Ρόσσι, Ρόσσι, Ρόσσι, Ρόσσι, Ρόσσι, Ρόσσι, Ρόσσι...

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
Αμα λέμε άρχοντας, το εννοούμε....
Δείτε δηλώσεις μετά το χθεσινό , επικό αγώνα στο Philip Island:

"Εφτά πολύτιμους βαθμoύς έχασε στο Grand Prix της Αυστραλίας ο Valentino Rossi, μετά το τέλος ενός ονειρικού αγώνα!

Ο Rossi έκανε πάλι τα... δικά του και παρά το ότι όλο το Σ/Κ δυσκολευόταν, κατάφερε τη τελευταία στιγμή να βρει τις λύσεις που ήθελε!

Μετά από 27 χορταστικούς γύρους, το τέλος ήταν ανεπανάληπτο με τον Marquez να κερδίζει τον Lorenzo και την ίδια στιγμή να επιχειρεί τη δική του κίνηση ο Rossi, αλλά χωρίς επιτυχία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τέσσερεις πρώτοι ήταν με διαφορά μόλις στο ένα δευτερόλεπτο μεταξύ τους!

«Μεγάλο κρίμα... δεν είμαι χαρούμενος. Ειδικά επειδή δεν είμαι στο βάθρο σ’ έναν τέτοιο καταπληκτικό αγώνα».

«Από την αρχή μέχρι το τέλος ένας ρυθμός πολύ-πολύ δυνατός, πολλές προσπεράσεις, πολλοί διαφορετικοί αναβάτες».

«Κρίμα που έχασα και εφτά βαθμούς, ειδικά μιας και η ταχύτητά μου ήταν πάρα πολύ καλή στον αγώνα».

«Γι’ αυτό δεν είμαι χαρούμενος, αλλά για τα άλλα ναι! Όμως το λάθος είναι δικό μου και της ομάδας».

«Κυνηγήσαμε άλλες ρυθμίσεις χτες και χάσαμε χρόνο σε πράγματα που δεν μας βοήθησαν καθόλου».

«Έτσι φτάσαμε στις κατατακτήριες ανέτοιμοι και αν μπορούσα να ξεκινήσω από πιο μπροστά θα ήταν διαφορετικός αγώνας».

«Ήταν λάθος μας όμως και δεν μπορούμε να κλάψουμε ή να το μετανιώσουμε. Απλά να το θυμόμαστε γιατί την άλλη εβδομάδα έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα».

Για τον θεαματικό Valentino στον αγώνα, το μόνο μειονέκτημα ήταν η τελική ταχύτητα της Μ1 του, που έχανε μέχρι και 10χλμ/ώρα από την Ducati του Iannone.

«Δυστυχώς δεν είμαστε δυνατοί στην ευθεία. Η Yamaha μειονεκτεί σε τελική και πιο πολύ η δική μου, καθώς ο Lorenzo είναι συνήθως πιο γρήγορη».

«Ίσως επειδή είναι πιο μικρόσωμος και πιο ελαφρύς».

«Έτσι είναι δύσκολο να παλέψουμε με την Honda και την Ducati. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό διότι πέρυσι η μοτοσυκλέτα μας ήταν γρήγορη και φέτος πιο αργή χωρίς να έχουμε καταλάβει το γιατί».

«Η μάχη με τον Iannone ήταν καταπληκτική. Ξέρω ότι είναι δυνατός σε τέτοιου είδους μάχες στον τελευταίο γύρο και κρίμα που με νίκησε. Έκανε όμως φοβερό αγώνα».

«Σήμερα είχαμε πολλές μάχες, ήταν διασκεδαστικό το να είσαι εκεί αλλά κρίμα που δεν κατάφερα να ανέβω στο βάθρο».

Βέβαια, όπως τόνισε στη συνέχεια ο Valentino Rossi, αν κατάφερνε να κερδίσει σήμερα τονLorenzo, τότε θα «...μιλάγαμε για μια διαφορετική ιστορία».

«Δεν είμαι χαρούμενος και επειδή είχα την ταχύτητα τελικά να τον νικήσω».

«Τώρα με 11 βαθμούς όλα είναι ανοιχτά. Πρέπει να χαλαρώσουμε και να τα δώσουμε όλα στην Sepang».

«Επίσης πρέπει να καταλάβουμε τα λάθη που κάναμε χτες και να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από πιο νωρίς».

Αν τελικά χάσει το Πρωτάθλημα για τρεις βαθμούς, θα συνεχίσει να είναι φίλος με τον Iannone;«Σίγουρα, ναι!» ήταν η απόκρισή του χωρίς να το πολυσκεφτεί!"

Από εδώ: http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=21079

Είπαμε, χάνει -κερδίζει, πάντα δίνει!!!! Μεγάλος αθλητής! Τελεία. ;)
 

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa
Γιαυτο είναι εκει που είναι...ακομα,κι ας το χασει το πρωταθλημα!Οι μεγαλοι αθλητες είναι μεγαλοι και μεσα και εξω από τους αθλητικους χωρους!
 

The Doctor

Μέλος
Περιοχή
Αχαρναί
Όνομα
Σταύρος
Μοτό
BMW GS1200R(04-Yellow),
YAMAHA TTR250
Μόλις τελείωσε η συνέντευξη τύπου στην Σεπάνγκ που ανοίγει το τριήμερο των αγώνων.
Ο Rοssi είπε στα ίσα ότι ο Μαρκες στην Αυστραλία δούλεψε για τον Λορένθο, παρότι τον κέρδισε στο τέλος, εννοώντας ότι ενώ είχε τον ρυθμό να περάσει μπροστά του εύκολα αυτός καθόταν ανάμεσα τους για να μην μπορεί να τον φτάσει ο ίδιος....

Βγήκαν τα μαχαίρια...
 

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
Μόλις τελείωσε η συνέντευξη τύπου στην Σεπάνγκ που ανοίγει το τριήμερο των αγώνων.
Ο Rοssi είπε στα ίσα ότι ο Μαρκες στην Αυστραλία δούλεψε για τον Λορένθο, παρότι τον κέρδισε στο τέλος, εννοώντας ότι ενώ είχε τον ρυθμό να περάσει μπροστά του εύκολα αυτός καθόταν ανάμεσα τους για να μην μπορεί να τον φτάσει ο ίδιος....

Βγήκαν τα μαχαίρια...
Καιρος ηταν να βγουν και τα μαχαιρια απο Ροσσι μερια!
Το πολυ το κυριε ελεησον, το βαριεται κι ο Θεος.
Ο Ροσσι μονο αγαπουλες για ολους τοσα χρονια, τωρα θελει πολεμο σε καθε επιπεδο!!!
Παμε για το 10ο:cool:
 

The Doctor

Μέλος
Περιοχή
Αχαρναί
Όνομα
Σταύρος
Μοτό
BMW GS1200R(04-Yellow),
YAMAHA TTR250
Την ίδια στιγμή υπερασπίστηκε τον ΙΑΝΝΟΝΕ χαρακτηρίζοντας ηλίθιους όσους τον βρίζουν επειδή τον κέρδισε...
 

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
Την ίδια στιγμή υπερασπίστηκε τον ΙΑΝΝΟΝΕ χαρακτηρίζοντας ηλίθιους όσους τον βρίζουν επειδή τον κέρδισε...
Ειναι δικαιος. Ο Μαρκεθ επαιζε αμυνα στο Βαλεντινο και φανηκε διοτι περασε κι εμεινε ευκολα μπροστα απο το Χορχε σε ενα γυρο. Συγκεκριμενα του πηρε 1" σ αυτο το γυρο. Αν το εκανε πιο πριν, ο Βαλε θα ειχε αλλη θεση , διοτι η μαχη του με τον Ιαννονε θα ειχε αλλη εκβαση κι ισως να περναγε και τον Χορχε. Μην ξεχνατε, σ ολο τον αγωνα εκανε πιο καλους γυρους ο γιατρος!!!!
 
Περιοχή
ΚΑΒΑΛΑ
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
XRV 650 - XRV 750 - Varadero - VFR 800 - CB 750 F Bol d' Or



Στον 12ο γύρο, χωρίς να υπάρχει προσπέραση, ο Μάρκεζ κόβει, γυρίζει, και σαν να κάνει κάποια χειρονομία στον Ρόσσι. Ο Ρόσσι κόβει και είναι μετά εύκολη λεία για τον Ιαννόνε.

Σαν να έχει δίκιο ο Ρόσσι, ειδικά αν λάβουμε υπ' όψη την ευκολία που ο Μαρκέζ τους περνούσε (όλους) όποτε ήθελε.
 

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Ένας δημοσιογράφος μετά την συνέντευξη, σχολίασε οτι πιθανώς να τα ειπε τωρα, για να ξέρει ο Μαρκέζ ''πως τον παρακολουθούν όλοι και θα τον κατακρίνουν εαν ξαναπαίξει τέτοια παιχνίδια'' και οτι δεν θα είναι η πρώτη φορά.
Εξάλλου ο Ρόσσι του τα έψαλε και μετά τον αγώνα και ας έκανε ο Μαρκέζ οτι παραξενεύτηκε με τις δηλώσεις του.

Αυριο προβλέπεται βροχη και θα γίνει χαμός.
Προς το παρών στα ελεύθερα δοκιμαστικά 2, ο Λορέντζο πρώτος με πολύ κοντά τον Πεντρόζα και ο Ροσσι 8ος ενα δευτερόλεπτο πίσω.
 

jmar

''Κουζουλό κοπέλι''
Περιοχή
ΧΑΝΙΑ
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Μοτό
BMW R 1200 GS '09
Μετά την συνέντευξη τύπου και τις δηλώσεις του Valentino Rossi που άναψαν «φωτιές» , ο Γιατρός μίλησε έξω από την αίθουσα σε Ιταλούς δημοσιογράφους.

rossi-vs-marquez
Ερώτηση: Νομίζεις ότι Marquez βοήθησε Lorenzo στο Phillip Island?

Valentino Rossi: «Είναι αλήθεια ότι Marquez δεν έπαιξε με τους δυο μας, έπαιξε μόνο μαζί μου! Είναι σημαντικό να ξέρει ότι ξέρω! Τώρα ας δούμε τι θα συμβεί, αλλά είμαι πάρα πολύ ανήσυχος, γιατί Θα πρέπει να παλέψω με τον Lorenzo που είναι το ένα πράγμα, αλλά αν πρέπει να νικήσω και τον Marquez, όλα γίνονται πολύ πιο δύσκολο, για να είμαστε ειλικρινείς. Το θέμα είναι ότι δεν είναι δίκαιο (κάτι που ένας επαγγελματίας αναβάτης πρέπει να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις). Ειδικά επειδή ο Marquez θα μπορούσε να είναι πολύ ανταγωνιστικός στους δύο τελευταίους αγώνες.»

«Για μένα ήταν μια μεγάλη απογοήτευση, ήμουν αναστατωμένος, ήταν κάτι που ήξερα πριν από λίγους αγώνες, αλλά δεν περίμενα να κάνει κάτι τόσο προφανές. Νιώθω απογοήτευση, λύπη και την ανησυχία, γιατί σίγουρα θα προσπαθήσει να το κάνει και εδώ, αλλά και στη Βαλένθια.»

Ερώτηση: Γιατί λοιπόν τελικά προσπέρασε τον Lorenzo?

