Αυτό θα το δείξει ο χρόνος...Εχεις δίκιο και μπορεί να ειναι αστέρι το μηχανάκι αλλα εγω το παραδεχομαι οτι ειμαι προκατειλλημένος με το καθε τι Κινέζικο απο προσωπικές εμπειρίες. Το φθηνό ειναι ακριβό!
Αν και δεν είναι του παρόντος τα βαπόρια, θα σου πω πως έχω κάνει μια φορά σε ιαπωνικό βαπόρι, και ήταν απλά τέλειο!Μηχανοστάσιο σε πλήρη τάξη και πιο "εύκολο" πεθαίνεις. Καλά μηχανήματα και αξιόπιστα!τελειώνουν οτι ξεκινάνε;;; Πρέπει να πας σε ναυπηγείο να δεις πως τα πλοία φεύγουν χειρότερα απο πριν, ααανν καταφέρει και ξεκινήσει η μηχανή .η ΚΙΝΑ είναι χάος! Αλλα η φθήνια είναι ο νούμερο ενας παράγοντας!! Σορρυ που μπήκαν και τα πλοία στην εξισωση αλλα εκεί ας πούμε οτι εκεί φαίνεται η πρόοδος. Τα κινέζικα στα 10 χρόνια σαπάκιΑ καθε βράδυ μαζεύεις λάδια. Ιαπωνικα 25ετιας δεν βγάζουν κιχ.
Εντάξει μην συγκρίνουμε και ολόκληρους κλάδους. Εκεί φτιάξανε καρνάγια και φέρανε κόσμο από τις ρύζοκαλλιέργειες.τελειώνουν οτι ξεκινάνε;;; Πρέπει να πας σε ναυπηγείο να δεις πως τα πλοία φεύγουν χειρότερα απο πριν, ααανν καταφέρει και ξεκινήσει η μηχανή .η ΚΙΝΑ είναι χάος! Αλλα η φθήνια είναι ο νούμερο ενας παράγοντας!! Σορρυ που μπήκαν και τα πλοία στην εξισωση αλλα εκεί ας πούμε οτι εκεί φαίνεται η πρόοδος. Τα κινέζικα στα 10 χρόνια σαπάκιΑ καθε βράδυ μαζεύεις λάδια. Ιαπωνικα 25ετιας δεν βγάζουν κιχ.
Πέρα από την πλάκα και οι Ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες είναι σε αναμμένα κάρβουνα εξαιτίας του κινεζικού ανταγωνισμού τόσο σε υβριδικά όσο και σε αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.Αγόρασε Στέφανεεεεεεεεεεε!!!!!
Αγόρασε γιατί θα το μετανιώσεις
Θα γίνει κραχ στις αγορές με τα κινέζικα...
Την πρώτη ζημιά την έχουν ήδη πάθει στην εσωτερική αγορά της Κίνας. Από την στιγμή που η Κινεζικη βιομηχανία προσφέρει ήδη αξιοπρεπή αυτοκίνητα έχουν πέσει οι πωλήσεις στα ξένα. Η Skoda ετοιμάζεται να αποχωρήσει,η Honda διεκοψε τις πωλήσεις στα Acura και ακολουθούν κι άλλες.Πέρα από την πλάκα και οι Ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες είναι σε αναμμένα κάρβουνα εξαιτίας του κινεζικού ανταγωνισμού τόσο σε υβριδικά όσο και σε αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.
Τώρα πλέον που τα κινεζικά αυτοκίνητα πέρασαν με επιτυχία τα crash test της euro NCAP...
Εννοείται ότι κάνουμε πλάκα, και το χάρηκα πάρα πολύ!Πέρα από την πλάκα και οι Ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες είναι σε αναμμένα κάρβουνα εξαιτίας του κινεζικού ανταγωνισμού τόσο σε υβριδικά όσο και σε αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.
Τώρα πλέον που τα κινεζικά αυτοκίνητα πέρασαν με επιτυχία τα crash test της euro NCAP...
Οι αντιδράσεις της Ευρώπης είναι πιο αργές και από κακορυθμισμένο boxer 20ετίας.Την πρώτη ζημιά την έχουν ήδη πάθει στην εσωτερική αγορά της Κίνας. Από την στιγμή που η Κινεζικη βιομηχανία προσφέρει ήδη αξιοπρεπή αυτοκίνητα έχουν πέσει οι πωλήσεις στα ξένα. Η Skoda ετοιμάζεται να αποχωρήσει,η Honda διεκοψε τις πωλήσεις στα Acura και ακολουθούν κι άλλες.
Αναμένουμε να δω την αντίδραση της Ευρώπης σε πολιτικό και βιομηχανικό επίπεδο.
Πριτς και πριτςΑγόρασε Στέφανεεεεεεεεεεε!!!!!
Αγόρασε γιατί θα το μετανιώσεις
Ρε τι μου θυμίζει αυτό.... τι μου θυμίζει....Οι Κινέζοι έχουν τον τρόπο τους, αν τον καταλάβεις την κάνεις τη δουλειά σου.