Η αληθεια ειναι οτι ηταν παρατημενο το μηχανακι κ ειδα οτι η σταθμη του λαδιου ηταν στο minimun. Thanks παντωςΘα στρώσει πιστεύω τραβα καμιά βόλτα να ζεσταθούν.
Πως μου ξέφυγε αυτοΝα και το δικό μου !![]()
Χαιρετω την παρεα, προσφατα αποκτησα κ γω ενα ντομι, ολα καλα μεχρι που το μηχανακι εμεινε σταυθμευμενο για μια μερα κ επειτα δν μπορουσα να βγαλω νεκρα καθως το ειχα αφησει με 1η μεσα αλλα ουτε κ να ανεβασω σε 2α, αρχικα παρατηρησα οτι ψιλοεβρισκε ο μοχλος της ταχυτητας στο προστατευτικο καπακι του μπροστινου γραναζιου, το διορθωσα αλλα το προβλημα παρεμεινε μεχρι που τελικα το εβαλα μπροστα το γυρισα λιγο με τν 1η μεσα κ αφου ζεσταθηκε δουλευουν ολες κανονικα, ακομα κ τωρα που εχει ψιλοκρυωσει! Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο? Ζητω συγνωμη προκαταβολικα απο τν διαχειρηση αν γραφω σε λαθος θεμα.
Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά σου ΒαγγέληΗ αληθεια ειναι οτι ηταν παρατημενο το μηχανακι κ ειδα οτι η σταθμη του λαδιου ηταν στο minimun. Thanks παντως
Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως μου ξέφυγε αυτο?Μοντέλο '95?Τι εξάτμιση έχει?
Φοράει διπλές χειροποίητες . Και τώρα είναι έτσι.Έχω ξεκινήσει την μεταμόρφωση![]()
![]()
τα πρωτα δυο ειναι ολα τα λεφταααααααα...Μιας και ξανασηκώσαμε την σημαία των NXνα προσθέσω υλικό για το φιλοθέαμον κοινο
![]()
![]()
XR500 Replica
![]()
![]()
Όχι δεν είναι FMX650
![]()
![]()
'Μαμά' δηλαδή και το δικό σουΦοράει διπλές χειροποίητες . Και τώρα είναι έτσι.Έχω ξεκινήσει την μεταμόρφωση
![]()
Η πίσω ταιριάζει αλλά η μπροστινή όχι.Μήπως γνωρίζει κανένας αν ταιριάζουν οι ζάντες από το fmx στο dominator? Επειδή βρήκα μια να το πω ευκαιρία σε γνωστό site !
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με τρομαζεις λες; Παντως το δικο μου παει καλα δεν τσιμπαει λαδι και γενικα δεν βλεπω ουτε ακουω κατι περιεργο. Κρατα μας ενημερους.Για πείτε γνώμες..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σεντ φρομ Dakarete-φον
55.000 λέειΚακή συντήρηση και κακός βενζινας...
Για πες χλμ..
Αν ειναι αληθεια.....ντροπη του!!!!55.000 λέει
Σεντ φρομ Dakarete-φον
Από περιέργεια δες τις βίδες του κοντέρ αν έχουν σημάδι από κατσαβίδι55.000 λέει
Σεντ φρομ Dakarete-φον
Γιαννη μην ξεχασεις να μετρησεις ανοχες στα κουζινετα του εκκεντροφορου... τσεκαρε καδενα, τεντωτηρα και γλυστρα...Προχωράμε..
Η γενική επισκευή είναι τραβηγμένη λύση.
Για να δούμε πως θα πάει με νέες βαλβίδες, ελατήρια, τσιμουχάκια και φλάντζες.
![]()
Σεντ φρομ Dakarete-φον