Valentino Rossi: «Στον αγώνα ο Marquez ήταν ένα βήμα πάνω από όλους, αλλά αντί να προσπαθήσει να παλέψει με τον Lorenzo, έμεινε μαζί μου για να παλέψει μαζί μου και τον Iannone. Ξέρει ότι χάνω σε σχέση με τις Ducati στην ευθεία κι έτσι κάθε φορά που τον περνούσα με ξαναπερνούσε και μετά επιβράδυνε για να φτιαχτεί διαφορά με τον Lorenzo. Για κακή του τύχη ο Lorenzo την Κυριακή δεν ήταν τόσο δυνατός, διότι σε διαφορετική θα είχε τελειώσει το ζήτημα. Αντ ‘αυτού, διατηρούσε πάντα τον Jorge υπό έλεγχο, ξέροντας ότι θα μπορούσε να τον προλάβει μέσα σε τρεις γύρους. Στη συνέχεια προσπάθησε να καθυστερήσει και τον Iannone, ίσως προσπάθησε να βάλει άλλους αναβάτες ανάμεσα σε μένα και τον Lorenzo. Και στο τέλος, αυτό το επέτυχε. Είναι σαφώς αρκετά ανησυχητικό, αλλά δεν με ενοχλεί πάρα πολύ.»

Ερώτηση: Γιατί νομίζετε ότι το έκανε αυτό?

Valentino Rossi: «Γιατί θα προτιμούσε να κερδίσει ο Lorenzo. Είναι θυμωμένος μαζί μου για ένα προσωπικό θέμα, αν και ποτέ δεν το είπε. Πιστεύει ότι στην Αργεντινή έφταιγα εγώ που έπεσε, ενώ στο Assen για το περιστατικό στο τελευταίο σικέιν , αισθάνεται ότι ο ίδιος έπρεπε να κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Από τότε έχει θυμώσει και να σκάφτεται σαν ένα παιδί: δεν κερδίζω εγώ , αλλά δεν θα κερδίζεις ούτε εσύ. Σε αυτό το σημείο, το μικρότερο κακό γι ‘αυτόν είναι να κερδίσει ο Lorenzo.»

Ερώτηση: Είναι κάτι που σε παρακινεί ή σε κάνει να θυμώνεις?

Valentino Rossi: «Ας το δούμε, είναι ταχύτερος αλλά επιβραδύνει για να εμπλακεί σε μάχες ακόμα πιο πίσω, αυτό το κάνει δύσκολο, επειδή δεν έχει τίποτα να χάσει, αλλά εγώ έχω να χάσω. Πρέπει να είμαι επιφυλακτικός. Λυπάμαι και είμαι αρκετά θυμωμένος. Δεν περίμενα ότι Marquez ήταν ένα εμπόδιο γι ‘αυτό το Πρωτάθλημα, νόμιζα ότι μάχομαι μόνο ενάντια στο Jorge, όπως θα έπρεπε να είναι.»

Ερώτηση: Επειδή σε είχε σαν είδωλο του, πίστευες ότι αυτό δεν θα συμβεί ?

Valentino Rossi: «Προσέχτε, εδώ πρέπει να κάνω μια διευκρίνιση: Ήμουν πραγματικά είδωλο του? Είχε πραγματικά την αφίσα μου στο δωμάτιο του? δεν είμαι τόσο σίγουρος, θα ήθελα να πάω πίσω στο χρόνο και να δω. Είναι επίσης λόγω του χαρακτήρα του, που είναι σε ανταγωνισμό με μένα: Θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα παγκόσμια πρωταθλήματα, όπως μπορώ Αν κερδίσω άλλο ένα τίτλο, τότε ξέρει ότι θα πρέπει να κερδίσει ένα ακόμα παραπάνω για να με προσπεράσει Αν, αντίθετα, ο Jorge κερδίζει, τότε θα είναι περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο.»

Ερώτηση: Ήταν καλύτερα με τον Biaggi, επειδή τουλάχιστον έκανε σαφή τα συναισθήματά του?

Valentino Rossi: «Είναι αλήθεια, έχετε δίκιο. Μακροπρόθεσμα, προτιμώ περισσότερο τη συμπεριφορά του. Δεν συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλο, αλλά τουλάχιστον ήταν σαφής και ειλικρινής. Αλλά δεν έχω τον αριθμό του τηλεφώνου του.»

