Με τη HAGON έχω ανάμεικτες εμπειρίες (ως προϊόντα και ως αντιπροσωπεία -speedy-), στην άλλη μοτό, συγκεκριμένα :
- τα μπροστινά ελατήρια με το προτεινόμενο λάδι, μεταμόρφωσαν το "πλαδαρό" πιρούνι του ST.
- το πίσω αμορτισέρ ήταν επίσης εκπληκτικό ...για όσο διάστημα δεν έχανε λάδι...
Το αμορτισέρ επιστράφηκε δύο φορές, χωρίς αποτέλεσμα... Τρίτη φορά δεν ασχολήθηκα καθόσον, είχα βρει μια προσφορά combo πίσω αμορτισέρ και ελατήρια wilbers*.
/// B
ΥΓ : *για τη ιστορία: τα μπροστινά ελατήρια wilbers ήταν απαράδεκτα σκληρά για τα γούστα μου, το πίσω αμορτισέρ θα έλεγα οριακά ικανοποιητικό.
Οι βρετανικές αναρτήσεις -και οι HAGON- έχουν γενικά μια γλυκιά-σφιχτή λειτουργία που ταιριάζει στο στυλ μου, σε αντίθεση με τις wilbers των οποίων θα χαρακτήριζα την λειτουργία τους περισσότερο σκληρή και ξερή. Σαφώς προτείνω τη HAGON, αρκεί να λειτουργεί, πράγμα που δεν είναι δεδομένο. Υπόψη, ότι τουλάχιστον μέχρι πριν 10+ χρόνια, η επισκευή τους δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί στην ημεδαπή καθόσον απαιτούνταν ειδικά εργαλεία, με ότι συνεπάγονταν αυτό σε ανάλωση χρόνου, αδυναμία χρήσης μοτό κτλ...