Καλα έπρεπε να αντιγραψουν και αυτο...'Οταν τα έκανε αυτά η ΚΤΜ οι κινέζοι ανακάλυπταν την αντιγραφή.
Αρα μαλλον θα βγαζει και τρομπα συμπλεκτη θεμα, αντλία βεζινης και όλα τα γνωστα... Τουλάχιστον δεν θα ψαχνόμαστε...Μαζί γράφαμε ρε Κωστή![]()
Βασικά οι Κινέζοι ενώ είχαν ξεκινήσει παλιά παλιά με τη γραφή ...πως καταλληξαν έτσι με την αντιγραφή χρόνια αργότερα'Οταν τα έκανε αυτά η ΚΤΜ οι κινέζοι ανακάλυπταν την αντιγραφή.
Πρεπει να χτυπησουν τον ανταγωνισμό, ιδια specsΒασικά οι Κινέζοι ενώ είχαν ξεκινήσει παλιά παλιά με τη γραφή ...πως καταλληξαν έτσι με την αντιγραφή χρόνια αργότερα![]()
μην είσαι άδικος!!! υπάρχουν και τα πραγματικά unstoppable, αχάλαστα..... μονόδρομος λέμεΣας τρόμαξε το ματοτσινορο μου να ουμε. Τι στε σεις ωρε
Κτμ χαλάει,κοβε χαλάει, δε θα παρω μεκανακι ποτέ μου φαίνεται
Με φάγατε μπαμπεσικα..![]()
στην ΚΤΜ είναι χαρακτήρας,'Οταν τα έκανε αυτά η ΚΤΜ οι κινέζοι ανακάλυπταν την αντιγραφή.
Το XT600e δεν παθαίνει τίποτα.Όλα χαλάνε - βγάζουν βλαβες, εγω KTM έχω, αλλά τα στραβα τα βλέπω δεν τα παραβλεπω, δεν νομίζω ότι υπάρχει ασπαστο, κάπου πονανε όλα, κάναμε λίγο πλάκα και πιο πολύ θιξαμε τα KTM, τα kove δεν ξέρουμε ακόμα τι θα βγαλουν ή αν θα βγαλουν.
Σας τα λέγαμε....στην ΚΤΜ είναι χαρακτήρας,
στα ιταλικά είναι ταμπεραμέντο
σε άλλες μάρκες είναι κάτω από το χαλί/ανακλήσεις μετά από χρόνια
στα κινέζικα είναι "σας τα λέγαμε" .....
εσείς που περιμένετε στη γωνία για να πυροβολήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη, να κάθεστε και λίγο, μη κουραστείτε όρθιοι συνέχεια, έλεος δλδ!!!! (και δεν το λέω για τον αμπεμπαμπλομ που απάντησα στο σχόλιό του)
μονο κατι ρελε μιζας κολλανε κατι σαπισματα στον σκελετοΤο XT600e δεν παθαίνει τίποτα.![]()
κινεζικο μονο ΚΤΜστην ΚΤΜ είναι χαρακτήρας,
στα ιταλικά είναι ταμπεραμέντο
σε άλλες μάρκες είναι κάτω από το χαλί/ανακλήσεις μετά από χρόνια
στα κινέζικα είναι "σας τα λέγαμε" .....
εσείς που περιμένετε στη γωνία για να πυροβολήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη, να κάθεστε και λίγο, μη κουραστείτε όρθιοι συνέχεια, έλεος δλδ!!!! (και δεν το λέω για τον αμπεμπαμπλομ που απάντησα στο σχόλιό του)
αυτό λέω Κώστα. Είναι καινούριο μηχανάκι και κανείς δεν ξέρει τίποτα, αλλά μη περιμένουμε και στη γωνία να βγάλει κάτι και να λέμε αμέσως "είδες??? να γιατί ΟΧΙ κινέζικα"Όλα χαλάνε - βγάζουν βλαβες, εγω KTM έχω, αλλά τα στραβα τα βλέπω δεν τα παραβλεπω, δεν νομίζω ότι υπάρχει ασπαστο, κάπου πονανε όλα, κάναμε λίγο πλάκα και πιο πολύ θιξαμε τα KTM, τα kove δεν ξέρουμε ακόμα τι θα βγαλουν ή αν θα βγαλουν.
Κάνουν την πάπια για να μην πέσει η αξία του μοντέλου, γιατί αργότερα θα το πουλήσουν σαν μεταχειρισμένο.και ενημερωτικά ΔΕΝ τα λένε όλοι τα προβλήματα που βγάζει το μηχανάκι τους.....
διορθώθηκεΚάνουν την πάπια για να μην πέσει η αξία του μοντέλου, γιατί αργότερα θα το πουλήσουν σανμεταχειρισμένοκαινούριο .![]()
Θοδωρή, εγω πρωτος κραζω την ΚΤΜ, κάνουμε και λιγο χαβαλέ, εγω προσωπικά πάντως δεν περιμενω στην γωνία, μακάρι να μην βγαλουν κ τίποτα τα kove και ας τα φτιαχνουν και στην ακτή Ελεφαντοστού, είδαμε τοσα χρόνια και τα ευρωπαϊκά , απλά απαντησα γιατί το κράξιμο το ριξαμε εγω με τον Γιαννη κ θεώρησα ότι αυτο που έγραψες, ηταν για μένα....αυτό λέω Κώστα. Είναι καινούριο μηχανάκι και κανείς δεν ξέρει τίποτα, αλλά μη περιμένουμε και στη γωνία να βγάλει κάτι και να λέμε αμέσως "είδες??? να γιατί ΟΧΙ κινέζικα"
και ενημερωτικά ΔΕΝ τα λένε όλοι τα προβλήματα που βγάζει το μηχανάκι τους.....