• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

Χωμάτινο μάθημα level 1, με τον Δημήτρη Χελιωτη

Πρέπει να προλάβω και το σούπερ μάρκετ ανοιχτό, με ένα λόγο (αντί για δύο) ο Δημήτρης είναι ωραίος τύπος. Βασικά δεν κάνεις μάθημα ακριβώς, έχεις βγει με έναν φίλο σου πιο έμπειρο που σου δείχνει τι να κάνεις.

Κούραση, δεν είχα ψυχή να περάσω την μεγάλη κατηφόρα/ανηφόρα και μπράβο στα παιδιά που το έκαναν, τρανσαλπ δύναμη.

Τώρα έχω πάθει arm pump, ελπίζω αύριο να είναι οκ, θα ρίξω μια ιμπουπροφεν και πολύ νερό.

Πολύ ωραία ήταν, αυτό που έμαθα είναι πως πρέπει να βρω τουλάχιστον μια φορά την βδομάδα να πηγαίνω βουνό να κάνω εξάσκηση κάποιες ασκήσεις που κάναμε ώστε να υπάρχει βελτίωση.
7165ad4fe5bbdff90349e8608753880f.jpg
63bf21f6ada668a421999152c7d8d320.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπως ειπε και ο amyroukai ,ειναι σα βολτα με καποιον πολυ πιο εμπειρο φιλο που σε παει στα καταλληλα μερη και σου δειχνει πως και τι.
Που αραξατε?

Απόλαυση το μάθημα με το Δημήτρη, ωραιος δάσκαλος ωραιος άνθρωπος. Πραγματικά τον ευχαριστώ για όλη τη σημερινή μέρα. Με το ζόρι κρατάω το κινητό και γράφω. Σωματικά καθότι κατέρρευσα και ψάχνω να δω πως θα βρω δυνάμεις για αύριο. Θα παρω παλι το μεγάλο το οποίο δίσκος πρέπει να την άκουσε, και γενικά νομίζω την άκουσε το μηχανάκι αλλά δεν πειραζει. Θα το βάλω αγγελία, από γιατρό ξέρετε τώρα

Απόλαυση το μάθημα με το Δημήτρη, ωραιος δάσκαλος ωραιος άνθρωπος. Πραγματικά τον ευχαριστώ για όλη τη σημερινή μέρα. Με το ζόρι κρατάω το κινητό και γράφω. Σωματικά καθότι κατέρρευσα και ψάχνω να δω πως θα βρω δυνάμεις για αύριο. Θα παρω παλι το μεγάλο το οποίο δίσκος πρέπει να την άκουσε, και γενικά νομίζω την άκουσε το μηχανάκι αλλά δεν πειραζει. Θα το βάλω αγγελία, από γιατρό ξέρετε τώρα

αερα περασες απο παντου με το GS και με λαστιχο ακαταλληλο! εκεινο το ποταμι στο τελος σε πεθανε. :laugh:

Μόνο αυτό θα ανεβάσω τα άλλα στη σουμα την Δευτέρα. (Ήταν τρομερή η εμπειρία και ο χελιωτης εκτός από καλός δάσκαλος και μεταδοτικός είναι και καλός άνθρωπος)
c057d1b53305a91fb8aaefa3657512f1.jpg

Στάλθηκε από το iQS805 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ποτάμι στο τέλος ήταν η χαριστική βολή γενικώς. Τι ήθελα και έμπλεξα πάρτ δεν-θυμάμαι-πια-ποιό-νούμερο

Το 950 ήταν το μεγάλο αδερφάκι του Χ, με το σαφάρι ντεπόζιτο. Δυστυχώς ενσάρκωσε όλες τις φοβίες μου στην διαδρομή.

Πρέπει να πήγατε όλα τα αγόρια που δηλώσατε, από ότι βλεπω
Αυριο θα είναι καλύτερη μερα
Γελάω με το καλυτερο αυριο. Ουτε ο ΓΑΠ δεν λέει τέτοια. Καταρχάς δεν μας έμειναν χέρια για αυριο οπότε όσοι δεν βροντηξαμε σήμερα, θέσαμε για αυριο σοβαρή υποψηφιότητα για αγορά οικοπέδων

Γελάω με το καλυτερο αυριο. Ουτε ο ΓΑΠ δεν λέει τέτοια. Καταρχάς δεν μας έμειναν χέρια για αυριο οπότε όσοι δεν βροντηξαμε σήμερα, θέσαμε για αυριο σοβαρή υποψηφιότητα για αγορά οικοπέδων
Μεγαλύτερο μάθημα από το να μάθεις να πέφτεις, δεν υπαρχει
Κράτα ψηλά τη σημαία των μαστοδοντων

Μεγαλύτερο μάθημα από το να μάθεις να πέφτεις, δεν υπαρχει
Κράτα ψηλά τη σημαία των μαστοδοντων
Εννοείται, έχω σήμερα πληρη λίστα χωματουργικων εργασιών, ξεμπαζωμα ξερίζωμα, ξέσκισμα πασης φύσεως. Περαν της πλακας το μηχανάκι αν ειχε σήμερα φωνή νομίζω θα μ έβριζε κανονικά.

Μπ
Εννοείται, έχω σήμερα πληρη λίστα χωματουργικων εργασιών, ξεμπαζωμα ξερίζωμα, ξέσκισμα πασης φύσεως. Περαν της πλακας το μηχανάκι αν ειχε σήμερα φωνή νομίζω θα μ έβριζε κανονικά.
Μπααα.... Δεν έχει όρια
Προχώρα δυνατα

Απο την μία ανυπομονώ για το επόμενο που θα έρθει η σειρά μας και από την άλλη σκέφτομαι ως παντελώς άσχετος με τα χωμάτινα τεραίν και αρκετά αγύμναστος που πάω να μπλέξω Ολοκληρώστε το διήμερο να αρχίσουμε τις απορίες!!

Απο την μία ανυπομονώ για το επόμενο που θα έρθει η σειρά μας και από την άλλη σκέφτομαι ως παντελώς άσχετος με τα χωμάτινα τεραίν και αρκετά αγύμναστος που πάω να μπλέξω Ολοκληρώστε το διήμερο να αρχίσουμε τις απορίες!!
μια χαρα ειναι ,θα περασεις τελεια!

Είναι από τα πράγματα που αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μαθεις

αερα περασες απο παντου με το GS και με λαστιχο ακαταλληλο! εκεινο το ποταμι στο τελος σε πεθανε. :laugh:
Περάσαμε ποταμι? Δεν είδα τίποτα ήταν θολωμενη η μάσκα καθότι ξεφυσουσα σαν ρινόκερος πριν το έμφραγμα. Αν δεν φέρεις κάμερα αυριο θα φας σπρώξιμο σε ρέμα να ξες

Back
Top Bottom