γι αυτο το voge θα το χτυπησει και αυτο...Προς θεού δεν λέμε τι μπορεί να αγοράσει ο καθένας και ποσά θα διαθέσει , αλλά και τα 11 δεν είναι λίγα τότε
μαλλον μπερδευτηκε ο Μανώλης, θα μεταφερθειΚαι ο λόγος που δεν μπήκε εδώ είναι ...;
CF MOTO 650MT to buy or not to buy ....
Ας πούμε ότι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ταξίδια μακρινά τόσο σε ευρωπαϊκούς προορισμούς (ασφάλτινους) όσο και σε πιο "περιπετειώδεις" Ασία, Αφρική ... Το άν θα τους κάνουμε είναι ένα άλλο θέμα (φτάσαμε πολύ κοντά στο να πάμε στην Τυνησία πχ. αλλά μας τα χάλασε ο εστεμμένος ιός), τα...advride.gr
Στις κινεζικες σελίδες στο φατσομπουκι έχει πολύ πραμα.αξιοπιστια cf και συνεργεια...απο κατοχο 650 Νικο παπαγεωργιου αντιγραφω
21/12 Σήμερα.
Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια (21/12/2020) αγόρασα το 650ΜΤ. Το σκεπτικό μου τότε, κρίνοντας το σήμερα, με δικαίωσε απόλυτα.
Σήμερα λήγει επίσημα και η 3ετής εγγύηση του CF μου. Μια μοτοσυκλέτα VFM, που κατάφερε μέσα σε 75Κ χλμ να μου χαρίσει περισσότερες στιγμές χαράς από την προηγούμενη “Versys 650, ‘08” που συνολικά έκανε 193Κ σε 12,5 χρόνια.
Μέσα σε αυτά τα 75000+ που έχω κάνει μέχρι και σήμερα θα σας εξηγήσω γιατί δικαιώθηκα προτιμώντας ένα φθηνό κινέζικο και σχετικά άγνωστο μέχρι τότε από ένα Ιαπωνικό μεταχειρισμένο ή ακόμα ένα καινούργιο με σχεδόν τα διπλάσια χρήματα.
Γιατί πολύ απλά, πόνταρα στην 3ετή εγγύηση και δικαιώθηκα. Μέχρι και σήμερα το after sales της CF στην Ελλάδα, για μένα προσωπικά, είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει. Τόσο από την αντιμετώπιση των συνεργείων, όσο και από την ίδια αντιπροσωπεία.
Δεν χρειάζεται να σας αναφέρω τα ταξίδια, που έχω κάνει μαζί του. Κατά καιρούς ανεβάζω εδώ, και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι κυριολεκτικά έχω πιεί το αίμα του CF με το καλαμάκι!
Οπότε αφού τους περισσότερους τους «νοιάζουν» άσχημα, θα σας αναφέρω κατά σειρά της «ζημιές/βλάβες» που ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ από την εγγύηση μέχρι και λίγες μέρες πριν!
· Ρουλεμάν τιμονιού (εγγύηση) – Συνεργείο αντιπροσωπείας 7Κ
· Αντλία βενζίνης (εγγύηση) – Ignatios Cfmoto15.6K
· Διαρροή αντλίας νερού, o-ring, τσιμούχες (εγγύηση)- Συνεργείο Αντιπροσωπείας 36,5Κ
· Πηνία (εγγύηση) – Minas Karalis 47Κ
· 2η Αντλία Βενζίνης (εγγύηση) – Smoto Stamatis Fokianos 74.3K
· Κλειδαριά τιμονιού (εγγύηση) – Smoto Stamatis Fokianos 74.6K
Τους ευχαριστώ όλους για την άριστη και άμεση αντιμετώπιση.
Επίσης, να διευκρινίσω πως δεν είμαι πελάτης σε κανένα συνεργείο, αλλά για τα θέματα που προέκυψαν, με αντιμετώπισαν σαν να έχουν το μηχανάκι μου από την πρώτη μέρα.
Τέλος, είμαι περίεργος να δω πλέον τι θέματα θα αντιμετωπίσω από εδώ και πέρα, καθώς και πόσο βαθιά θα βάλω το χέρι στην τσέπη, μιας πέρα από τα βασικά service και αναλώσιμα δεν έχω πληρώσει κάτι extra!
Πάντως για κάτι είμαι σίγουρος, το μηχανάκι θα παραδοθεί μόνο του ότι και να γίνει γιατί έχει να περάσει ακόμα περισσότερες στιγμές και χλμ μαζί μου!
Καλή συνέχεια σε όλους και καλές γιορτές!
παρατηρησεις απ μενα...
την αντλια νερου και τα πηνια ειναι κοινη βλαβη στο βερσους,μαλιστα το ειχε παθει και στο βερσους,πανω κατω στα ιδια χλμ και πηνια ειχε βαρεσει και του αδερφου μου..μαλιστα το κοστος πηνιων της cf ειναι πολυ χαμηλο σε σχεση με την καβασακι
τον ρωτησα για την αντλια καυσιμου,αν παιρνει αλλαγη φιλτρων πχ,μου ειπε οχι και το κοστος ειναι στα 100ε ολη κομπλε!!!!!
