Χαίρομαι όταν μπαίνουμε σε μηχανολογικά κομμάτια.
ΤΗν ακριβή γεωμετρία μπορείς να την φτιάξεις με ενα laser scanner που κοστίζει απο 5 εώς 10 χιλιάδες ευρώ, μπορείς όμως να το νοικιάσεις και ξοδεύοντας αρκετές (το τονίζω) ώρες να έχεις μια καλή εικόνα του συστήματος. Εμείς έχουμε στην κατοχή μας βραχίονα προς το παρών, και σκάνερ είναι στα σχέδια να αγοράσουμε, μέχρι τώρα νοικιάζουμε...
Επειδή πάντα το κόστος και οι εργατoώρες είναι πολλές, ακόμα και ένα 701 Enduro να χρησιμοποιήσεις που υπάρχει 3D, με λίγες αλλαγές που τις έχεις δει απο τα σκαναρίσματα έχεις αρκετά καλό αποτέλεσμα (κόστος vs results).
Δουλεύω πακέτα της ANSYS και της Autodesk (παλιά καραβάνα στο Fluent και Gambit κάπου στο 1998...) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο που δούλευα στην Αγγλία. Απο το τότε κάνω αρκετά CFD ακόμα και για βιολογικούς καθαρισμούς ή για διάφορες συναρμογές που αφορούν λίπανση κιβωτίων. Είναι πανάκεια? Όχι. Δίνουν καλή εικόνα? Ναι. Θα σε σώσουν? Όχι. Μπουφάν, κράνη, σωματότυπος, κλπ κλπ είναι χαοτικά. Για μένα είναι μια καλή βάση για σημείο εκκίνησης και μετά την σκυτάλη παίρνει η πραγματικότητα όπου ξεκινάς να βάζεις την ζελατίνα στην μοτοσυκλέτα, σε διαφορετικές θέσεις με διαφορετικούς οδηγούς, κράνη κλπ.
Η κάθετη ζελατίνα που λες δεν είναι κατ ανάγκη άσχημη, μιας και όπως ξέρεις, αν είμαι ακριβώς πίσω απο μια κάθετη ζελατίνα, με το κράνος χαμηλότερα απο το πάνω μέρος της ζελατίνας, έχω κρυφτεί δηλαδή πίσω της, είμαι σε καλό επίπεδο. Όσο πιο μακριά είσαι απο κάθετη, τόσο χειρότερα. Και εδώ βοηθάει το CFD που είπα. Βάζω αναβάτη με κράνος, λυτό μπουφάν δικάβαλο με σαμάρια? Εννοείται πως όχι. Χρησιμοποιώ μόνο ανθρώπινα ''μοντέλα'' (τα λεγόμενα μαΝκέν

) και έχω μια εικόνα του τι πίεση τρώει το κεφάλι οι ώμοι κλπ.
Αυτό που θέλω να τονίζω, είναι ότι πρέπει σε τέτοιες κουβέντες, ιδίως μηχανολογικού περιεχομένου, να θέτουμε στόχους και όρια. Αν ο στόχος είναι να γίνει RT, και τα όρια μας ατελειώτα, το ντύνεις και σαν σκούτερ BMW με καμπίνα και τελειώνεις. Αν στόχος είναι η πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την αρχική του κατάσταση (φως εντούρο μόνο και μασκάκι...) τότε όλα τα fairing είναι μονόδρομος. Και μάλιστα πολύ καλός. Απο όλες τις εταιρίες. Έχει τύχει να έρθει οδικώς 701 Εντούρο, απο (κάθεστε?) την Γερμανία, οδικώς non stop. Και το ίδιο να φύγει οδικώς non stop για περιοδικό στο Μιλάνο με lite κιτ. Πραγματικά, μόλις τελειώσουμε το Xplorer 690 εδώ, αν βρεθούμε σε κάποια βόλτα με χαρά μου να το οδηγήσετε σε Εθνική να δείτε την διαφορά.