Με το καλό μπράβο!! Έμαθες κάτι που δεν ξέρουμε στην διαδικασία της προκαταβολής να το κλείσεις?Για να δούμε..... έγινε προπαραγγελία...
Με το καλό μπράβο!! Έμαθες κάτι που δεν ξέρουμε στην διαδικασία της προκαταβολής να το κλείσεις?Για να δούμε..... έγινε προπαραγγελία...
Καλοταξιδοι βρε Στελλαρα.Για να δούμε..... έγινε προπαραγγελία...
Μεσα από τη σελίδα τους... στέλνεις και σε παιρνουν τηλεφωνο για λεπτομέριες...Με το καλό μπράβο!! Έμαθες κάτι που δεν ξέρουμε στην διαδικασία της προκαταβολής να το κλείσεις?
Φυσικά, θα κάνουμε αλλαγη... για να κάνω και γω βόλτα το τιμημένο.... HondaΚαλοταξιδοι βρε Στελλαρα.
Να ξέρεις θα μου το δώσεις βόλτα και δεν το συνηθίζω το τεστ ραιντ.
Η τιμή είναι φοβερή και το μηχανάκι φαίνεται ικανό. Είναι πειρασμός...Μόνο εγώ τη θεωρώ πολύ καλή την τιμή (με ή χωρις την έκπτωση); Διαολίζεσαι...
Ωραιος ο Στελάρας!Για να δούμε..... έγινε προπαραγγελία...
Ναι συμφωνώ, με την τεχνολογία και τεχνογνωσία που υπάρχει, δε νομίζω να έχει σοβαρά θέματα . Αν ήθελα τέτοιου είδους μοτοσυκλέτα θα την είχα ήδη παραγγείλει.Η διαφορά εδώ είναι πώς τα μοτέρ που χρησιμοποιούνται στην Κίνα είναι δουλεμένα σε εκατομμύρια μονάδες και ειδικά του 450 δουλεύεται χρόνια απο την Zongshen και πλέον με την τεχνολογία και τα CNC και τα προγράμματα προσομοίωσης τα μοτέρ έιναι τα τελευταία που χρειάζεται να μας ανησυχούν.
Κάποια ηλεκτρονικά όπως οθόνες, κάτι αισθητήρες λάμδα με τα Euro, κάτι πηνία και ανορθωτές και τέτοια να βγαίνουν καλά και αντλίες βενζίνης, γενικα΄πιο πολύ τα ηλεκτρονικά.
Και φυσικά τα μέταλλα σε κρίσιμα σημεία όπως ψαλίδια, σκελετός, αναρτήσεις, ζάντες να μπορούν να αντέξουν την κακοποίηση του χωματος και οι βαφές να έχουν αντοχή στον χρόνο.
ΘΑ φανούν όλα αυτά τα επόμενα χρόνια.
Η οποια ειναι ?Αναμένεται 2/2024 από ότι γραφει στην επίσημη σελίδα...