Εμφανισιακά είναι εντυπωσιακό, όμως τα πλαστικά που φοράει από το ύψος των ψυγείων και κάτω είναι σκληρά πλαστικά και εκτεθειμένα στη πρώτη πτώση. Δε θα αντέξουν. Όμορφο αλλά όχι σωστά μελετημένο. Είναι αδύνατο να αποφύγει τη πτώση κάποιος όταν ασχολείται με το χώμα, ανεξαρτήτως επιπέδου. Επίσης, συνήθως (δε γνωρίζω για το συγκεκριμένο) το λύσιμο των κουστουμιών είναι ένας μπελάς.Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάποιο, αλλά και εγώ νομίζω πως τα μόνα σύγχρονα 250αρια on-off σήμερα είναι το Klx και το Crf. Αλήθεια γιατί προτιμάς το απλό από το rally?
Νομίζω πως είναι θέμα εξοικείωσης, προσωπικών αντοχών και πόσο σιδερόκωλος είναι κάποιος.Πραγματικά ποκυ ωραίο μηχανάκι και πολύ ωραία φτιαγμένο .
Ερώτηση
Έχεις πάει κανα διήμερο τριήμερο με αυτό;
Πως ήταν; Σε σχεσει με ένα μεγαλητερο ας πούμε .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Topo Drive Hellas Δημήτρη! Αλλά πατούσε πάνω του διαδρομή φτιαγμένη από τον @konkostΠοιος χαρτης ειναι αυτος στο garmin?
Άμα σου πω πως στη συγκεκριμένη εκδρομή φορούσα θα το πιστέψεις; Έχω ένα για το mountain bike μου της Endurance που έχει αφαιρούμενο εσωτερικό στο οποίο είναι οι "προστασίες", ξέχασα να το αναφέρω εντελώς και καλώς που το γράφεις γιατί δίνει λύση!Στέφανε.... Πριν πάρεις οτιδήποτε φουσκωτό ή άλλο βοήθημα για την βελτίωση σέλας, δοκίμασε ένα καλό ποδηλατικό σορτς και θα με θυμηθείς.
Εγώ έχω το καλύτερο από μια στολή shimano xtr... Που έχω από μια στολή Mountain bike και έχω λύσει το πρόβλημα με το σανίδι που έχει για σέλα ο Γκάντι.
Το φοράω και σε μακρινά ταξίδια στην χοντρή.
Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε!Στέφανε αν θέλεις να κάνεις δοκιμή έχω ένα φουσκωτό μαξιλάρι τις airhawk , επίσης έχω και μια φουσκωτή κούκλα .
80km speed limit -TRANSALP's just do the best you can
παρακξενα γκουστα !!!!! στηηηην αυραααααα !!!!Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε!
Θέλω... και τα δυο και θα στα επιστρέψω πλυμένα και καθαρά!
Επίσης θέλω πολύ κάποια στιγμή να πιούμε έναν καφέ!
Οποτε εχεις χρονο πες μου και το κανονιζουμε , θα κραταω ενα φουσκωτο μαξιλαρι και ενα τριανταφυλο να με γνωρισειςΣε ευχαριστώ Κωνσταντίνε!
Θέλω... και τα δυο και θα στα επιστρέψω πλυμένα και καθαρά!
Επίσης θέλω πολύ κάποια στιγμή να πιούμε έναν καφέ!
Προσεχε μην εχει αγκαθια το τριανταφυλλο και τρυπησει το μαξιλαριΟποτε εχεις χρονο πες μου και το κανονιζουμε , θα κραταω ενα φουσκωτο μαξιλαρι και ενα τριανταφυλο να με γνωρισεις![]()
Να 'σαι καλά φίλε μου!Πολύ ενδιαφέρον νήμα... Μπράβο φίλε για το μεράκι σου!!!
Σίγουρα αξιόλογη η βάση, όμως οι επιλογές σου είναι μελετημένες για να φέρεις το WR250R στα μέτρα σου!
Είναι μαγεία όλη η διαδικασία... του να στήσεις το δικό σου μηχανάκι!
Από το ψάξιμο στα φόρουμ, τις ανταλλαγές απόψεων με χρήστες στην άλλη άκρη του κόσμου για το πιο ταιριαστό ανταλλακτικό,
μέχρι την παραγγελία, την αναμονή για να έρθει, το μοντάρισμά του πάνω στο μηχανάκι και φυσικά... τη δοκιμή στην πράξη!
Διαβάζοντας το νήμα, γύρισα πίσω στο 2010 όταν προετοίμαζα, όπως εσύ κομμάτι - κομμάτι, το δικό μου (τότε) 690 Enduro ως Adventure
για ένα μεγάλο ταξίδι που ήθελα να κάνω...
Και επειδή ξέρω καλά ότι μια τέτοια επιλογή έχει και ένα σεβαστό κόστος, σου εύχομαι να το χαρείς όπως το έχεις ονειρευτεί...
...αυτά τα μηχανάκι δεν είναι για το σαλόνι...
![]()
Χα χα χα! Κρίμα! Ίσως μια επόμενη φορά!μια μερα το ειδα το εργαλειο στην γαλατσιου,κουκλαρα! προσπαθησα να σε προλαβω αλλα ηταν λιγο δυσκολο με 18 μετρα οχημα...
Στέφανε, ποια βάση χρησιμοποίησες; Πιάνει πάνω στο μπαράκι τιμονιού;Τέλος άλλαξα βάση και θέση στο GPS, το δοκίμασα στο δρόμο σε καθιστή και όρθια θέση κι έχω πολύ καλύτερη ανάγνωση.