Γίνεται όντως άλλο μηχανάκι αλλά χάνει αυτό το ωραίο δούλεμα για χώμα.στο τουαρεγκ αφήνει το συμπλέκτη με πρώτη χωρίς γκάζι και το μηχανακι του σκορτσαρει.ανοιγεις το γκάζι απαλά και ισορροπεις και με κάτω από 5χλμ χωρίς λοξυγγες κλπ.οποιος θέλει άλογα και λοιπές ομορφιές παίρνει ένα τουονο απευθειας κ γλυτώνει κ καμία 15αρια κιλαΈνα καλό παιδί και μάστορας που διαβάζει αλλά δεν γράφει μου είχε πει πως με τους εκκεντροφόρους του RS και χαρτογράφηση γίνεται άλλο μηχανάκι...
Αυτό εννοούσα και ότι στο φίλτρο πρόγραμμα εξάτμιση αλλάζει ο τρόπος που δουλεύει το μοτέρ , όπου έμενα μου άρεσε όπως δούλευε και δεν ήθελα να το αλλάξωΓίνεται όντως άλλο μηχανάκι αλλά χάνει αυτό το ωραίο δούλεμα για χώμα.στο τουαρεγκ αφήνει το συμπλέκτη με πρώτη χωρίς γκάζι και το μηχανακι του σκορτσαρει.ανοιγεις το γκάζι απαλά και ισορροπεις και με κάτω από 5χλμ χωρίς λοξυγγες κλπ.οποιος θέλει άλογα και λοιπές ομορφιές παίρνει ένα τουονο απευθειας κ γλυτώνει κ καμία 15αρια κιλα
Εξαιρετική επιλογήSilkolene Pro 4 10W-50 XP έπειτα από πρόταση του συνεργείου που έκανα την αλλαγή στα 5000χλμ.
Δεν υπάρχουν λοξιγκες κτλ. Από τις 2000 στροφεςμέχρι οπου πάει είναι ακόμα πιο γραμικο από μαμά.Γίνεται όντως άλλο μηχανάκι αλλά χάνει αυτό το ωραίο δούλεμα για χώμα.στο τουαρεγκ αφήνει το συμπλέκτη με πρώτη χωρίς γκάζι και το μηχανακι του σκορτσαρει.ανοιγεις το γκάζι απαλά και ισορροπεις και με κάτω από 5χλμ χωρίς λοξυγγες κλπ.οποιος θέλει άλογα και λοιπές ομορφιές παίρνει ένα τουονο απευθειας κ γλυτώνει κ καμία 15αρια κιλα
Τι του έχεις βελτιώσει εσύ φίλε μου.?? Γιατί όσο για σκορτσαριζματα δεν μου λέει τπτ είχα 990 οπότε καταλαβαίνεις.........Δεν υπάρχουν λοξιγκες κτλ. Από τις 2000 στροφεςμέχρι οπου πάει είναι ακόμα πιο γραμικο από μαμά.
Βέβαια εξαρτάται και ποιος θα το φτιάξει παιδιά.
Ο Λουκάς στο motocholcs θα σας κατατοπίσει όπως πρέπει.
Εμένα γέμισε παντού από ρελαντί σχεδόν
Άλλο μηχανάκι
Στο χώμα παίζω κυρίως με τον μαμά χάρτη αλλά αν έχω όρεξη ανεβάζω και τον πειραγμένο!!!
Στάλθηκε από το SM-S928B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολόσωμη φίλτρο DNA stage 1-2 και πρόγραμμα. 1 κιλό ροπή πάνω και 10 άλογα, αν θέλαμε πιεζοταν και άλλο αλλά μείναμε στα safeΤι του έχεις βελτιώσει εσύ φίλε μου.?? Γιατί όσο για σκορτσαριζματα δεν μου λέει τπτ είχα 990 οπότε καταλαβαίνεις.........
Update (στα 9500km συνολικά σε 10,5μήνες):... Έχω θέμα όμως με το ότι χρειάστηκε να συμπληρώσω πολύ (1100ml) από όταν γέμισα - είμαστε σε φάση που ψαχνόμαστε γιατί συνέβη.
Σε αυτά είναι μανούλα
Πειστικός ο καριόλης!!!Τοποθέτηση προϊόντος
Ναι για κάποιον που θέλει να κάνει διαδρομές όπως ο 2wheeler ας πούμε το Tuareg μοιάζει ιδανικό.Πειστικός ο καριόλης!!!
Και σχολιάζει από κάτω στο βίντεο ο bigRockMoto ότι αν δεν έπρεπε να αλλάζει μηχανές για το κανάλι του,αυτή θα είχε στο γκαράζ του.Τοποθέτηση προϊόντος
Άλλο πράγμα τα πιρουνια και άλλο τα πιστόνια στα cartridge που μάλλον εννοεί ο μουσιτσας43 mm
Άλλο κατάλαβα.Άλλο πράγμα τα πιρουνια και άλλο τα πιστόνια στα cartridge που μάλλον εννοεί ο μουσιτσας
Αυτό δεν ξέρω ποιος μπορεί να το έχει μετρήσει.
Έχει καλό υλικό εδώ. Δεν είδα ακόμα την μέτρηση που ψάχνουμε
Εάν τα διάβασα σωστά43mm ειναι τα καλαμια, οχι τα πιστονια του υδραυλικου συστηματος μεσα σε αυτα.
Μαμαει το πηρουνι του Τουαρεγκ πα να πει!Εάν τα διάβασα σωστά
30 mm πρέπει να είναι η διάμετρος του μπροστινού εμβόλου
Και 34 του πίσω
Με κάθε επιφύλαξη γιατί υποθέτω ότι οι ροδέλες του υδραυλικού είναι ίδια ή περίπου ίδια διάμετρο