Εγώ το βλέπω σαν μελί χρώματος τεπόζιτο...Αυτό το .......κουραδίχρώματος τετοζιτο χαλάει όλο το μηχανάκι πάντως
Δε μου ταιριάζει. Θέλω η μπαταρία να μου δίνει ενέργεια και με σβηστό τον κινητήρα (π.χ. κατασκήνωση, φόρτιση κινητών). Έχουν πλεονεκτήματα η λιθίου αλλά έχουν και μειονεκτήματα, κρατάει ο καθένας ότι του ταιριάζει.Στα πλαίσια του μινιμαλισμου περίμενα ότι θα έβαζες λιθιου...![]()
Εγώ πάλι βλέπω, ότι δεν μου την καθάρισες καλά
Μόνο ένα φυσιματάκι κάναμε ρε!Εγώ πάλι βλέπω, ότι δεν μου την καθάρισες καλά!!!
Θα σε μαλώσω....![]()
Μπα... τις βρίσκεις εύκολα πλέον στην αγορά (με τη κρίση του covid-19 ήταν κάπως δυσεύρετες). Η τιμή βέβαια θυμίζει Yamaha.Εγώ έχω απορία πάντως, που βρήκες yuasa made in Japan...υποθέτω μόνο η Yamaha πρέπει να την φέρνει...
Καλά έκανες....γιατί σε καμμία παγωμένη βουνοκορφή θα έσπρωχνες.Δε μου ταιριάζει. Θέλω η μπαταρία να μου δίνει ενέργεια και με σβηστό τον κινητήρα (π.χ. κατασκήνωση, φόρτιση κινητών). Έχουν πλεονεκτήματα η λιθίου αλλά έχουν και μειονεκτήματα, κρατάει ο καθένας ότι του ταιριάζει.
Έτσι και αλλιώς πάντως η από το εργοστάσιο τοποθετημένη Yuasa made in Japan στα ίδια αμπέρ (6,3) έχει το μικρότερο μέγεθος και το ισχυρότερο ρεύμα εκκίνησης στα 120 CCA, επιπλέον είναι περίπου μισό κιλό ελαφρύτερη από κάθε άλλη agm gel στα ίδια αμπέρ.
Επίσης γενικότερα η άποψη μου για το βάρος δεν είναι η συνήθης. Με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η σωστή κατανομή του βάρους αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.
Πότε έκανες την παραγγελία από Αυστραλία Στέφ;;;
Την παραγγελία την έκανα τέλη Δεκεμβρίου αλλά επειδή είχα επικοινωνία προηγουμένως μαζί τους μου είχαν πει ότι το προϊόν που ήθελα θα ήταν έτοιμο σε 5 εβδομάδες, δηλαδή περί τα τέλη Ιανουαρίου.Πότε έκανες την παραγγελία από Αυστραλία Στέφ;;;
Πριν πέντε μέρες έκανα και εγώ μια από εκεί, και μου έγραψαν ότι μέχρι δεκατέσσερις Μαρτίου το αργότερο θα είναι Ελλάδα!!!!
Για να υπολογίζω και εγώ στο περίπου!!!!
4 voge ... Και κάποια ρεσταΠεταμένα λεφτά... Θα έπαιρνες ένα voge 300 rally που είναι vfm και θα ήταν μια χαρά...
Προσοχή: Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί...