Επειδη περασα εγω?Αααα γι'αυτό είχε κρύο σήμερα που δουλεύαμε στην ταράτσα ...![]()
Παντως πολυ κινηση πανω κατω.
Επειδη περασα εγω?Αααα γι'αυτό είχε κρύο σήμερα που δουλεύαμε στην ταράτσα ...![]()
Μια χαρά ήταν η βόλτα Γιάννη, μια χαρά πηγαίναμε, σε επόμενη βόλτα ούτως η άλλως όπως είπα δεν είχα ξαναπάει Γαλαξίδι, εσείς ξέρατε και την διαδρομή.Το μόνο που με "στεναχώρησε" ήταν ότι θα είχε ενδιαφέρον να έχω άλλον μπροστά να δίνει ρυθμό για αλλαγή και ήταν σε ωραίο σημείο για ροή. Έχουμε μέλλον...
Δικά μας ήταν η orange xx90 brotherhood.
Τα 950 δεν τα παίζουν.
Πολύ κόσμο το βουνό Σαββατοκύριακο , το πολύ πολύ άντε μέχρι ταράτσαΕπειδη περασα εγω?
Παντως πολυ κινηση πανω κατω.
Η Πορτοκαλί αδελφότητα ήταν , στο ΓαλαξίδιΈχω περιέργεια ποια από τις ομάδες ήταν. Που κάνουν παρέα το χρέπι της Γκουτσι αλλά "μόνο το 990 μπορεί να έρθει μαζί μας" που δεν ήταν και 990 κιόλας...
FeatherBrain ευχαριστούμε για τον καφέ, καλοταξιδο το εργαλείο
Ενα το Χοντα και τρια που κλεινει, τεσσερα, συν το xr πεντε, η εχει κι αλλη πτερυγα το γκαραζ?Το είδα στο φβ αλλά ο αλγόριθμος δεν είναι φίλος τους και το είδα μετά το ιβεντ, αλλιώς θα είχα μετακινήσει το Χόντα που κλείνει τρια μηχανάκια για να βγάλω το γκλίτερ έξω να διασκεδάσουμε.
Ναι, αυτοκίνητο, ψησταριά με ροδάκια, δύο "some TLC required". Το Χόντα είναι φιλοξενούμενο.Ενα το Χοντα και τρια που κλεινει, τεσσερα, συν το xr πεντε, η εχει κι αλλη πτερυγα το γκαραζ?![]()
Η ψησταριά με τα ροδακια, τι.... κινητήρα έχει;Ναι, αυτοκίνητο, ψησταριά με ροδάκια, δύο "some TLC required". Το Χόντα είναι φιλοξενούμενο.
Αυτόν που αγαπάει η Γκρέτα... Coal.Η ψησταριά με τα ραδακια, τι.... κινητήρα έχει;![]()
Εγω θα εχω και αλλο πρόβλημα σε λίγο γιατί εκτός απο τον αλγόριθμο, είμαι και μαλλιάς...Το είδα στο φβ αλλά ο αλγόριθμος δεν είναι φίλος τους και το είδα μετά το ιβεντ, αλλιώς θα είχα μετακινήσει το Χόντα που κλείνει τρια μηχανάκια για να βγάλω το γκλίτερ έξω να διασκεδάσουμε.
Πάμε πάμε, γτ από Κυριακή θα βγαίνουμε στο μπαλκονι για να δούμε τα χιόνια της Πεντέλης και του Υμηττού.Ποιος έχει όρεξη αύριο να δούμε τα χιόνια της Εύβοιας; Ραντεβού στην πλατεία της Πεντέλης κατά τις 10:30-11:00;;;
Τα βαπορια, μας ζαλιζουν......Για να εξηγήσετε λίγο, θα τα δούμε από την αυλή του καφέ η καραβάκι απέναντι κλπ;