Ερώτηση: Μήπως όλα άρχισαν στην Laguna Seca?

Valentino Rossi: «Υπήρξαν πολλές στιγμές, στη Laguna Seca, ήθελε να κάνει ό, τι είχα κάνει στον Stoner πέντε χρόνια πριν, όταν θα μπορούσε εύκολα να περάσει τρεις στροφές αργότερα. Ήταν το πρώτο σημάδι. Και είπα ναι, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Το να σκέφτεσαι με κακία δεν σταματά ποτέ.»

Ερώτηση: Θέλοντας να κάνουμε μια λογοτεχνική σύγκριση, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην Μαλαισία, νιώθεις σαν Sandokan αγωνίζονται Yanez?

Valentino Rossi: «Δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα σε μένα και τον Lorenzo. Νομίζω ότι είμαστε γενναίοι και οι δυο, ο καθένας με τον τρόπο του, αλλά και λίγο πονηροί.»
Δημοσιεύτηκε Από τον BikerSpirit
 

jmar

''Κουζουλό κοπέλι''
Περιοχή
ΧΑΝΙΑ
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Μοτό
BMW R 1200 GS '09
Τελικά ο γερολυκος ξέρει τι λέει... αρχικά με παραξενεψε γιατί δεν είναι τύπος που διαμαρτυρεται αλλά τελικά ο μικρός Μαρκ ήθελε να του την κάνει με το γάντι!
Θα γίνει χαμός στους τελευταίους αγώνες!
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Τελικά ο γερολυκος ξέρει τι λέει... αρχικά με παραξενεψε γιατί δεν είναι τύπος που διαμαρτυρεται αλλά τελικά ο μικρός Μαρκ ήθελε να του την κάνει με το γάντι!
Θα γίνει χαμός στους τελευταίους αγώνες!
Με αυτές τις δηλώσεις, θέλει να
" προλάβει" την συμπεριφορά του μικρού.
Και καλά κάνει. .. Όλα ανοικτά στον κόσμο.


advφον!!
 

jmar

''Κουζουλό κοπέλι''
Περιοχή
ΧΑΝΙΑ
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Μοτό
BMW R 1200 GS '09
Παιδια δεν υπαρχει αυτο που ζουμε σημερα....

Σταλθηκε απο τον Επιχειρησιακο...
Καλά του έκανε, τα Honda ήταν απιαστα σήμερα κι ο μικρός (Μάρκες) έκανε πάλι παιχνιδάκια με το γιατρό επίτηδες για να τον καθυστερεί, ήταν καθαρά δεύτερος πίσω από τον πετροσα και ξαφνικά βρέθηκε πίσω απ τον λορε... όλα αυτά φαίνονται καθαρά όπως και το ότι ο γιατρός τον έριξε
 

Goukos

Once a Marine always a marine....
Περιοχή
SaloniKa .....again.....
Όνομα
Γιωργος
Μοτό
R1200GSA
Για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος... απλα ηταν πολυ κουμπωμενος στο τελος ο γιατρος κ αυτο με βαζει σε σκεψεις. Εχει αποδειξει οτι δεν ειναι οδηγος τετοιων πραξεων... κ ειναι κριμα να χασει το πρωταθλημα απο μια τετοια κινηση. Οσο για το Μαρκεθ.... απλα μικρος οδηγος κ χαρακτηρας.

Σταλθηκε απο τον Επιχειρησιακο...
 

KAWASOTOS

Μέλος
Όνομα
ΣΩΤΗΡΗΣ
Μοτό
GS 1200 '06
Δωσε ρε Γιατρε !!!!!!


Σταλθηκε απο τον Επιχειρησιακο...
Πάει το πρωτάθλημα κ ίσως η τελευταία ευκαιρία του Ρόσι να το κατακτήσει, βγήκε η απόφαση του αγωνοδίκη¨ Ο Ρόσι τημωρήθηκε"
 
Top Bottom