Το μηχανακι φαίνεται πάρα πολύ ωραιο
Ωραιος φιλος!!! Ασε που το 450 ειναι καμμια 40αρια κιλα βαρυτερο...Θεωρητικά ένα μονοκυλινδρο ταξιδεύει με περισσότερους κραδασμούς από ένα δικύλινδρο.και καλώς ή κακώς φαίνεται το 450 μια full size μηχανή. Πρέπει βέβαια να το δούμε από κοντά.
Ποια χρήση του κάνει ο Γιάννης? όχι πες σε παρακαλώ πολύ
Φίλοι ειναι....με χιουμορΦίλοι φίλοι σου γ@μω το καντήλι λέει μια παροιμία
Ωραιος φιλος!!!
Νομίζω πολλά βάζεις αν όντως βγει 185 γεμάτο που λένε.νομιζω 20 κιλά διαφορά θα έχουν.δεν συζητάμε τη διαφορά στο χώμα,θα είναι μεγάλη,μιλάμε για την,all around χρήσηΩραιος φιλος!!! Ασε που το 450 ειναι καμμια 40αρια κιλα βαρυτερο...
Αι μαρη σακαφιορα,παρεξηγήθηκες?να στείλω καλάθι με προβατίνα κ κρασί να σου περάσει?Φίλοι φίλοι σου γ@μω το καντήλι λέει μια παροιμία
Το 690 το δινουν 139 στεγνο, 150 γεματο...το 450 175 στεγνο, 185-190 γεματο, οσο και να κλεψεις στο γεμισμα, εχει μεγαλη διαφορα...Νομίζω πολλά βάζεις αν όντως βγει 185 γεμάτο που λένε.νομιζω 20 κιλά διαφορά θα έχουν.δεν συζητάμε τη διαφορά στο χώμα,θα είναι μεγάλη,μιλάμε για την,all around χρήση
Νομίζω 185 άνευ υγρών.Νομίζω πολλά βάζεις αν όντως βγει 185 γεμάτο που λένε.νομιζω 20 κιλά διαφορά θα έχουν.δεν συζητάμε τη διαφορά στο χώμα,θα είναι μεγάλη,μιλάμε για την,all around χρήση
Μολις διαβασα πως τα κινεζικα μεταλλα ειναι υψηλης ποιοτητας και στις συστολες-διαστολες, δεν κανουν τσικ τσικ τσικ...παει και η ακοη...ακούς το τσικ τσικ τσικ της εξάτμισης κάθε φορά που το σβήνεις, ε είναι μια αναζωογόνηση, πως να το κάνουμε.
150 το εντουρο.βαλε πύργους πλαστικά πισω ρεζερβουάρ.νομιζω το aurora ,είχε ζυγιστείτε 165.αν το βρω θα το ανεβάσω αλλά δεν θυμάμαι πουΤο 690 το δινουν 139 στεγνο, 150 γεματο...το 450 175 στεγνο, 185-190 γεματο, οσο και να κλεψεις στο γεμισμα, εχει μεγαλη διαφορα...
Με σένα πανω?Το δικό μου είναι 170 με 22 λίτρα μπερτζινα καγκελαρίες πλώρα πρύμα κτλ
Ναι μονο οι τρίχες μουΜε σένα πανω?
Βασικά ρε συ δε γίνεται πιο μακρυά σε θεματολογία! Άνοιξε ένα καινούργιο θέμα μπορείς να το βαφτίσεις θέματα αξιοπιστίας η σχεδιασμού σε κινεζικά μηχανάκια. Εδώ είναι ένα άσχετο μοντέλο που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει βασικά.Για τσαιναταουν στο On-Road έψαχνα αλλα είναι οτι πιο κοντινό σε θεματολογία.
Adobo Moto on Instagram: "@cfmoto_usa was this a manufacturing issue? #cfmoto"