη
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
Suzuki Gs 500
New Force NF 500
Καλοταξιδοοοοοο Νικ και απο εδω, καλα χλμ

Βλεπω φωτο απο το νησί......Οταν γυρισω σε περιμενω;)
Θα εχω και τσιπουρακι Λήμνου

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Άιντε καλές βόλτες!!

Καλες βολτες φιλε.
Να την χαρεις.

Top Bottom