Ημερολόγιο: Σήμερα, Παρασκευή 09/12/2022 και ο χιλιομετρητής σχεδόν δείχνει 17.600 χλμ (παρά 2 χλμ.).
Μετά από ένα χρόνο και 5.500 χλμ βρέθηκε το D606 σε 120/90-18 στον Μυλωνίδη στο Περιστέρι κι έτσι... παρόλο που το D952 είχε ακόμη ψωμάκι για περίπου 2.000 χλμ, το αντικατέστησα. Το D952 το κράτησα γιατί με όλα αυτά που γίνονται δε ξέρω αν θα βρίσκω στο μέλλον, αν και γενικότερα -και ευτυχώς δλδ- τα D952 βρίσκονται σχετικά εύκολα. Σύντομα θα αλλάξω και το μπροστινό αφού ένα καινούριο D952 σε 80/100-21 με περιμένει στη γιάφκα του
surikenjim
Να πω πως ο Μυλωνίδης μου άρεσε πολύ και από ότι μου είπε ασχολείται ενεργά με το χώμα σε διάφορα επίπεδα. Η τιμή τσιμπημένη αλλά είναι η καλύτερη τιμή στην οποία βρίσκεις πλέον το συγκεκριμένο ελαστικό.... όταν το βρεις, αν το βρεις. 140€ περασμένο. Παλιότερα με 140€ είχα βάλει και το D952 μπροστά....
Το θέμα είναι πως είμαι λάτρης αυτού του διδύμου (D606/D952) και για τις χωμάτινες ονοφάδες σε συνδυασμό με τις μεγάλες ασφάλτινες αποστάσεις που κάνω μέχρι να φτάσω στα βουνά, αυτό το σετ αυτό είναι ότι καλύτερο. Ως δεύτερη εναλλακτική έχω καταλήξει στο ζεύγος D952 το οποίο εδώ κι ένα χρόνο βγάζει την έκδοση "Ε" που είναι ενισχυμένη στα πλαϊνά για να κρατάει καλύτερα στην άσφαλτο.
Και φωτό από τη μεταφορά του παλιού ελαστικού και την υπολειπόμενη γόμα στα τακούνια.