Μια χαρα θα ειναι οι θερμοκρασιες στα βουνα τετοια εποχη που το βραδυ πεφτουν πολυ χαμηλα και δεν ανεβαινουν πολυ το μεσημερι.Νομίζω ότι φταίνε οι καιρικές συνθηκες....
Και εγω πιςτευω οτι ο καιρός ειναι μια χαρα , ιδανικός θα έλεγα !!! Πάντως φιλε για μένα να μην το ακυρώσεις αφού ένας θα ερθει σιγουρα μια χαρα θα τα περάσετε !!Μια χαρα θα ειναι οι θερμοκρασιες στα βουνα τετοια εποχη που το βραδυ πεφτουν πολυ χαμηλα και δεν ανεβαινουν πολυ το μεσημερι.
Στην θηβα χθες ειχε 18 βαθμους την νυχτα φαντασου στο βουνο.
Δεν νομιζω οτι φταιει αυτο και απο οτι βλεπω θα το ακυρωσω γιατι κανεις δεν ενημερωσε ως τωρα.
Ουτε αυτος ο ενας δεν εχει τηλεφωνησει ακομα γιαυτο βλεπω να το ακυρωνω. Τελος παντων βλεπουμε.Και εγω πιςτευω οτι ο καιρός ειναι μια χαρα , ιδανικός θα έλεγα !!! Πάντως φιλε για μένα να μην το ακυρώσεις αφού ένας θα ερθει σιγουρα μια χαρα θα τα περάσετε !!
Εσυ ξερεις καλυτερα, πάντως πιςτευω οτι με τετοιο καιρο δεν ειναι να χάνεται αυτη η βόλτα !!!Ουτε αυτος ο ενας δεν εχει τηλεφωνησει ακομα γιαυτο βλεπω να το ακυρωνω. Τελος παντων βλεπουμε.
Δεν μίλησα για θερμοκρασίες, αλλά συνθηκες!Μια χαρα θα ειναι οι θερμοκρασιες στα βουνα τετοια εποχη που το βραδυ πεφτουν πολυ χαμηλα και δεν ανεβαινουν πολυ το μεσημερι.
Στην θηβα χθες ειχε 18 βαθμους την νυχτα φαντασου στο βουνο.
Δεν νομιζω οτι φταιει αυτο και απο οτι βλεπω θα το ακυρωσω γιατι κανεις δεν ενημερωσε ως τωρα.
Δεν μίλησα για θερμοκρασίες, αλλά συνθηκες!
Λίγο λασπουλα και βρεγμένο τερέν....δηλαδη, θα ήταν καλύτερα!
Πέρα από αυτό όμως συμφωνώ με Ηλία....μην το ακυρώσεις, αφού θα έρθει ο Βαγγέλης!
Το πουλι που Είναι?
Μου έλεγε ότι θα έρθει.......
Το ξέρω ότι αισθάνεται μια σιγουριά όταν με έχει δίπλα του....αλλα λόγω ασφαλτινης βόλτας δεν τα αλλάζω τα λάστιχα ακόμη στη χοντρη
Κοιτα, αν δεν πας θα μεινεις παντα με την απορια αν ηταν απαιτητικη ή οχι η διαδρομη για σενα και αν τελικα θα την καταφερνες (το απαιτητικη οριζεται παντα διαφορετικα απο τον καθενα)εγω παντως ψηνομουν αλλα με τρομαξατε με αυτα που λετε μηπως ειναι αρκετα απαιτητικη και αλλωστε ειναι πολλα κμ για καποιον που δεν ειναι εμπειρος...