Εγώ πάντως αν ήμουν διοικητής και κάποιος μου έκανε παράπονο κυρ διοικητα τι μάρκα είναι αυτή που μας φέρατε θίγεται το κύρος μας με μια Κινέζικη μοτοσυκλέτα θα του έλεγα έχεις δίκιο πάρε αλλά 2 χρόνια υπηρεσία σε aprilia dorsoduro.Η πολιτική διάσταση του θέματος σε σχέση με την επέλαση των Κινέζων δεν έχει χρώμα. Έχει να κάνει με το διαχρονικό χάιδεμα των πολυεθνικών από τους πολιτικούς ιπποκόμους όλων των χρωμάτων και σε όλη την Ευρώπη. Το εννοώ και κλείνει εδώ αυτή η τοποθέτηση.
Για τους αστυνομικούς το σκέφτεσαι πολύ σύνθετα. Απλά αν ήμουν αστυνομικός, ή της δημοτικής αστυνομίας ή του λιμενικού δε θα ήθελα την φθηνή επιλογή, θα ήθελα κάτι που να ανήκει έστω στη μέση κατηγορία τιμών. Από αυτήν την άποψη δε μπορώ να φανταστώ ότι χέστηκαν από τη χαρά τους όταν μάθανε ότι οι περιπολίες θα γίνονται με CFmoto (άσε που οι μισοί μπορεί ούτε να τη γνωρίζουν την εταιρεία).
Όταν οι πολιτικοί προϊστάμενοι τους αρχίσουν και κυκλοφορούν με Dacia (ισχύει και για το γ.γ. του ΚΚΕ αυτό για να μη σας μπερδεύω) τότε να ξανασυζητήσουμε. Και το λέω γιατί περιμένω κάτι απαντήσεις του τύπου "τι να κάνουμε αφού δεν υπάρχουν χρήματα".
Να τον δεις πως ερωτεύεται το CF μετά και τρέχει κατοστάρι να το πάρει βόλτα!