Άμα πάω μάστορα θα ρωτήσωΠαιδιά μια ερώτηση γιατί δν έχω κτλβει ακόμα. Πίσω γρανάζι από τι μηχανάκι ταιριάζει σε μας? Μανετες επίσης γνωρίζει κάποιος από που ταιριάζουν ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμα πάω μάστορα θα ρωτήσωΠαιδιά μια ερώτηση γιατί δν έχω κτλβει ακόμα. Πίσω γρανάζι από τι μηχανάκι ταιριάζει σε μας? Μανετες επίσης γνωρίζει κάποιος από που ταιριάζουν ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από εκεί που ψωνίζει ο konkost τα παίρνει όλα σχεδόν τσάμπα. Μην ανησυχείς.Αυτός μπορεί όχι.
Η τσέπητ μάλλον ναι
Καλημέρα! πώς ρυθμίζουμε τη δέσμη; και τι τύπος είναι οι λάμπες; το εγχειρίδιο είναι φειδωλό εκειΕγώ πάντως μανετες επειδή λέω να το κρατήσω άλλαξα με ρυθμιζόμενες .
Και λάμπες βεβαίως βεβαίως.
Εχω την ίδια απορία μιας και η μεγάλη σκάλα φωτίζει στα ουρανιαΚαλημέρα! πώς ρυθμίζουμε τη δέσμη; και τι τύπος είναι οι λάμπες; το εγχειρίδιο είναι φειδωλό εκει
Ούτε που ξέρω ,όπως τις πέρασε ο μάστορας (κάτι λεντ) δεν ασχολήθηκα .Καλημέρα! πώς ρυθμίζουμε τη δέσμη; και τι τύπος είναι οι λάμπες; το εγχειρίδιο είναι φειδωλό εκει
Led ε; δε το παίζω ξυπνιος αλλα τα παίζουν λόγω κραδασμών; δε θυμάμαι καλά αλλά κάτι παλιές led και αλογόνου τύπου night breaker τα παίζανε γρηγορότερα απο τις απλές ποιοτικές (οσραμ, φιλιπς, πια κ.τ..) στο τζιπ και στο gs που τα εβγαζα λίγο συχνά εκτός. Απλα απορώ με το αν πρέπει να λύσω ολο το μπροστινο για να ρυθμίσω δέσμη..Ούτε που ξέρω ,όπως τις πέρασε ο μάστορας (κάτι λεντ) δεν ασχολήθηκα .
Πάντως νύχτα δεν είδα από απέναντι να με κάνουν σινιάλο οπότε νομίζω ότι έγινε δλεια.
Θα κοίταξω και θα σε πω
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα !Led ε; δε το παίζω ξυπνιος αλλα τα παίζουν λόγω κραδασμών; δε θυμάμαι καλά αλλά κάτι παλιές led και αλογόνου τύπου night breaker τα παίζανε γρηγορότερα απο τις απλές ποιοτικές (οσραμ, φιλιπς, πια κ.τ..) στο τζιπ και στο gs που τα εβγαζα λίγο συχνά εκτός. Απλα απορώ με το αν πρέπει να λύσω ολο το μπροστινο για να ρυθμίσω δέσμη..
Άσχετο με τη μηχανή, αλλά και μόνο που βλέπω την χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα της υπαίθρου στη φωτογραφία, πολύ μ'αρεσει!!!!Φόρτωμα μέχρι τα μπούνια,δοκιμή Πωγώνι .
Θα ξαναφορτωθει Τετάρτη και βουρρρ
Σήμερα είναι πολύ καλά.Άσχετο με τη μηχανή, αλλά και μόνο που βλέπω την χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα της υπαίθρου στη φωτογραφία, πολύ μ'αρεσει!!!!
Μαρεσει το σύνολο.Φόρτωμα μέχρι τα μπούνια,δοκιμή Πωγώνι .
Θα ξαναφορτωθει Τετάρτη και βουρρρ
Προφανως οχι - ίσως ακομα αν και εχει κυκλοφορησει παρόμοιο χωρις ψεκασμό (νομίζω) Loncin 300 lx gy και ταιριάζει η πλειοψηφια των ανταλλακτικών. Εντάξει ειναι η μοιρα μας για το rally να μην ασχολουνται οι μεγαλοι κατασκευαστες των αξεσουαρ, εγω το ειχα δεχτει πριν το παρω..Μεγάλο ντεπόζιτο και κεντρικό σταντ για το 300 RALLY υπάρχουν;
Βέβαια αντικειμενικά μεγάλο τεποζιτο αυτό το μηχανάκι με τόσο μεγάλη αυτονομία δεν χρειάζεται και επίσης κεντρικό Σταντ σε τέτοιο μηχανάκι για μένα δεν έχει θέση.Προφανως οχι - ίσως ακομα αν και εχει κυκλοφορησει παρόμοιο χωρις ψεκασμό (νομίζω) Loncin 300 lx gy και ταιριάζει η πλειοψηφια των ανταλλακτικών. Εντάξει ειναι η μοιρα μας για το rally να μην ασχολουνται οι μεγαλοι κατασκευαστες των αξεσουαρ, εγω το ειχα δεχτει πριν το παρω..
Ευκαιρία για Κινέζους κατασκευαστές να μπούν στην αγορά φτιάχνοντας πρώτα αξεσουάρ για τις κινέζικες μηχανές.... Εντάξει ειναι η μοιρα μας για το rally να μην ασχολουνται οι μεγαλοι κατασκευαστες των αξεσουαρ, εγω το ειχα δεχτει πριν το παρω..
Ναι να θέλεις να αλλάξεις λάστιχο στο βουνό και να προσπαθείς να στερεώσεις τη μηχανή με πέτρες για να βγάλεις τη ρόδα.... επίσης κεντρικό Σταντ σε τέτοιο μηχανάκι για μένα δεν έχει θέση.
Μαλλον ενα σωρο αντιγραφες φτιαχνουν οχι κατι πρωτοτυποΕυκαιρία για Κινέζους κατασκευαστές να μπούν στην αγορά φτιάχνοντας πρώτα αξεσουάρ για τις κινέζικες μηχανές.
Οι Κινέζοι φτιάχνουν ένα σωρό παπαριές, γιατί να μη φτιάξουν και ένα κεντρικό σταντ που θα πουλήσει σίγουρα;
Γενικοτερα για συντηρησεις και οτι αλλο αλλα μηπως βαζοντας του πολυ πραμα πανω καταργουμε και τη φυση του (το βαρος) - ενα μικρο απλο ελαφρυ μηχανακι για λιγο εκτος δρόμου?! Λεω εγω τώρα..Ναι να θέλεις να αλλάξεις λάστιχο στο βουνό και να προσπαθείς να στερεώσεις τη μηχανή με πέτρες για να βγάλεις τη ρόδα.
Το κεντρικό σταντ για κάποιον που μεταφέρει μαζί του εργαλεία, το θεωρώ άκρως απαραίτητο για όλες τις επιτόπου επισκευές.
Αν δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις επισκευή στο δρόμο δεν χρειάζεται. Βέβαια και όταν παίρνει το μηχανάκι η οδική βοήθεια, καλό είναι να έχεις κεντρικό σταντ.