KORAX
Γερολυκος
Ωραιο,οι μη σχετικοι θα το περνανε για διλιτρο.
Πω Πω Γιαννη μ , ειδα σημερα ενα γιαμαχα 2000.
-Τι λες μωρη,δεν υπαρχει τετοιο πραμα.
-Αμ δεν ξες τι σου γινεται,αφου τογραφε κιολας Γιαμαχα 1970στφ!
Ωραιο,οι μη σχετικοι θα το περνανε για διλιτρο.
Άντε, ήρθε η ώρα να το μαρτυρήσω... ήταν η θέση κατάταξης που είχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AdvridingΩραιο,οι μη σχετικοι θα το περνανε για διλιτρο.
Πω Πω Γιαννη μ , ειδα σημερα ενα γιαμαχα 2000.
-Τι λες μωρη,δεν υπαρχει τετοιο πραμα.
-Αμ δεν ξες τι σου γινεται,αφου τογραφε κιολας Γιαμαχα 1970στφ!mg:
Αυτο ειναι Γκεϋ Παρτυ ρε παρτακια...Άντε, ήρθε η ώρα να το μαρτυρήσω... ήταν η θέση κατάταξης που είχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Advriding![]()
Ομορφα κατσανε...
Eσυ βαλε τη μουσικη επενδυση κι ασε το σουλουπωμα της Κυριας σε μας...ολα τα θεςΕγώ πάλι νομίζω ότι θα γίνει λελικο με αυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο.
Είναι πιο safari έτσι
Και τι κακό βρίσκεις στο να γίνει λελικο?Εγώ πάλι νομίζω ότι θα γίνει λελικο με αυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο.
Είναι πιο safari έτσι
Ρωτας τωρα το ρεμπέτη να σου πει αν δεν τον ενοχλει το λελικο...:tzt:σαν να ειπες τωρα στον Φαιδωνα να...Και τι κακό βρίσκεις στο να γίνει λελικο?![]()
Να ρωτησω εδω Πατρα αφου θες Πατρων...H σημερινή εμπειρία έδειξε πως τα αυτοκόλλητα στο ντεπόζιτο τρώνε πολύ "τρίψιμο" από τα γόνατα (μια προσεκτική ματιά χρειάζεται).
Εκτός αυτού δεν υπάρχει έτοιμο αυτοκόλλητο για Safari tank και πρέπει να κάτσω να φτιάξω μόνος μου πατρόν κλπ, κλπ, κλπ...
Μια χαρά είναι![]()
Εγαυλωσαμε με το μηχανακι σας κυριε ... Ζηλεψαμε τα μαλα!!H σημερινή εμπειρία έδειξε πως τα αυτοκόλλητα στο ντεπόζιτο τρώνε πολύ "τρίψιμο" από τα γόνατα (μια προσεκτική ματιά χρειάζεται).
Εκτός αυτού δεν υπάρχει έτοιμο αυτοκόλλητο για Safari tank και πρέπει να κάτσω να φτιάξω μόνος μου πατρόν κλπ, κλπ, κλπ...
Μια χαρά είναι, θα μπει και το αυτοκόλλητο στη μάσκα και περιοδικά θα αλλάζω στο ντεπόζιτο τους σπόνσορες μου![]()
κουκλι...
απολυτο εντουρομηχανημα...
ελαφρυ, αξιοπιστο,συγχρονο,οικονομικο, παιρνει φορτωμα και ατελειωτο φτιαξιμο ειναι και μπανικο ε τι αλλο να θελει ο χωματινος απο τη ζωη του![]()
@Serial
+10 άλογα για να σηκώνουμε καμιά σούζα πιο εύκολα!
(πλάκα κάνω εννοείται, είναι καταπληκτικό και αξιοζήλευτο το μηχανάκι του συνονόματου)
Θελω και εγω τεποζιτακιιιι.. Ωραία ειναι απο εξωτερικο τα GiantLoop MoJavi saddlebagss απο οτι εχω δει για καθημερινή μετακίνηση! Τα wr250r στην Κρητη εχουν γίνει δύο αλλά δεν μπορώ να κάνω upload photo απο το κινητο, την εβαλα photo profil![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα καλά σας λόγια!Εγαυλωσαμε με το μηχανακι σας κυριε ... Ζηλεψαμε τα μαλα!!![]()