Τις πασέτες τις είχα βάλει στην κατάψυξη και μέσα σε ισοθερμική τσάντα μαζί με μπουκάλια νερό καταψυγμένο και αυτό, μαζί με τα λουκάνικα τα οποία είχαμε ψωνίσει από τα Σφακιά αν θυμάμαι καλά.
Οι πασέτες, ήταν ακόμα μερικώς παγωμένες το βράδυ που τις ψήσαμε ενώ το νερό, ακόμα και το επόμενο πρωί, είχε πάγο στο μπουκάλι.
Τέτοια χλίδα σε ελεύθερο κάμπιγκ δεν έχω ξανανιώσει. Το νοστιμότερο απ' όλα πάντως ήταν... οι πατάτες στη στάχτη!!!
Όσον αφορά τη συνέχεια, τόσο εγώ, όσο και ο Γιάννης έχουμε υποχρεώσεις μέχρι το απόγευμα. Απόγευμα λοιπόν θα συνεχίσουμε και θα κλείσουμε το οδοιπορικό
EDIT: Τώρα θυμήθηκα ότι είχα γράψει κάτι επί του θέματος στην αρχή (μιας και μου αρέσει να φλυαρώ με λεπτομέρειες πάντα
Γ
ια φαγητό πήραμε αλουμινόχαρτο για να τυλίξουμε τις πατάτες (καλοπλυμένες και σαπουνισμένες, καμιά 10ρια), τρία σακουλάκια φουντουκοσταφίδες, πιάτα πλαστικά, ποτήρια φραπέ, μερικές τονοσαλάτες κονσέρβα, τυρί, ελιές, ψωμί, δυόμισι κιλά πασέτες κατεψυγμένες για να αντέξουν και 3 μπουκάλια 1,5 λίτρου ημικατεψυγμένα. Τα νερά, το τυρί και το κρέας μπήκαν όλα μαζί σε μία ισοθερμική τσάντα (μαζί με 3 παγοκυψέλες) που έκανε μάλιστα εξαιρετική δουλειά!