2014 smt δεν υπάρχει,το τελευταίο είναι του 2013 με πορτοκάλι σκελετό,αν έχεις αυτό..Αν εννοείς τη βάση κυλίνδρου, βάλε τη γνήσια..πόσα χλμ έχει ;Καλησπερα!εχω πάρει ένα κτμ smt 990 μοντέλο του 2014 το οποίο κλασικά έβγαλε στον πίσω κύλινδρο φλατζα.Απο ότι έψαξα και έμαθα είναι κλασικό θέμα του lc8.προτεινεται να βάλω γνήσια σετ η να βάλω Athena?
Καλησπέρα.Καλησπερα!εχω πάρει ένα κτμ smt 990 μοντέλο του 2014 το οποίο κλασικά έβγαλε στον πίσω κύλινδρο φλατζα.Απο ότι έψαξα και έμαθα είναι κλασικό θέμα του lc8.προτεινεται να βάλω γνήσια σετ η να βάλω Athena?
Στα τελευταία δεν είχε λυθεί το θέμα υποτίθεται?2014 smt δεν υπάρχει,το τελευταίο είναι του 2013 με πορτοκάλι σκελετό,αν έχεις αυτό..Αν εννοείς τη βάση κυλίνδρου, βάλε τη γνήσια..πόσα χλμ έχει ;
Σχετικό ειδικά αν κυκλοφοραγε σαν καθημερινό σε αστικό περιβάλλον..Στα τελευταία δεν είχε λυθεί το θέμα υποτίθεται?
Δεν χρειάζεται να κατέβει το μοτέρ για αυτή την επισκευή.Είναι με το abs αυτό που είναι όλο πορτοκαλί!2014 γράφει η άδεια!επισης έχω 46.000 και μου κάνει εντύπωση που μου το έβγαλε.Επισης επειδή θα κατέβει το μοτέρ σκέφτομαι να κάνω και τους δυο κυλίνδρους
Το τελευταίο smt 2013 και το κύκνειο άσμα του 990 v2 ήταν με πορτοκάλι σκελετό και μαύρο χρώμα στα πλαστικά,αλλά με πορτοκάλι λεπτομέρειες πάνω τους.αν το έχεις πάρει δεύτερο χέρι, λογικά έχει ταλαιπωρηθεί,τα χλμ είναι λίγα..σε κάθε περίπτωση,αφού θα κάνεις τον έναν κάνε και τους 2..Είναι με το abs αυτό που είναι όλο πορτοκαλί!2014 γράφει η άδεια!επισης έχω 46.000 και μου κάνει εντύπωση που μου το έβγαλε.Επισης επειδή θα κατέβει το μοτέρ σκέφτομαι να κάνω και τους δυο κυλίνδρους
Έχεις ακούσει να έχει βγάλει το ίδιο πρόβλημα στον μπροστά κύλινδρο...?Το τελευταίο smt 2013 και το κύκνειο άσμα του 990 v2 ήταν με πορτοκάλι σκελετό και μαύρο χρώμα στα πλαστικά,αλλά με πορτοκάλι λεπτομέρειες πάνω τους.αν το έχεις πάρει δεύτερο χέρι, λογικά έχει ταλαιπωρηθεί,τα χλμ είναι λίγα..σε κάθε περίπτωση,αφού θα κάνεις τον έναν κάνε και τους 2..
Λίγα χλμ πάντως...
Ποτέ..Έχεις ακούσει να έχει βγάλει το ίδιο πρόβλημα στον μπροστά κύλινδρο...?
Εκεί που έφτιαξα το δικό μου δεν χρειάστηκε να γίνει αυτό.Σε δυο μάστορες που πήγα μου είπαν ότι για τον πίσω κύλινδρο πρέπει να κατέβει όλο το μοτέρ.και είναι δυστηχως πολλά τα εργατικά που μου ζητάνε.μηπως να κάνω και ελατήρια πιστονιων;
Όπως...?Κάτι μαντζουνια που κυκλοφορούν και υπόσχονται ότι λύνει ακόμη κ το πρόβλημα φλαντζας κεφαλής? Άραγε εκεί κάτω που δεν έχει τόσο πίεση μήπως κάνουν δουλειά..
Δε ξερω αν κάνουν δουλειά, αλλά εντάξει δε πρόκειται για πολιτικό που λεμε μοτέρ, οπότε θα παίζουν και τέτοιες χαζομαρουλες, αλλάζεις φλάντζα και εισαι οκΚάτι μαντζουνια που κυκλοφορούν και υπόσχονται ότι λύνει ακόμη κ το πρόβλημα φλαντζας κεφαλής? Άραγε εκεί κάτω που δεν έχει τόσο πίεση μήπως κάνουν δουλειά..
Αν είναι σαν τα ματζούνια που υπόσχονται μπούκλες στους καραφλους....... δεν θα κάνουν τίποτα!!!!Κάτι μαντζουνια που κυκλοφορούν και υπόσχονται ότι λύνει ακόμη κ το πρόβλημα φλαντζας κεφαλής? Άραγε εκεί κάτω που δεν έχει τόσο πίεση μήπως κάνουν δουλειά..
Κάτι μαντζουνια που κυκλοφορούν και υπόσχονται ότι λύνει ακόμη κ το πρόβλημα φλαντζας κεφαλής? Άραγε εκεί κάτω που δεν έχει τόσο πίεση μήπως κάνουν δουλειά..
Όπως...?