αυτα
strofakiasΈχουμε κάνα κάτοχο εδώ μέσα?Από αξιοπιστία πως τα πάει το μηχάνημα? Κάποιος να έχει ακούσει κάτι για την αξιοπιστία του?Θα το εμπιστευοσασταν για ταξίδι προς τα βάθη της Ασίας?
Αποψη μου επειδη εχουν ταξιδεψει παιδια που γνωριζω προσωπικα σε βουλγαρια ρουμανια συνεχομενα χλμ (σφιχτο προγραμμα) περιπου τα 3500 χλμ σε 4 μερεςΈχουμε κάνα κάτοχο εδώ μέσα?Από αξιοπιστία πως τα πάει το μηχάνημα? Κάποιος να έχει ακούσει κάτι για την αξιοπιστία του?Θα το εμπιστευοσασταν για ταξίδι προς τα βάθη της Ασίας?
ΕΜένα όλα αυτά μου φαίνονται πολλά για καινούργιο μηχανάκιΣτις κινεζικες σελίδες στο φατσομπουκι έχει πολύ πραμα.
Όσο περνάει ο καιρός θα δούμε ακόμα περισσότερα.
Και εμένα μου φαίνεται υπερβολικό ,(μιλάμε για το 650mt μη μπερδευομαστε).ΕΜένα όλα αυτά μου φαίνονται πολλά για καινούργιο μηχανάκι
και το χειρότερο είναι βλάβες που σ αφήνουν στο δρόμο
Άσε που απ ότι βλέπω δεν λύνονται κι όλα....
Αντλία βενζίνης κάθε 20 30 Κ δηλαδή????
Δεν ξέρω τι να πω
αντλια βενζινης εχει βγαλει σε 3 ατομα (Ελλαδα) εκ των οποιον ο ενας κανει πειραματα με τον εγκεφαλο,καθε μηνα αλλαζει προγραμμα..(Παρακολουθω αρκετες σελιδες στο fb Ελλαδα και εξωτερικο).ΕΜένα όλα αυτά μου φαίνονται πολλά για καινούργιο μηχανάκι
και το χειρότερο είναι βλάβες που σ αφήνουν στο δρόμο
Άσε που απ ότι βλέπω δεν λύνονται κι όλα....
Αντλία βενζίνης κάθε 20 30 Κ δηλαδή????
Δεν ξέρω τι να πω
τις λέει αφού το πουλήσει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΤις αστοχιες-ζημιες κλπ, δεν τις λέει ο κόσμος παίδες.
Οι ιδιοκτήτες honda είναι ειλικρινείς. Δεν χαλάει ποτέ κανένα. Στα συνεργεία είναι όλοι ηθοποιοί!Τις αστοχιες-ζημιες κλπ, δεν τις λέει ο κόσμος παίδες.
Πόσα χιλιόμετρα έχεις σύνολο?Κ για πηνία κάτι είχε πάρει το μάτι μου, ισχύει?Αποψη μου επειδη εχουν ταξιδεψει παιδια που γνωριζω προσωπικα σε βουλγαρια ρουμανια συνεχομενα χλμ (σφιχτο προγραμμα) περιπου τα 3500 χλμ σε 4 μερες
[url=https://postimg.cc/nsGqn9Yr][/URL]
(κατι το οποιο θα κανω κι εγω εν καιρο μεγαλυτερο tour βεβαια).κι ενας γνωστος μου ετοιμαζεται ηδη για τυνησια.Θεωρω οτι μπορεις να κανεις ενα τετοιο ταξιδι ανετα κι απροβληματιστα.Σαν προβλημα κατασκευαστικα το μονο που ειχε εμφανισει ειναι ανακληση φτερωτης τρομπας νερου(σε συγκεκριμενα πλαισια) και 1 κολαρο ψυγειου που ηταν ψιλοξεσφιχτο και εκανε υγρασια απο το παραφλου στην περιοχη,αυτο το γνωριζαμε ολοι οπου στο πρωτο σερβις σφιχτηκε και ολα καλα.Το μοτερ ειναι ηδη δοκιμασμενο (ktm 790).Ο συμπλεκτης βουτηρο αλλα και το quick shift δουλευει ρολοϊ,καλοζυγισμενη και ανετη μηχανη στο δρομο,ουτε θα σε κουρασει ουτε θα σε δυσκολεψει.
Και ειδικα στα πολυ ακριβα μηχανακια,γιατι πεφτει καζουρα.Τις αστοχιες-ζημιες κλπ, δεν τις λέει ο κόσμος παίδες.
Δεν είναι θέμα ακριβού, αλλά κομπλεξικουΚαι ειδικα στα πολυ ακριβα μηχανακια,γιατι πεφτει καζουρα.
Φυσικα ειναι και θεμα ακριβου.Αλλο το ελλατωμα στο ARMANI,και αλλο το ελλατωμα στο κινεζικο συνθετικο στην λαικη ,απο γυφτο με 3 ευρω.Δεν είναι θέμα ακριβού, αλλά κομπλεξικου