εγω παντως ψηνομουν αλλα με τρομαξατε με αυτα που λετε μηπως ειναι αρκετα απαιτητικη και αλλωστε ειναι πολλα κμ για καποιον που δεν ειναι εμπειρος...
Κωστα δεν ετσι απλα,το ιδιο επαθα κ γω κ μαλιστα ειχα ρωτησει τον διοργανωτη εαν ειναι για απειρους κ ειχε πει οχι.Κοιτα, αν δεν πας θα μεινεις παντα με την απορια αν ηταν απαιτητικη ή οχι η διαδρομη για σενα και αν τελικα θα την καταφερνες (το απαιτητικη οριζεται παντα διαφορετικα απο τον καθενα)
Γνωμη μου
Να πας λοιπον! Και αν ακομα τελικα η διαδρομη ειναι πανω απο τις δυνατοτητες σου μονο δοκιμαζοντας θα το μαθεις αυτο και θα χτισεις αυτοπεποιθηση και θα πλουτισεις σε εμπειρια
Ο zorro αν δεν κανω λαθος τις εχει αυτες τις 2-3Κωστα δεν ετσι απλα,το ιδιο επαθα κ γω κ μαλιστα ειχα ρωτησει τον διοργανωτη εαν ειναι για απειρους κ ειχε πει οχι.
αλλα κ παλι να ηθελα να τολμησω οταν ακους για κομενες μανετες,ορθια απαιτητηκη οδηγηση κτλ πως να ξεκινησεις..
μην λεμε λοιπον οτι η εκδρομη ΔΕΝ εχει συμμετοχες...οταν εξ αρχης υπαρχει αναφορα για κατι δυσκολο...
ηταν κ ειναι βολτα για καποιους που εχουν εστω κ 2-3 χωματινες στα χερια τους....
αυτο θα μας το πει ο ιδιος...Ο zorro αν δεν κανω λαθος τις εχει αυτες τις 2-3
δυο χωματινα σχολεια, ενα adventure naxos rally, attica tour με χελιωτη μεσα απο τον αγωγο της βαρυμποπης...αυτο θα μας το πει ο ιδιος...
Και γιατι δεν ερχεσαι ρε φιλε; προλαβαινεις παντως! Τηλεφωνησε μου και τωρα αν θες να ερθεις 6970259849δυο χωματινα σχολεια, ενα adventure naxos rally, attica tour με χελιωτη μεσα απο τον αγωγο της βαρυμποπης...
Είσαι πολύ έμπειρος αγόρι μου!δυο χωματινα σχολεια, ενα adventure naxos rally, attica tour με χελιωτη μεσα απο τον αγωγο της βαρυμποπης...
Είσαι πολύ έμπειρος αγόρι μου!
Την έχω κάνει αυτή τη βόλτα με μικρή απόκλιση πορειας σε κάποια τμηματα πριν 4 χρόνια και ευχαρίστως την ξαναέκανα!
Εύχομαι να περάσετε τέλεια!
Ελα στο καφε Νεο....Πάντως ενα καφέ το πίνουμε το πρωί Αποστόλη αν έχεις χρόνο πριν την αναχώρηση.
20 χιλιόμετρα δρόμος μου είναι.
Κατα τις 8 αν μπορείς όπου θες.
To livetrack της 3αδας....http://www.livetrack24.com/track/981643
https://crispydesigns.co.uk/collections/ktm-adventure/products/ktm-adventure-racing-orangeΤα αυτοκολητα του 990 στη φωτογραφια πιο πανου, ποιος ξερει που μπορουμε να τα βρουμενε??