Δεν υπάρχει πλέον.την έψαχνα κ εγώ αυτή για ν την έχω μόνιμα πάνω,λογω μεγέθους,αλλά μάλλον έχουν κρατήσει μόνο την αλουμινενια.Αυτήν εδώ του έβαλα το καλοκαίρι του '17 όταν την αγόρασα. Την είχα πάρει απ'το OTR με κάτι σαν €75-80 νομίζω..
Δεν την βρήκα βέβαια εκεί τώρα Απού έψαχνα να στην δείξω. Ατσάλινη είναι, αντέχει μια χαρά, της είχα φορτώσει πολλά και διάφορα παλιότερα.
Μπορείς μήπως να στείλεις μια φωτογραφία να τη δω στη μηχανή? Δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθοςΗ holan εχει ακόμα 3 βάσεις : https://holan.pl/en/58-yamaha-tenere-xt660z
Εγώ είχα την μεγάλη σε μαύρο.
Παίζει να τα πήρα πιο ακριβά μεταχειρισμένα όταν τα βρήκα και πήρα τηλέφωνο αμέσως για να μην τα χάσω!
Τα έψαχνα καιρό. Τα βρήκα στο motoraid μέσω του skroutz ενώ έψαχα για σχάρες. Για όποιον ενδιαφέρεται
Δυστυχώς το μηχανάκι το έχω δώσει. Υπάρχει μια φωτό στο φόρουμ αλλά δεν φαίνεται καλά η σχάρα.Μπορείς μήπως να στείλεις μια φωτογραφία να τη δω στη μηχανή? Δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος
Και εγώ αυτό θα έκανα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να μεταφέρεις κάτι με τη μηχανή!!!!Εγω απο την άλλη έβαλα την μεγάλη μόνιμα. Γιατί πάντα χρειαζόταν χώρος για κουβάλημα είτε σε ταξίδι , ειτε για ψώνια κλπ.
Παιδιά αντί για καγγελα παρέλαβα μια σχαρα. Προφανώς έβαλαν λάθος φωτογραφίες. Το γράφω εδώ για να μην την πατήσει και κανεις άλλος!!
Τα έψαχνα καιρό. Τα βρήκα στο motoraid μέσω του skroutz ενώ έψαχα για σχάρες. Για όποιον ενδιαφέρεται
Στειλε τα πισω, αφου πρωτα μιλησεις μαζι τους!!!Παιδιά αντί για καγγελα παρέλαβα μια σχαρα. Προφανώς έβαλαν λάθος φωτογραφίες. Το γράφω εδώ για να μην την πατήσει και κανεις άλλος!!