Γιάννη @
giannis1070 τα παραλέω-δεν τα παραλέω, δεν έχει σημασία!
Εσύ το είπες ακριβώς πώς το νιώθεις,μιας και το χρησιμοποιείς.
Ki o @
Pikinos Πάνος επίσης έθεσε μια σωστή παράμετρο.
Συνήθεια.....
σε α' πρόσωπο, ξεκίνησα το μακρινό 1996 με Rockwell (δεν ήταν δικό μου, ήταν της Μονάδας που υπηρετούσα τότε)
κι όλα τούτα τα σημερινά, μου φαίνονται piece of cake
Είναι γεγονός ότι 10 χρόνια σχεδόν όλοι μας με σμαρτφόνια, μάθαμε την οθόνη αφής κι είναι μια ευκολία, πώς να γίνει?
Είχα GPS 12 (garmin) για 10 χρόνια (1998-2009) κι ήμουν μια χαρά με τα κουμπιά
Mετά ήρθε το Colorado (αντί του καλύτερου με ίδια τιμή oregon), ακριβώς λόγω touch screen vs roller Φοβήθηκα το 2009 να εμπιστευτώ την οθόνη αφής στη σκληρή χρήση!
εδώ oregon:
ένα μικρό ΜΟΝΤΑΝΑ...

Κι όντως τα κουμπιά πλεονεκτούν στη χρήση με χώματα στα χέρια, λάσπες στα γάντια κλπ! Εννοείται.
Αλλά η καθημερινότητα κι η συνήθεια της οθόνης αφής, οδήγησε στην επικράτησή της και στα GPS!
To 276cx, το έχω πει επανηλειμμένα, είναι ό,τι πιο καλό υπάρχει στην αγορά στα καταγραφικά GPS!
όποιος το πάρει όμως, πρέπει να ξέρει τι θέλει και να μη σταναχωρεθεί εκ των υστέρων, γιατί -όπως ειπες- τα Λ7 είναι πολλά!!!
Επίσης, αφού έχεις auto drive Hellas, μείνε εκεί! Άριστοι στην Ελλάδα δε χρειάζεσαι κάτι επιπλέον. Κατέβασε Europe NT μόνο αν πρόκειται να πας όξω. Εκεί θα τους χρειαστείς!!!
Σημερα, θα επέλεγα 276cx σαν 1ο και back up ένα Monterra (αν υπήρχαν λ7 όσα θέλω....)

Αν είχα για ένα μόνο, θα επέλεγα Monterra, λόγω δυνατότητας google maps & sygic .
Επειδή δεν υπάρχουν ούτε αυτά όμως, μένω στο άριστο ΜΟΝΤΑΝΑ.
Όπως είπα και στον XL Γιώργη @
XLGeorge στο τηλέφωνο, ο καθένας προσδιορίζει τις ανάγκες του και σ' αυτά τα λ7, σ αυτήν την κατηγορία τιμής για Garmin , ότι και να πάρεις, λάθος δεν κάνεις!! Και δε χάνεις, αφού μοσχοπουλιούνται και σαν μεταχειρισμένα ελαφρώς, ή "βαρέως"

Zumo 595/395, monterra, 276 cx, Montana, όλα κορυφαία!!!
Ο καθένας κάνει τις επιλογές/συμβιβασμούς του και προχωράει. Είπαμε... πιο εύκολα διαλέγεις μοτοσυκλέτα