Aldebaran
Cafenture Rider
- Όνομα
- Γιάννης
- Μοτό
- KTM 690 Enduro '08
Fixed.Ευχαριστώ πολύ κύριε Δελαπόρτα!![]()
(Δεν γνωρίζεστε κι από 'χθες!)
Fixed.Ευχαριστώ πολύ κύριε Δελαπόρτα!![]()
Εχει καταντησει το φορουμ............ sexmaniac!!!!!!!!!!!!Τι έχουμε δω;;;; κατι για φλερτ διαβαζω τωρα τελευταία.....
Ένα σετ να έχεις μωρε όλο το χρόνο. Ένα λάστιχο ΄΄rallye΄΄ 50/50 είναι ένας καλός συμβιβασμός. Και τα λάστιχα τύπου Rally είναι πιο σκληρά σε γόμα αντέχουν καλοκαίρια. Δεν ξέρω ποιο Golden φοράς αλλά άμα σου βγάζει χιλιόμετρα άστο πάνω.Τώρα που θυμήθηκα το σωστό το νήμα το πρόστυχο το μυκονιάτικο...
tc-drift βλέπω ότι τόσο το Ε09 όσο και το ΜΤ21 είναι σειρές "ράλι".
Σειρά ράλι είναι και το 100/90 της goldentyre που φοράω τώρα. Σε χώμα κριτική είμαι αναρμόδιος, αλλά σε άσφαλτο δεν είχε περίεργη συμπεριφορά, ακόμα και σε βροχή. Δεν πίεσα εννοείται, αλλά δεν ένιωσα κάτι που θα με ενοχλούσε. Μήπως το πολύ μεγαλύτερο βάρος του 990 είχε ενοχλήσει τον Aldebaran και δεν άφηνε το Ε09 να δουλέψει;
Αν ζουν αυτά τα μπροστινά όσο και το wild, με την προοπτική (για κάμποσο καιρό) αποφυγής λάσπης κλπ, γιατί το ένα είναι καλό και το άλλο κακό; Θέλω να πω, υπάρχει λόγος να ψάχνω για δεύτερο πισινό κάποια στιγμή όταν είναι ηλίθια η τροφοδοσία της αγοράς...
Από τιμή βγαίνει μια η άλλη με την Βουλγαρία πάντως.
Γιατί θέλω να αλλάξει αυτό.Γτ δεν πας σε vee rubber που είναι ,ίσως,τα πιο φτηνα ? Αφού κανεις λίγα χλμ με το Χ.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
φημες φημες.....Μήπως το πολύ μεγαλύτερο βάρος του @Aldebaran δεν άφηνε το Ε09 να δουλέψει;
Βιγκαν αφού...φημες φημες.....
για την εξαφανιση της πανιδας (=βλ. προβατινες και κλπ κοψιδια) δεν φερει καμμια ευθυνη ο γιαννος της καρδιας μας...
D606 πολύ καλή επιλογή.Τα Ε09 δεν τα εχω δοκιμάσει ποτε αλλα το ΜΤ21 το 990 το εκανε φυτιλια ενω στο 690 ειναι μια χαρά. Αντίθετα το D908RR στο 990 δουλευε υπέροχα, αντιστοιχα στο 690 λόγω πολύ σκληρού σκελετού για να δουλέψει σωστά ήθελε αρκετα χαμηλότερες πιέσεις (και δουλευε μια χαρά). Επίσης πολύ καλό για το 690 ήταν και το D606
για τους κινητήρες των g650gs που φοράει και το ΧChallenge είχε βγει μια τεχνική οδηγία γιατί κάποια όταν ήταν ζεστό το μοτέρ δεν παίρναν μπρος. εμένα ο Ντολλας στην Ξάνθη το είχε κάνει δωρεάν εκτός εγγύησης. κάποια βαλβίδα αποσυμπίεσης είχε θέμα δε θυμάμαι ακριβώς έχουν περάσει 10 χρόνιαΌταν ζεσταίνεται δεν παίρνει εύκολα μπροστά. Κρύο είναι τσακμάκι ακόμα και με ΄΄χαμηλή΄΄ ένδειξη μπαταρίας.
Πείτε γνώμες.
Πάρε τηλ σε Βαγιανελη και Παναγιωτόπουλο και ρώτα αν έχουν Κιτ επισκευής και ΤΙ περιλαμβάνει μέσα.Καλημέρα στην Παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει το θέμα. Εχω ένα x challenge και έχω πρόβλημα με το μπροστινό φρένο, για να πιάσει πρέπει να πατηθεί πολύ η μανέτα, σχεδόν να ακουμπήσει στο γκρίπ. Έχω κάνει εξαέρωση, αλλαγή υγρών αλλά πάλι τα ίδια. Λογικά θέλει κιτ επισκευής η πάνω τρόμπα, αλλά μετά απο αναζήτηση που έκανα δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Μήπως κάποιος ξέρει κάποιον κωδικό η που μπορώ να βρω κιτ? φοράει την μαμά τρόμπα brembo. Ευχαριστώ.
έχει ABS?Καλημέρα στην Παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει το θέμα. Εχω ένα x challenge και έχω πρόβλημα με το μπροστινό φρένο, για να πιάσει πρέπει να πατηθεί πολύ η μανέτα, σχεδόν να ακουμπήσει στο γκρίπ. Έχω κάνει εξαέρωση, αλλαγή υγρών αλλά πάλι τα ίδια. Λογικά θέλει κιτ επισκευής η πάνω τρόμπα, αλλά μετά απο αναζήτηση που έκανα δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Μήπως κάποιος ξέρει κάποιον κωδικό η που μπορώ να βρω κιτ? φοράει την μαμά τρόμπα brembo. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα, ναι έχει.έχει ABS?