Μακάρι να κάνει στα κυβικά σου αλλά νομίζω θα σου είναι μικρό νούμερο.Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα σε μεταχειρισμένο από Αγγλία, σε νέο από Ελλάδα στο +60% τιμής και σε Κοβε 800, παρά το ότι τίποτα δεν είναι συγκρίσιμο, δελεάζει για δοκιμή.
Σε μέγεθος μοτοσυκλέτας εννοείς, όπως το GX. Ναι σε μερικές φωτογραφίες φαίνεται μικρό και χαμηλό.Μακάρι να κάνει στα κυβικά σου αλλά νομίζω θα σου είναι μικρό νούμερο.
Σε διαστάσεις πάει σε 500- 600. Δεν έβγαινε 185 κιλά γεμάτο και να είναι και λεωφορείο. Έκοψαν και απο το μέγεθος!Σε μέγεθος μοτοσυκλέτας εννοείς, όπως το GX. Ναι σε μερικές φωτογραφίες φαίνεται μικρό και χαμηλό.
Σχήμα λόγου! Και το trk502 άμα το βάλεις δίπλα σε κάνα shiver 900 διπλό φαίνεταιΚαλά, 600 είναι ο Πήγασος και το f650 αλλά μικρά δεν είναι.
Λες να κάνει κρακ το αλουμίνιο?Προσωπικά πρώτη χρονιά μοντέλο μόνο Japan.
Η τιμη είναι κανόνι, αλλά για €600 θα περίμενα να κάνουν άλλοι το πειραματόζωο.
Τζαπάν ε?Προσωπικά πρώτη χρονιά μοντέλο μόνο Japan.
Η τιμη είναι κανόνι, αλλά για €600 θα περίμενα να κάνουν άλλοι το πειραματόζωο.
Τι νοοτροπία Ducati ρε φίλε.. η ίδια εταιρεία δηλώνει πλέον ότι οι μοτοσικλέτες της θα είναι από εδώ και πέρα μόνο για πλούσιους, με τις τιμές να είναι απλησίαστες. Δεν τη θέλω αυτή τη νοοτροπία γιατί δεν με υπολογίζει.ΩΧ,ΩΧ...ΩΧ,ΩΧ.....στα 8000€ παίρνεις μηχανάρα.........να δω τι αντικτυπο θα εχουν οι κινεζοι στα υπόλοιπα διτροχα........ή θα κινεζοποιηθούν και αυτά μαζί...ή θα εξαφανιστούν οι λίγο πιο μικρές μάρκες και θα γίνουν οι κανονικές μοτοσυκλέτες είδος πολυτελείας.............γιατί δυστηχώς τα κινέζικά είναι αντιγραφές....δεν προωθούν το μοτοσυκλετισμό.......οι κινέζοι δεν θα αποκτήσουν δηλαδή νοοτροπια ducati ουτε χοντα ποτέ......τουλάχιστον όπως ήταν παλιά η χοντα και η ducati.....γιατί και αυτοί τώρα τον όγκο πωλήσεων κοιτάνε..........
Πιο πολύ είμαι περίεργος πως θα συπεριφρθει το αλουμίνιο σε ένα καλό κοπανημα που το σιδερο θα πει no problem.Λες να κάνει κρακ το αλουμίνιο?
Τα μοντέλα που αναφέρεις εκτός απο το Tracer, (που κι αυτό την έχει σχεδόν την δεκαετία) είναι 15 χρόνων και παραπάνω.Τζαπάν ε?
βρε στρομ 1000 (τα πρώτα)
Τρέισερ (τα πρώτα)
GSXR 100 05 (οκ αυτό δεν ήταν καινούργιο καινούργιο)
TL 1000 s
κλπ κλπ κλπ
Εμπιστοσύνη σε ΚΑΝΕΝΑΝ οι εποχές έχουν αλλάξει
Γ
εξαρτάτε φυσικά και τι αξία έχουν 8Κ για τον καθένα
Αν ας πούμε τα χεις για τσιγάρα στα τέτχοια σου
ΑΝ τα μάζεψες φασούλι το φασούλι σε 4 χρόνια το κόλπο αλλάζει και πολύ
(όπως και ο πόνος αν φας τη παπάτζα)